Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5624
View
71
Reply

"Baik, Ikhlas, Tak Ambil Kesempatan,"-Risteena Nafi Isa Khan Kaki Perempuan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-12-2019 11:38 AM | Show all posts |Read mode
Dulu masing-masih tak nak buka mulut, sekarang ternyata Risteena dan Isa Khan memang mempunyai hubungan istimewa.


Pasangan ini dah bertunang di Bali Indonesia pada 23 November lalu selepas lima bulan menyulam cinta.


  



  



Namun Risteena menafikan bila ada pihak yang cuba menuduh Isa adalah seorang kaki perempuan.


"Bagi saya, dia sebenarnya mencari orang yang sesuai dengan dia tapi tak jumpa.

"Bila dah kenal dirinya dengan lebih dekat, dia bukan seperti itu," katanya kepada mStar Online.


Kredit: IG Project2pi


Difahamkan mereka berdua berkenalan sewaktu membintangi drama Bulan di Kota Langit.


Risteena yakin dan percaya Isa benar-benar ikhlas untuk menjadikannya sebagai isteri.


  



"Saya ingatkan, saya tak akan jatuh cinta lagi tapi dia berjaya buat saya kembali percaya cinta. Dia jujur, ikhlas dan tiada niat nak mempermainkan saya.


"Mula -mula tak percaya tapi bila dia sendiri bertemu keluarga saya dan beritahu akan sayang dan jaga saya.

"Malah dia beritahu semua orang dia jumpa. Isa memang sangat baik dan bukan orang yang nak ambil kesempatan," tambahnya.


  



Dah sayang sangat tu, cepat-cepatlah kahwin ya. Jangan tunggu lama-lama. -CARI

BACA: Foto Cium Kepala Risteena? Isa Khan Bakal Umum Sesuatu
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Time ni kentut pun harum dekkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
muka menggerutu, leher bergaris, nampak tua sebelum usia.. dalam ig atas ni flawless kemain. seperti kakak yg bertunang dgn adik lelakinya..
IMG_20191209_120327.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tua nya muka Risteena. Muda lagi kan I mean belum 40 tapi dah mcm umur 50an
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 9-12-2019 12:05 PM
muka menggerutu, leher bergaris, nampak tua sebelum usia.. dalam ig atas ni flawless kemain. seperti ...

Mcm acik shima.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:06 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 9-12-2019 12:21 PM
Tua nya muka Risteena. Muda lagi kan I mean belum 40 tapi dah mcm umur 50an

uuuiiii.. pedihhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bezanya muka dalam ig orang and ig sendiri.. padahal yang post tu photographer kan? aiyooo photographer tak edit kah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 9-12-2019 12:05 PM
muka menggerutu, leher bergaris, nampak tua sebelum usia.. dalam ig atas ni flawless kemain. seperti ...

Gumuk sikit sheol ni. So sb isa ni kah sheol putus dgn kekasih 7 thn bercinta? I phm la sb isa tu mmg sedap. Yg i xphm taste isa. Klau tau la level2 risteena ni, baik i caras awal2 dlu
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:15 PM | Show all posts
ye lah dikk....mmg tgh syg..semua harum mewangi
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi.. Kebaratannya Risteena.. Dulu i mnat u tau.. Skrg cm terhakis sikit.. Sikit.. Dan sikit.. Ayoyoyo..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:37 PM | Show all posts
kebanyakkan artis y before kawen buat pre wed, lepas kawen bercerai, agak2 kalu diaorg tgk balik vid zaman pre wed tu, rasa apaaa???????
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih aku tgu vid ig tu smp abes bukan sb nk tgk dia just nak layan lagu nsync tu je
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:56 PM | Show all posts
claudya replied at 9-12-2019 01:09 PM
bezanya muka dalam ig orang and ig sendiri.. padahal yang post tu photographer kan?  aiyooo photog ...

photographernya jujur tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 9-12-2019 01:37 PM
kebanyakkan artis y before kawen buat pre wed, lepas kawen bercerai, agak2 kalu diaorg tgk balik vid ...

tu laa kan.. sejenis gigih wat bideo nih kalaulaa sok2 xjd kawin or blakibinikan org lain cemane lah depa tgk balik vids depa nih.
anyway I kalo tgk vids pelakon scene2 melamar laa apa laa kan depa biasa buat dah kat dlm drama jd for real life depa pon I rs mcm blakon jahh hahaha
video kat atas depa sarung cincin dgn ombak hempas tembok tu I plak takut tetiba depa kena tsunami sb depa pelok2..seram plak ai
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 02:03 PM | Show all posts
boojaat replied at 9-12-2019 11:54 AM
Time ni kentut pun harum dekkkk...

wakakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 02:41 PM | Show all posts
omg bosannya vid dia tu skip skip jah tengok. tak menarik. dok becakap memanjang dalam video. pastu theyols ni orang indon ke ckp indon dalam video? dah macam tengok sinetron. cuma tak ada scene mata tejegil muka teerkejut camera zoom out 3 4 kali selama 5 minet tu je. beria ya alloh jagakan hatiku lah apa lah hujung2 bepelokkk lepas sarung cincin apooo dikkk belum apa apa dah tak syariah compliance.

and video first tu editor dia tak check ke sebelum post. to be continue?? apooo grammar salah. k tu je. tahniah lah walaupun chuols sendu je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung dapat tunang  baik & hensem
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 03:00 PM | Show all posts
Saiful, ko dah kering berita ke hape ni?
Come on weh.
Kalau ini tahap wartawan Malaysia, even utk forum cari pun, no wonder la industri x gerak ke mana.
X abis2 tanya pasal jantan, pasal cinta, cedok dari ig.
Blah la wei
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 03:03 PM | Show all posts
Kurex replied at 9-12-2019 12:05 PM
muka menggerutu, leher bergaris, nampak tua sebelum usia.. dalam ig atas ni flawless kemain. seperti ...

zoom habis, tak zoom pon menggerutu
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 03:47 PM | Show all posts
tahniah lah dah bertunang. lepasni ristina berlakon di indon pulak ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.121054s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list