Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7434
View
148
Reply

[Tempatan] dulu beriya2 nak hapuskan elaun kritikal nurse & doktor. Skrg Wan Azizah desak krjn bagi peruntukan utk Doktor & Nurse

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-3-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sebab tu ramai kata puak ni sesuai jadi pembangkang.  Masa ada kuasa mrk nak hapuskan elaun kritikal petugas kesihatan.  Bila dah jadi pembangkang kembali berguling2 tuntut tambaj peruntukan.  Korang memang cemerlang sebagai pembangkang.  So teruslah jadi pembangkang sampai bila2
Screenshot_2020-03-22-11-45-56-183_com.instagram.android.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Bak kata ketua dia, PH mudah lupa. Suruh halang china masuk, gelakkan rakyat pula.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
mohon wan jijah n hanna yeoh tutup mulut busuk tu.  klu menteri Hancing  dengar nasihat WHO supaya ban Mass Gathering sejak awal bulan February tu takde la wabak covid19 merebak teruk mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dr adham kata ada insentif rm400 sorang kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-3-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 22-3-2020 11:51 AM
Bak kata ketua dia, PH mudah lupa. Suruh halang china masuk, gelakkan rakyat pula.

PH siap menganjing rakyat PALATAU
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mizzmimi at 22-3-2020 12:12 PM

Masa mansuh tak terfikir akan ada wabak kan.. Masa ada kuasa tak terfikir kena topple sampai hilang pencen..

Gagal total. Dok diam2 sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 22-3-2020 12:07 PM
PH siap menganjing rakyat PALATAU

Memang x beretika dan biadab sungguh dalam website MOH boleh gelar raykat sebagai coronapalatau. La ni meroyanpalatau dah sekog2
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 22-3-2020 12:07 PM
PH siap menganjing rakyat PALATAU

Bala kerajaan bodoh & kuat fitnah. Benda betul pun buat main2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-3-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
pasolatido replied at 22-3-2020 12:13 PM
Memang x beretika dan biadab sungguh dalam website MOH boleh gelar raykat sebagai coronapalatau. L ...

skrg bekas PM7 pun kena kuarantin
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang citer...elaun khas patut diwujudkan khas hanya waktu kes2 tertentu macam ni. Rm400 nampak mcm rendah untuk org yang bekerja non stop 12 jam setiap hari.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:31 PM | Show all posts
elaun kritikal dr awl lg x perlu dimansuhkan punnn

elaun khas utk kes mcm covid-19 ni perlu
depa keja non stop
potensi dijangkiti pulak tingggi

Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:34 PM | Show all posts
Kalau boleh tak nak tengok langsung dah muka2 dorang ni.. Full of BS!
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 22-3-2020 11:57 AM
Dr adham kata ada insentif rm400 sorang kan

One off pay je pon
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 22-3-2020 12:07 PM
PH siap menganjing rakyat PALATAU

Sangat kurang ajar dan sombong!
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
pasolatido replied at 22-3-2020 12:13 PM
Memang x beretika dan biadab sungguh dalam website MOH boleh gelar raykat sebagai coronapalatau. L ...

Yg tu bukan dkt page public health malaysia ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha hahahahahahahahahahahaha.. Aku gelak besar.. Wowwww.. Pemimpin dan penjilat PH kena temporary memory loss meh?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni edisi meludah ke langit tertepek kat muka sendiri ke jijah and the geng.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-3-2020 12:39 PM
Haha hahahahahahahahahahahaha.. Aku gelak besar.. Wowwww.. Pemimpin dan penjilat PH kena temporary m ...

Nak gelak jugak boleh....hahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 22-3-2020 04:46 PM
Nak gelak jugak boleh....hahahahaha.

Boleh.. Kita gelak beramai2..masa jadi kerajaan.. Suara rakyat dihina.. Skrg tengah cuba alihkan kesalahan kepada kerajaan baru.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
deme ni ada acute bipolar ke? soalan serious ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list