Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24453
View
320
Reply

Megahnya Majlis Akikah Anak Azrinaz Mazhar Hakim

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-12-2019 04:10 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 10-12-2019 04:09 PM

Siap Ada Carousel Berpusing! Meganya Majlis Akikah Anak Azrinaz Mazhar Hakim
Kalau ada majlis akikah anak selebriti yang diraikan dengan kek berpusing, lain pula kisahnya bagi anak Azrinaz Mazhar Hakim Areesya Malaykha yang diraikan bak puteri kayangan.

Bukan hanya diraikan seperti pengantin baru bahkan majlis akikah dan cukur jambul Areesya turut menampilkan carousel yang berpusing di tengah-tengah dewan! Wow!

Pada permulaan acara lagi Azrinaz bersama suami, Fairos Khan mengendong Areesya sambil berdiri di tengah-tengah carousel itu.

Semestinya kemunculan penuh dramatik dengan berbusana putih memukau hadirin yang hadir pada majlis itu.

Nyata Azrinaz, carousel yang dibina oleh Glamwedding by Rizalman itu merealisasikan impiannya untuk membawa Areesya ke Paris, Perancis.

"Dia terlalu kecil untuk dibawa terbang menaiki carousel di Eiffel Tower. Tak apa, kita buatkan dia satu," tulis Azrinaz berkongsi foto-foto sepanjang majlis.
  

Personaliti televisyen itu telah mendirikan rumah tangga bersama Fairos pada 1 Mei 2018 dan melahirkan Areesya pada 19 September lalu.

Ini merupakan perkahwinan kedua Azrinaz.

Apa kata kita layan koleksi gambar menarik sepanjang majlis akikah dan cukur jambul Areesya Malaykha.

  

  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:16 PM | Show all posts
laki dia keje apa.. tu je nak tauu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2019 04:17 PM | Show all posts
shark_eow7 replied at 10-12-2019 04:16 PM
laki dia keje apa.. tu je nak tauu

MUKA MCM BLACK MENTOR..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu dia aihh org kawen pun x mcmni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
pampasan dia dpt pon bkn kaleng2 so kat mn lg nk buang2 duit tu pon. dia xyah nk sebok2 saving kat asb mcm marhaen lain
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:19 PM | Show all posts

hahaha. confius kejap.. dia masih carry title CP lagi ke even dah bercerai & kahwin dengan suami baru?? seabab status vshanti tuu address dia CP..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang grand... untunglaaa

Btw, dia kerja apa? Owner business ke? Investor?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa nak heran. Elaun dia dapat, elaun anak dia bagi. Untung laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
shark_eow7 replied at 10-12-2019 04:16 PM
laki dia keje apa.. tu je nak tauu


Yg I tahu dulu laki dia diver...skrg ddk rmh  je lah kut....bini kaya..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 10-12-2019 04:18 PM
pampasan dia dpt pon bkn kaleng2 so kat mn lg nk buang2 duit tu pon. dia xyah nk sebok2 saving kat a ...

I see... duit pampasan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:22 PM | Show all posts
memang cantik sangat2
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampaknya akikah anak elpira dah dicaras oleh CP AMH, majlis dia lagi letops......sapa lagi lepas ni?? Wawa ker??
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:25 PM | Show all posts
cantiknya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Member salah satu yg hadir. Gambar snap semua tak nampak apa. Gelap sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
haritu bukan cikta duk berceramah pompuan kena pakai tudung tutup dada ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh panggil cp lagi ke even dah kawin lain?

#betultanyanisebabtaktau
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:35 PM | Show all posts
Piramida replied at 10-12-2019 04:19 PM
Memang grand... untunglaaa

Btw, dia kerja apa? Owner business ke? Investor?

ada yg ckp, photographer
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:38 PM | Show all posts
huntong laaa kaya....huntong lagi tok laki menyelam2 dapat harta karun....

tapi hakak ade soft spot skit kat laki CP sebab tak mencapub socmed....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:38 PM | Show all posts
wow haha tak tercapai akal, yelah duit yg ada mmg untuk dibuang2 gitu je kan untung nasib badan lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:39 PM | Show all posts
again, mak bapak yg bermewah2 budak tu tak tahu apa2

takpa la deme mampu. memang nampak mewah dan grand majlisnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128519s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list