Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6993
View
111
Reply

Video MV lagu HATI terbaru Hael Husaini tiru lagu HATI KAMA -Sam Smith ??

[Copy link]

Author: cicicumel       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-12-2019 06:16 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi lelaki terhebat dekad ini Hael husaini baru release lagu baru tajuk HATI..
I x paham motif lagu,lirik aand kareograf mv ni tetapi sekali imbas mcm tarian lagu Sam Smith ja..idola kah?
Sam Smith mmg all out sisi lgbt nya dlm video ni..heheeh

HATI- Hael

https://www.youtube.com/watch?v=R2FRIyCBOFA



HATI KAMA - Sam Smith

https://www.youtube.com/watch?v=fR327bGXh9M




What say uolz?



Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
X sdap lgsg.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Jujur ckp antara lagu2 Hael, lagu ni paling xsedap. No. 2 tak sedap Anta Permana..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesungguhnya princess tak mampuu nak habiskan. Minit pertama menguap..masuk minit ketiga habis patah hidung princess dek kerana terlelap lantas phone jatuh ke atas hidung
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sesuai la Haelina tiru Sam. dua2 ummah lgbt.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
I kenot la tengok yang hati kama tu lawak wehh
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang tersembunyi balik baju tu hati la maksudnya? Pastu mungkin cahaya matamu berakhirkan namaku.. eiii lirik apakah inii cringeworthy sangat
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki i tgk same2 ingt betol2 la sam smith tu cover hati kama..

Stakat dgr n tgk skali je mv blom rase terpikat lg dgn lagu ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hapoooo video clip mcmni
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
MV dia suatu yg baru laa dlm mv malaysia tapi terasa geli melihat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyo semakin keluar dari closet kah? Pelik naw bunyi lagu ni.. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Yaaauoowwlloohhh apakah yinnihh.. sorry hael lagu n mv buruk !
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 07:50 PM | Show all posts
cakap psal sam smith, semalam iols terlayan lagu how u fall asleep dekat jingle bell concert, tersemburrr teh iols hurkeh part heshe menari goyang pinggang pefeeling beyonce tu..... iols rs beyonce pun nangis kalo tgok
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 08:10 PM | Show all posts
sam smith whoareyusss...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu shhh yang dia wat untuk Elizabeth Tan tu best. Video klipnya pun best
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Pitammmsss x sukeee geliiiiiiiijj
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelempuknya haelina dlm MV Hati ni..pastu muzik plup plup tu mesti nak ada kan..from hajat, anti permani to hati.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Y tukar sam smith-hati kama tu lawak giler..tu je..nti aiolzs komen lagi bila dah tgk mv hael tp xde lgsg nafsu nk tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt menganjing haelina di tahap tertinggi gitu, penyanyi lelaki terhebat dekad ini

By the way bideo klip lagu raya heshe dah menunjukkan sisi kegayahan heshe dah. Wayyy before ada lagu Hati ni. Siap berbaring baringan dengan jejantz kan. mv lagu ni mcm tiru Hati Kama Sam Smith whoreareyus tu. Nak puji org yg edit video tu mmg nmpak kena betol tarian drngan rentak hati kama.

Mybe haelina pon dah semakin klua lemari, tu sanggup pakai baju kak boob masa nyanyi anta permana semi final aritu. Baju tutup tetek sebelah. And, lagu ni x sedap. Haelina makin hilang magis.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 10-12-2019 08:45 PM
Kelempuknya haelina dlm MV Hati ni..pastu muzik plup plup tu mesti nak ada kan..from hajat, anti per ...

Ada jgk ek plupplup tu?signature background sound kot..hahahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
6.134742s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list