Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1989
View
43
Reply

Astro pemalas !!

[Copy link]

Author: belacan_gurl    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-12-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Aku tak tahu mana nak maki ...so disini jerla... Aku perasan team sarikata astro cukup pemalas...makan gaji buta...dasar babie....dah disiarkan cerita tapi sarikata tak ada...makan gaji buta kah....kalau bahasa inggeris takpelah lagi....ini cerita filipina....korang memang hanya nak pendatang jer ke tengok..babie btoi la!! Mcm sekarang ...cerita dah best THE GOST BRIDE tapi sarikata melayu tiada apatah lagi b.i ..hanat sangat ehhh....bayar dahla mahal....kebabian sangat makan duit....bukan sekali dua eh benda gini berlaku
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Ade la ke sanggup langgan asteruk?
Terminate je la. Habis cerita.
Iols dulu terminate sbb cerita ulang2.
Koserr nak bazir duit
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:51 AM | Show all posts
Edited by Lagubestbest at 14-12-2019 03:00 AM

kat iflix ada citer ni. subtitle bukan takat bi bm burma vietnam semua siap, kat netflix pun ada, takpun google je the ghost bride kim chiu full movie english subtitle keluar la citer tu nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Bertabahlah yer
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 14-12-2019 02:51 AM
kat iflix ada citer ni. subtitle bukan takat bi bm burma vietnam semua siap, kat netflix pun ada, ta ...

netflix ada subtitle bm ke? kena ada tenet baru boleh ambik netflix ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-12-2019 05:41 AM
netflix ada subtitle bm ke? kena ada tenet baru boleh ambik netflix ke

Tak salah aku x ada kurex
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-12-2019 07:05 AM
Tak salah aku x ada kurex

kena ada internet tu yg aku fikir banyak kali nak ambik.. lepas tu aku takde laptop...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 07:51 AM | Show all posts
bukan sari kata takde. tapi cerita tu dah di alih bahasa. kalau sesebuah cerita tu tiada subtitle kena tengok dwi bahasa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tutup saja astro. Banyak pilihan lain kalau setakat nak layan movie ke drama. Famili akak masih guna astro sebab mak akak minat betul siaran 131, 132,104 tu. Jadi kami layan demi mak kan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah nak tahun 2020, ada lagi yg subscribe asteruk.. Ohmaiii.. Mak subscribe asteruk ni circa 2005,circa 2006 mak unsubscribe... Duk ulang2 benda sama.. Sampai AJM
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 14-12-2019 02:51 AM
kat iflix ada citer ni. subtitle bukan takat bi bm burma vietnam semua siap, kat netflix pun ada, ta ...

Yeke... I tak langgan netflix...tp nak try lah kalo gini roper astro ...haaishhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa menulis smlm dalam keadaan marah....bila dah tenang gini...aiseymen malu bila baca balik...hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Menurut kajian aku,org yg setia pada astro rata2 umur 45 ke atas sbb dh biasa dan xnk fikir lain dah menyusahkan diri je

atau kawasan yg terpaksa pakai sbb blom ada fibre optic
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-12-2019 07:46 AM
kena ada internet tu yg aku fikir banyak kali nak ambik.. lepas tu aku takde laptop...

Aku pun x ada laptop.. Ada phone saja..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-12-2019 10:42 AM
Aku pun x ada laptop.. Ada phone saja..

kau tengok dekat hp je ke sarah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-12-2019 03:05 PM
kau tengok dekat hp je ke sarah?

Yap kurex.. Lagi senang layan kat phone.. Kalau nak yg besar layan kat tab..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-12-2019 03:37 PM
Yap kurex.. Lagi senang layan kat phone.. Kalau nak yg besar layan kat tab..

kau pakai unifi ke...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-12-2019 03:42 PM
kau pakai unifi ke...

Aku guna celcom
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-12-2019 03:47 PM
Aku guna celcom

celcom ada wifi ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-12-2019 03:52 PM
celcom ada wifi ke

Boleh ja share bila on hotspot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090652s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list