Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3339
View
50
Reply

[Tempatan] kemaruk sampai password wifi Bilik Media pun letak ANWAR PM KE 8

[Copy link]

Author: tobby       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-12-2019 10:42 AM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Depa berpegang kata2 adalah doa.. Maka aku pun berpegang  kata2 anwar ibrahim perdana menteri of Tanjung Rambutan
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 10:55 AM | Show all posts
Kalau xdpt jadi PM8, pejadi kat bang non?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2019 11:15 AM | Show all posts
sorathabaq cina pun meluat  
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg... Punya la kemaruk nak jadi PM... Dah hilang terus sifat malu. Dia nak jadi PM, then what? Nothing. Sbb goal dia hanya jadi PM. Bukan untuk apa pun. Parti mata lebam pun diwujudkan utk perjuangkan diri dia. Bukan utk rakyat pun. Bodohlah sapa yg sokong.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:28 AM | Show all posts
ezacbee replied at 8-12-2019 10:55 AM
Kalau xdpt jadi PM8, pejadi kat bang non?

bersara dari politik dan bertaubat daripada melakukan perkara terkutuk...wakakakakakakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:31 AM | Show all posts
tanya sikit kat hangpa..kalau anwaq jadi PM...dia tukaq banyak polisi dan bagi graduan2 menganggoq kereja kerajaan terutama untuk anak Melayu ka dok pakat bagi tanah rizab Melayu kat anak2 bangsa Melayu untuk buat rumah sebuah masing2 tak pun tiba2 dia jadi pro Melayu tak tentu pasai....hangpa ghasa hangpa nak sokong dak? wakakakakaakakakkakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:46 AM | Show all posts
dh mental la bangnon ni. penjilat dia pun sama2 mental
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Semakin gila aljuburi
Menakutkan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2019 12:03 PM | Show all posts
JohnnySins replied at 8-12-2019 11:31 AM
tanya sikit kat hangpa..kalau anwaq jadi PM...dia tukaq banyak polisi dan bagi graduan2 menganggoq k ...

dok baca pecacai anwar tulis mrk kata tol masih gagal dimansuhkan sebab mahathir yg jadi PM. klu bang non jadi PM pasti tol dimansuhkan, pasti Lynas akan ditutup.   sampai tahap tu masih nak mengencing rakyat.  aku tanya satu jer.... Selangor PKR yg pegang pegi la buat dulu, mansuhkan segala tol dlm selangor tu.  korang ingat sepanjang masa ke boleh bodoh2kan rakyat dgn kencing korang.     
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 12:10 PM | Show all posts
tobby replied at 8-12-2019 12:03 PM
dok baca pecacai anwar tulis mrk kata tol masih gagal dimansuhkan sebab mahathir yg jadi PM. klu b ...

tengok tarif ayaq ja la bro...dah tau dah hala tuju haramjada2 PeeH PeeKR DAPee ni...wakakakakakakakkaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 12:20 PM | Show all posts
memang kemarok Beb....lamo dah tak dapek poject atau dapek kojo dalam GLC...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 12:28 PM | Show all posts
nak meliwat ke nak jadi PM8, mana satu dia nak pilih. kalau nak dua-dua sekali memang tak dapat le.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Pm tepi

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijah, kenapa Masih nak berlakikan dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruk sgt dah mereng ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo aku leh hack WiFi tu aku akan ubah password:

partikonekrakyat6969
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 01:53 PM | Show all posts
Edited by nusaraya at 8-12-2019 01:55 PM

Hahahaha ... Betol-betol bakal PM Idaman Malaysia yang akan membawa Melayu ke kejayaan semula
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097888s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list