Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3534
View
54
Reply

[Politik] TERKINI : Cis Bedebah Kamu! Sebelum Anwar Masuk Penjara Aku Masuk Dulu - Azmin Ali

[Copy link]

Author: JohnnySins       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-12-2019 09:44 PM | Show all posts |Read mode


Timbalan Presiden PKR, Datuk Seri Azmin Ali berucap pada Majlis Makan Malam Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 di Hotel Renaissance, Kuala Lumpur.

tanggai telanjang bogei semua dia sebut....semburit betui...wakakakakakakakkakaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar la pulak bila azmin sebut PKR kini dah jadi Parti Keluarga. Baru sedar ka??  Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 09:52 PM | Show all posts
kat mane mane politik maleysie penuh dengan pensemburit , dasar negare semburit betul
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ditangkap, aku ditelanjangkan, aku dibogelkan....oleh siapa?  oleh polis regime PM4.  Jokermin lupa nak sebut
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
masuk la penjara, senang kena kongkek
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
zemel replied at 8-12-2019 09:52 PM
kat mane mane politik maleysie penuh dengan pensemburit , dasar negare semburit betul

indon, baik kau sibukkan negara yg rata2 ramai bodoh tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tau kah Azmin.. Badam itu mahai.. Aku bukan ada berjuta dlm bank tau.. Penat la asyik top up badam je ni.

Bila drama korang ala2 i hate u but i love u nak habis
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 10:16 PM | Show all posts
Kurex replied at 8-12-2019 10:08 PM
indon, baik kau sibukkan negara yg rata2 ramai bodoh tu

dimane data rate2 tu ?? malon sembang je lebih
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahlah kepala bapak kamu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 10:49 PM | Show all posts
cis bedebah punya kauBELIAU kaki semburit

majlis kemakmuran bersama wawasan 2030 kau buat majlis gaduh dgn kekasih semburit kau

puki tiang punya BELIAU jubo berdarah







Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
zemel replied at 8-12-2019 10:16 PM
dimane data rate2 tu ?? malon sembang je lebih

nak data rate utk bodoh ke mangkuk? aku tunjuk bukti pun tetap indon tak boleh terima sebab dunia kenal indon sebagai bangsa degil.. bodohhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:34 PM | Show all posts
Kurex replied at 8-12-2019 11:28 PM
nak data rate utk bodoh ke mangkuk? aku tunjuk bukti pun tetap indon tak boleh terima sebab dunia  ...

sembang je bapok
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 8-12-2019 09:51 PM
Kelakar la pulak bila azmin sebut PKR kini dah jadi Parti Keluarga. Baru sedar ka??  Hahahaha

haha
sembang kari.. ni la parti kebanggaan didolgemok haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
zemel replied at 8-12-2019 11:34 PM
sembang je bapok

sungguhpun bapok, aku tak bodoh la tongong! indon, tak bapok pun bodoh jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
zemel replied at 8-12-2019 10:16 PM
dimane data rate2 tu ?? malon sembang je lebih

mmg indon bangsa babu pun
nak semak kat forum msia buat apa yea.. takyah sibuk hal org la
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:42 PM | Show all posts
Kurex replied at 8-12-2019 11:38 PM
sungguhpun bapok, aku tak bodoh la tongong! indon, tak bapok pun bodoh jugak..

tak de bapok yang tak bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:43 PM | Show all posts
dino replied at 8-12-2019 11:38 PM
mmg indon bangsa babu pun
nak semak kat forum msia buat apa yea.. takyah sibuk hal org la

babu segelintir je pun bukan  macam malon merdeka giveaway
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
zemel replied at 8-12-2019 11:42 PM
tak de bapok yang tak bodoh


tak de indon yg tak bodoh walau sorang.. petikan manuskrip yg di jumpai sebagai alas kaki sukarno - indon itu bodoh, dari azali dan tetap bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:47 PM | Show all posts
Kurex replied at 8-12-2019 11:46 PM
tak de indon yg tak bodoh walau sorang.. petikan manuskrip yg di jumpai sebagai alas kaki sukarn ...

kalau tak bodoh tak kan jadi bapok
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka sangat folo politaik lah sebenarnya yg membodowkan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115690s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list