Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28893
View
246
Reply

Abam kesayangan

[Copy link]

Author: Imkhai    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-12-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ntah btl ke idak cedok dr twetter
Screenshot_20191210_095534.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Leaked video ke tuuu. Iolls mmg nyampah dgn zul rippin ni .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Adm89 replied at 10-12-2019 10:04 AM
Leaked video ke tuuu. Iolls mmg nyampah dgn zul rippin ni .

Ye awk vid leak tp x tahu la btl ke idak,rs2 dia x tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 10-12-2019 10:05 AM
Ye awk vid leak tp x tahu la btl ke idak,rs2 dia x tu

Entahlerr zaman dah maju skrg boleh diedit edit tp sbb iolls mmg rengsa dgn zul rippin ni so iolls nak tuduh betul la kot hahaha tiberr
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Videonye mane??
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:22 AM | Show all posts

Amboiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:25 AM | Show all posts

nak buat research purposes ka sis???

alasan bod gossip sgt

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Apsal kalalu Ada gosiip panas mesti melekat nickname ronggeng...Ada APA dgn ronggeng...

Video ni edit kot. Even iols benci lakonan julripin mulut senget, iols speku mamat ni xkan downgraded diri utk video murahan cm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:34 AM | Show all posts
hakak pun tak minat peti ais ni....tapi kalau dia menayang hakak nak tengok gak? mana bideo? mana?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Buzz, peti ais la, fesbooklah huhuhu huhu.. Ujungg2 smua nak tgk for phd purposes.. Gaytuhhh hangpa ekk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Benci nengok.. Control macho

Tapi... Mohon video ya for scientific research purpose gitoh!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ketiakmo 500 hari
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kna tgk dlu baru leh tau edit ke x
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:23 PM | Show all posts
apsal sunyi je rumah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 10-12-2019 12:23 PM
apsal sunyi je rumah ni?

Hahahahaaaa dh benda x betul, so sendu la, lain la kalau betul dia tayang terung, harus viral masuk rotikaya hahhaah
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:40 PM | Show all posts
wah...betul ka nih......
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala bebudak gay twitter nak cari duit je tu, so dia edit la dgn video lain yg x senonoh dlm tu agknya, guna video julipin tgh berbigo live ats katil, ramai nak beli kang masyuk, masyuk la,..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun x suka ZR ni..tapi sian..asyik2 dia..asyik2 dia...nikahnya bila tahhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:13 PM | Show all posts
terlepas lagikah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.372274s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list