Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
7668
View
76
Reply

"Of Course Saya Boleh Jadi Gay" - Nazim Othman Ada Bau-bau Nak 'Keluar Almari'?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-1-2020 11:50 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




"Saya boleh jadi straight, saya boleh jadi biseksual, saya boleh jadi gay atau apa sahaja...dalam fantasi seseorang."


Kenyataan Nazim Othman ini mengundang spekulasi warganet yang kononnya ada 'bau-bau' nak buat pengakuan mengenai orientasi seksualnya.







Malah, ada yang sampai merayu aktor itu benar-benar gay dan mahu bersembang menerusi panggilan video walaupun hanya sekali.




Kredit foto: IG




Sementara itu, postingnya menayang bahagian atas tubuhnya yang mantap di Instagram sebelum ini juga mengundang komen nakal wargamaya.




Kredit foto: IG




Sampai ada yang meminta koleksi gambar lucah yang dijawab sempoi oleh Nazim.

"Ini IG Nazim Othman, bukan PornHub," sindirnya.




Kredit foto: IG




Alahai, laku betul Nazim di kalangan insan dua alam ya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:55 AM | Show all posts
Nak bau-bau apa lagi? Sudah terang lagi bersuluh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:03 PM | Show all posts
takde bau bau lah. taste2 kurex dah kau ni.. kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
laaaaa memang kau gay kan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:32 PM | Show all posts
sajer jer ko kan imah? nak bagi panas bontot species ko bagik hint2 camtu...ko berfantasi orgy ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:43 PM | Show all posts
Adoi la kembar Cari-Sepul ni.
Same je perangai cr berita kt IG.
Ngek
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang pun kan.. Nk fantasy2 ape nye lagi nazimah oi
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 01:23 PM | Show all posts

Kluor je sis... sementara maseh lakuuuuuuu. Karang dah tetua bru nk mandi buehhh marhaen pon geli.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg dh roboh almari apa benda baru nk kuar almari nya??
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 01:40 PM | Show all posts
fliphair8 replied at 24-1-2020 12:32 PM
sajer jer ko kan imah? nak bagi panas bontot species ko bagik hint2 camtu...ko berfantasi orgy ke?

Imah terus ko panggil dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa je la yg kepala otak suci murni igt nazimah ni straight
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 24-1-2020 12:32 PM
sajer jer ko kan imah? nak bagi panas bontot species ko bagik hint2 camtu...ko berfantasi orgy ke?

Imah...lawak la
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 24-1-2020 12:04 PM
laaaaa memang kau gay kan..

Moga nazim othman leh bwk kurek balik rumahh.. rugi betull muka ensem tp gayah.. ujung ujung pompuan kena kawin yg buruk buruk jah.. dah la buruk hitam jongang buncit pendek kepam plak tuu.. yg untung kurek gak dpt yg ensem sado.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 24-1-2020 01:46 PM
Sapa je la yg kepala otak suci murni igt nazimah ni straight

Eh ada sorang fans tegar dia, suci murni betul kepala dia setiap minggu ada pic edit nazimah ngan hajah lopa, kenkonon nak shipkan imah tu ngan lopa, sepadan katanya kahkahhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ish menakutkanla akhir zaman ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nauzubillah..beriya haritu sakit otak kata menyesal sat. Dah baik kepala, sombong balik dgn Allah
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
adikfatin replied at 24-1-2020 02:32 PM
Nauzubillah..beriya haritu sakit otak kata menyesal sat. Dah baik kepala, sombong balik dgn Allah

Rasa kalu kepala tercabut dari badan baru nk menyesal kot..jimah jimahhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 24-1-2020 02:18 PM
Eh ada sorang fans tegar dia, suci murni betul kepala dia setiap minggu ada pic edit nazimah ngan  ...

Kui3! Nak mengeship pun biar bertempat la kan
Kelempuk gitu pun nak dipadan2kan dgn pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 03:39 PM | Show all posts
Adakah akan datang ada  gambar burung lain yang terlepas lagi? Kesian ex wife dia dulu. Tersiksa jiwa batinnya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayo statement mengundang sangat tau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108134s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list