Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
5917
View
32
Reply

"Macam Saya" - Neelofa Teruja Melihat Budak 5 Tahun Seiras Dengannya

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-12-2019 11:18 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: Twitter Neelofa




Pelanduk dua serupa. Kata orang tua-tua, setiap manusia di dunia mempunyai 7 orang dengan muka yang sama. Bukan adik-beradik mahu pun saudara mara, tapi memang dijadikan seiras dengan muka kita.

Tapi tidak semuanya bertuah kerana dapat melihat atau terserempak dalam tujuh orang yang wajahnya sama ini.


Baru-baru ini seorang pengguna media sosial telah berkongsi gambar anak sepupunya yang mirip dengan muka pelakon dan usahawan terkenal, Neelofa siap dengan kedudukan tahi lalat yang sama.



Bukan sahaja comel, malah kanak-kanak perempuan ini pandai pula 'posing' di depan kamera.


Anak kecil ini, Che Naura Auni Che Fahdlullah, yang baru berusia 5 tahun kelihatan manis mengenakan selendang hitam sambil berposing dengan gayanya tersendiri.


"Ada nampak orang kata dia kelihatan seperti saya dan saya juga nampak persamaan itu," ujar Neelofa di Twitter.




Memetik laporan dari mStar, Maisarah Zamri, 25, memuat naik foto itu sehingga ia menjadi tular mengakui terharu dengan respons yang diterimanya.


"Naura Auni tu anak sepupu saya. Dah lama kami perasan muka dia hampir sama dengan Neelofa.


"Dia pun memang suka pakai selendang. Bila bergambar, dia nak dress up macam Neelofa. Dia minat sangat.


"Bila keluarga kongsi gambar dia dalam grup WhatsApp, saya suka-suka sahaja kongsi di Twitter," ujarnya.


Menurut Maisarah lagi, dia juga gembira apabila pengacara MeleTop itu turut memberi reaksi kepada posting miliknya, begitu juga keluarga Naura Auni yang turut gembira mendengar perkhabaran itu.


Muka dah sama. Semoga suatu hari nanti anak kecil ini turut berjaya seperti Neelofa. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts





Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahi lalat dan mata sama
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang ygg sama ka ?! ,  pernah viral tahun lepas  





Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga @Boomibulat tak jadi pedo
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:36 AM | Show all posts
lopa taknak bagi hadiah ke kat adik naura ni. lopa kan suka bagi hadiah huuhuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 13-12-2019 11:35 AM
semoga @Boomibulat tak jadi pedo

Kat mana yg sama..x de iras langsung pun..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Parent zaman now, bangga anak2 idola kan retis......hadap sangat glam tu, acik mampu doakan semoga awak tak terikut perangai idola sudah la dik....zouk tu lagi 20 tahun masih wujud agaknya, ko jangan pulak jual tudung kat situ....apapon ko mmg comel dik, sama comel dengan mana2 budak kecik baya adik......
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kiranya dah 3 manusia yng sama mcam lopak dh jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:43 AM | Show all posts
hah yang ni baru btol2 sama.. tak macam hijabis2 yang viral sebelum ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:47 AM | Show all posts
similar
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:48 AM | Show all posts
Tahi lalat betul ke pelesu budak tu? takut mak ayah dia saje jer letak so that anak went viral.. tapi mmg comel budak tu pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:51 AM | Show all posts
semoga puberty dont hit you hard sbb takut tak jd mcm lofa kang nnti.. biar muka ni je smpai besar dik.. nnti jd instafemes..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
OK samalah tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Gituu bila Mak sedara batak artis
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:57 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 13-12-2019 11:55 AM
Gituu bila Mak sedara batak artis

entahnya..mak sedara lak yg lelebih
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
berapa byk la thread pompuan ni korang nak bukak haaaaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:11 PM | Show all posts
location tahi lalat je yg sama pun

tak rasa malu ke sara?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:15 PM | Show all posts
idola zaman sekarang hanyalah artis...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114925s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list