Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
62118
View
1045
Reply

Alif Johan, anak penyanyi Nora meninggal dunia

[Copy link]

Author: Nay77black    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-12-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 15-12-2019 08:29 PM

Berlegar di media sosial sebentar tadi bahawa anak kepada pasangan penyanyi Nora dan Allahyarham Johan Nawawi telah meninggal dunia. Tt nampak kat media sosial dah ada yang ucapkan takziah,tapi masih belum ada official statement dari keluarga lagi. Sejauh mana kebenaran cerita ini? ada yang dapat pastikan tak? Sekiranya berita ini benar, takziah tt ucapkan untuk keluarga Allahyarham.
20191214_141405.jpg
20191214_140406.jpg
20191214_141327.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar betul?sakit ape?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 14-12-2019 02:29 PM
Biar betul?sakit ape?

Ye betul baru tgk kat ig nora. Innalillah hi waiinna ilay hirajiun...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
inallilah semoga beliau ditempat dikalangan orang2 yang soleh, Aamiin.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahi waina ilaihi raji'un.
Ramai yg bersanding dalam masa yg sama ramai yg pergi menghadap Allah.

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun.. dugaan besar buat Nora yg baru jah kehilangan husband.

Anak Nora yg ni ke yg aktif menyanyi??
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailahirojiun...ni yg g audition Mentor Millenia baru ni kan? Lepas ke top 20, tapi tak lepas top 10.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:38 PM | Show all posts
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ‎
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun.

Salam takziah buat Nora sekeluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailahirojiun...ritu dok tgk dia dalam mentor..sedap jgk suara
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:41 PM | Show all posts
Edited by Boomibulat at 14-12-2019 03:04 PM

Innalillah..baru td dgr kawan baik yg dh 3 thn x jumpa meninggal..yg ni pulak muda sgt lg..
  

KUALA LUMPUR: Selepas dua tahun kehilangan suaminya, Johan Nawawi, penyanyi terkenal, Nora Ariffin sekali lagi diuji dengan dugaan apabila anak keduanya, Aliff pula menghembuskan nafas terakhir pagi tadi.

Penyanyi lagu Di Persimpangan Dilema itu mengumumkan berita sedih itu di laman Instagram peribadinya sebentar tadi.

"Allah uji saya lagi, anak aya Alif Johan baru saha hembuskan nafas terakhir pada pagi tadi di rumah saya, akan dikebumikan secepat mungkin," kata Nora dalam nada sedih.


Allahyarham Alif atau nama sebenarnya Muhammad Syakir Alif Johan Nawawi, 20, pernah menyertai sebuah pertandingan realiti anjuran sebuah stesen televisyen.

Nora sebelum ini kehilangan suaminya, Johan Nawawi yang juga seorang komposer ternama pada 24 Mc 2017.

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah hiwainnailaihirojiun semoga roh almarhum ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman. Salam takziah untuk Nora sekeluarga

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rogue98 at 14-12-2019 02:45 PM

Innalillahiwainnailaihirajiun... besar betul dugaan Nora sekeluarga. Semoga mereka terus sabar dan tabah hadapi dugaan ini. The worst thing that can happen to a mother is when her child die before she does...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jerukkedondong at 14-12-2019 02:46 PM

Lepas kehilangan Johan...
Nora dpt menantu...hari ni kehilangan anak pula...tabah dan kuatkn hati Nora...
Innalilllahi wainna ilaihi roojiun...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainailahirojiunn..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak yg buat bypass gastric tu ke..inallillah
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak yg ni yg asalnya agak chubby sikit kan..skang dah kurus tengok..ada sakit ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsamz replied at 14-12-2019 06:50 AM
Anak yg ni yg asalnya agak chubby sikit kan..skang dah kurus tengok..ada sakit ke

Dia buat operation perut...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah nora sekeluarga
Ada kesan xelok ke kalau buat gastric bypass?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora dah sahkan dlm ig dia ...anak dia yg tu memang meninggal. Tp tak clear sngat sbb apa....dia record video dlm flight... Mesti mati mengejut ni ....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097710s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list