Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
23750
View
523
Reply

[Tempatan] 35 Kematian di Malaysia COVID-19( Latest death 8)

[Copy link]

Author: mahathirGX    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-3-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 21-3-2020 07:37 PM
tu la pasal
means in the meantime, ramai yg meninggal sbb covid ni tp diorg akan announce few day ...

Klu yg iols baca,kes je-5 tu hospital tgu result drh dia yg dihantar ke uala lumpur utk pgesahan samada pisitif covid19.bila dah confirm baru dirang umum......tu yg iols baca.tak tau la btl ke tak...ada tak page kkm beri pjelasan?tgk kes-6 tu pun anak kpd kes ke-5 td,so dorang mgkn tak tau mak dorang covid19 .sorang lg anak dia masih admit kan.....
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-3-2020 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 21-3-2020 07:12 PM
Maybe lain family. But from the very same wedding.

Dont tell me dpt virus dari catering crew ...

Yikkkesss seram!

Dr wedding eak? Iols ingatkan dr mass/gath.

Around these few days kita memang expect spikes pd kes report n death report sbb we're almost at the end of the 2nd wave. Tp tngok dr infografik tu mcm dah ada 3rd wave....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 21-3-2020 07:12 PM
Kes kematian ke 5 warga emas tu seolah dia dan keluarga dah redha je dah ajal sampai tak mau diberi  ...

Masa tu deyols cam redha sbb anggap faktor usia. Result covid pun blum ada masatu sbb otw ke kl (bmc, private hosp), deyols pun dpends result dr kl. Kalu kat zon lain outside kch dpend ngan kch.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 21-3-2020 07:12 PM
Kes kematian ke 5 warga emas tu seolah dia dan keluarga dah redha je dah ajal sampai tak mau diberi  ...

Hospital swasta...mahal kot
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes kematian keenam tu 11 hari demam dan batuk baru pergi hospital?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaavee15 replied at 21-3-2020 05:41 PM
Ini patient 136 yg org bjaya cari kt twitter.

Shiiitttt viral dah gamba. Masak heols!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 21-3-2020 07:43 PM
Sarawak yg sekat China dari awal ada 3 kematian, bilangan tertinggi dari 1 negeri. So sekatan tu ...

Simptom tak muncul masa Kat airport.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 21-3-2020 07:41 PM
Weols pun confuse jg. Sbb ikut infografik yg swk disaster page bg tu anak beranak under tabligh  ...

@dizekni ni dah ada statistik negeri sarawak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mahathirGX replied at 21-3-2020 07:23 PM
Blok PH   lebih  mementingkan  hak  kebebasan ....   sebab  tu  tadak  tindakan drastik  ....  jad ...

Setuju sgt dgn hang
Pemimpin PH pula asyik berkecamuk rebut kuasa dan syok sendiri sampaikan byk kepincangan dlm pentadbiran negara semasa depa memerintah
Bila kerajaan PN berbuat tindakan pantas dlm menangani kes Convid-19 si PH ni tahu nak menghentam dgn menyalak sana sini  mcm anjing
Sepatutnya si PH ni ketepikan kepentingan politik iaitu bekerjasama dgn kerajaan PN utk mencari solusi bagi mengatasi masalah Covid-19
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
VirusCinta replied at 21-3-2020 07:54 PM
Simptom tak muncul masa Kat airport.


Masalahnya dia ban warga china terus dari awal. Kononnya dah ban warga china selesai masalah covid ni..

Sesuai utk info @sarah82

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 21-3-2020 08:12 PM
Masalahnya dia ban warga china terus dari awal. Kononnya dah ban warga china selesai masalah cov ...

Rupanya yang bawak masuk tu diorg punya MP dan Paderi.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 21-3-2020 07:18 PM
Dpt dr church. Salah sorg ahli dia pernah pergi wuhan.


Ahli dia pergi wuhan, satu church kena quarantine..pastor carrier la masa attend wedding tu
Pergi wedding, sebar kat Auntie ni tanpa sedar..seram ye
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 22-3-2020 12:12 AM
Masalahnya dia ban warga china terus dari awal. Kononnya dah ban warga china selesai masalah cov ...

Hahaha.. Dah mula perangai sama mcm pyro.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
DandelionW replied at 21-3-2020 07:45 PM
Klu yg iols baca,kes je-5 tu hospital tgu result drh dia yg dihantar ke uala lumpur utk pgesahan s ...

Ya...anak lelaki baru admit smlm...sekali dgn isteri. Yg jd kerisauan ialah diaorang mmg tak ada contact dgn org tabligh pun. Anak lelaki tu kawan I...smlm ok lagi berwatsup...hari ni entahlah. Ni orang baik baik...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 21-3-2020 08:23 PM
Ya...anak lelaki baru admit smlm...sekali dgn isteri. Yg jd kerisauan ialah diaorang mmg tak ada c ...

Org baik baik kan rajin g masjid or surau. Masjid or surau mana yang selamat dari org tabligh?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:26 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 21-3-2020 07:43 PM
Sarawak yg sekat China dari awal ada 3 kematian, bilangan tertinggi dari 1 negeri. So sekatan tu ...

klu x sekat jadi mcm Italy la ngok
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 21-3-2020 07:37 PM
tu la pasal
means in the meantime, ramai yg meninggal sbb covid ni tp diorg akan announce few day ...

Tak...yg kes kelima tu mulanya diaorang ingat sbb low blood pressure. Arwah admitted di private hospital. Result baru dpt smlm...dan anak lelaki dia pun baru aware dia positive covid...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
klu dah naik angka 100 nanti semua dah x larat kira,  x larat komen kluster mana
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 21-3-2020 08:26 PM
Org baik baik kan rajin g masjid or surau. Masjid or surau mana yang selamat dari org tabligh?

Anak lelaki ni jangkit dgn mak dia sbb diaorang jaga arwah bergilir dgn arwah adik dia...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list