Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15519
View
335
Reply

Video Sumpah Aina Abdul Ditarik Keluar dari YouTube?

[Copy link]

Author: Tukul.Besi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-2-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Terbaca kat Facebook tadi. Kontroversi katanya promote bunuh diri
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Pebenda la tv3 ni. Takde rehearsal ke? Or time rehearsal tak kuar darah bagai2?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh dh kena tarik ke. I tadi tak pay attention pun masa aina abdul ni nyanyi, tapi terperasan la dengan ekor mata kt skrin tv tu ada merah2. Dah kecoh so ingat nk tgk balik esok, huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Tadi tgk kat tv pun tokojut den tgk darah. Mula2 nampak putih semua mcm hantu. Pastu darah keluar dah mcm kain kapan..seram...meremang bulu roma ku
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Bg aku common sense la..tak tercapai dek akal kalo persembahan tu mmg niat nk promote bunuh diri.. Mgkn penonton dimalaysia sbnrnya belum ready nk terima konsep2 persembahan simbolik n seni mcmni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy sangat Sumpah Naim Daniel menang. Bravo
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:48 AM | Show all posts
Dalam 1 malam je, karier Aina ni musnah gitu je

Lepas ni meols nk up kan issue lagu baru Aina - Ghost, yang lirik dia sebut "FUCK", "I GIVE YOU MY BODY, WHICH I GIVE TO NOBODY" - promote zina
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Video clip dia bukan bunuh diri. Dia terrrbunuh suami sbb dia ada ilusi. Skizofrenia

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bideo drama band ade x? Sleain watak seram, scene menyindir x abis2
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Konsep hantu je kan.. wanita kecewa meninggal jdik kuntilanak yang berdarah.. itu je
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tadi ader jer masa show running...ramai Gak views Skang dah kena Turun kot.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
cikdot replied at 10-2-2020 12:41 AM
Pebenda la tv3 ni. Takde rehearsal ke? Or time rehearsal tak kuar darah bagai2?

X silap masa rehearsal sheols just pakai kain putih diikat pada badan je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak terasa nak ulang tengok pun kat youtube
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tayangan umum jadi bahaya juga pada mereka terutama golongan mental/stress nie bila tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 10-2-2020 12:48 AM
Dalam 1 malam je, karier Aina ni musnah gitu je

Lepas ni meols nk up kan issue lagu baru Aina - G ...

Sadis kan.. salah percaturan..

Kadang jd artis ni mmg sgt2 perlukan LUCK n PERCATURAN YANG BETUL.

X guna ada bakat sebesar mana tp luck n percaturan serba x kena.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Femes ke lagu si aina ni? Iols igtkn sheols masuk sbb kuota salma
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dia ambil pisau tikam diri dia pon..keluar merah cmtu je kn..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok kat ig rizal hakim tadi terkojut. Ni konsep Illumin*ti
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
aku tak tengok pun.. sebab tak minat
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
lps aina perform mmg ade tv3 up lagu tu kt youtube..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090271s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list