Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6466
View
110
Reply

[Tempatan] Kutuk tentera terlibat arahan STAY AT HOME. This is DAP tuan2. This is DAP

  [Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-3-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
dulu korang kutuk tentera Malaysia kerja makan tidor.  Bila tentera dikerah bantu arahan STAY AT HOME pun korang kutuk juga.  
Screenshot_2020-03-22-12-16-46-248_com.instagram.android.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 01:10 PM | Show all posts

DAP ni mmg anti sgt dgn tentera ker??
ker sbb tentera penah bunuh moyang komunis depa??
kalo tak, nape butthurtt sgt bila gomen skrg arah tentera turun??

imagine kalo DAP jd kerajaan lagi, for sure smpai kritikal keadaan pon depa takkan guna tentera..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-3-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 22-3-2020 01:10 PM
DAP ni mmg anti sgt dgn tentera ker??
ker sbb tentera penah bunuh moyang komunis depa??
kalo t ...

takut kena sebat dgn tentera la tu.  mohon askar2 sebat apek2 degil kat penang nun.  masih tegar berniaga tepi jalan2. jalan2 di Air Itam penang masih sesak org berniaga
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 22-3-2020 05:10 PM
DAP ni mmg anti sgt dgn tentera ker??
ker sbb tentera penah bunuh moyang komunis depa??
kalo t ...

Depa lupa apa nenek moyang komunis depa buat kat mayat2 anggota keselamatan yg terkorban masa darurat tak kira dari apa pun bangsa anggota keselamatan tu.

Kalau ATM buka seal merah dari fail masa darurat, aku rasa mau bergoncang malaysia bila tgk gambar2 kekejaman komunis pada mayat2 anggota keselamatan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 01:54 PM | Show all posts
harizs replied at 22-3-2020 01:43 PM
takut kena sebat dgn tentera la tu.  mohon askar2 sebat apek2 degil kat penang nun.  masih tegar b ...

Mana dah setan ni?? masuk gua dah ke? suruh tentera pi cari dia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 02:46 PM | Show all posts
tu yg pelik mcm mana anjing belaan depa abe mat leh jadi mintiri pertahanan,
satu penghinaan pada tentera kita yg lawan komunis dulu
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 22-3-2020 01:10 PM
DAP ni mmg anti sgt dgn tentera ker??
ker sbb tentera penah bunuh moyang komunis depa??
kalo t ...

DAP anti Melayu dan Islam

come on rba, proof me wrong
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-3-2020 01:47 PM
Depa lupa apa nenek moyang komunis depa buat kat mayat2 anggota keselamatan yg terkorban masa daru ...

Dah kena buka, lama sangat dah

tak ada faedah pun kita cover sangat segala sifat binatang dan kebangsatan gerakan pengganas komunis PKM, nama lama bagi DAP
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 22-3-2020 06:51 PM
Dah kena buka, lama sangat dah

tak ada faedah pun kita cover sangat segala sifat binatang dan k ...

Bagi aku ATM tak buka sebab tak nak kebencian dikalangan rakyat.. Aku ni dengar dari citer2 org tua2 dan aku faham kekejaman mereka pada org kmpg, org asli, sesama cina sendiri dan anggota keselamatan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-3-2020 02:54 PM
Bagi aku ATM tak buka sebab tak nak kebencian dikalangan rakyat.. Aku ni dengar dari citer2 org tu ...

Fakta sejarah yang disorok ni la yang buatkan 8% masyarakat kita sentiasa kena kencing dengan kominis dapig hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah menembak apanya. Kau ada masuk lapangan ke. sembanggggg. Isteri2 bakat tu pun ada pegang apa tah senapang tembak pinggan tu. Sembangggggg makan tido, tu kau sekeluarga.

Dalam askar tu mcm2 cabang ada. Masa bukit antarabangsa tanah runtuh tu, bulu jembut mak ko disambung sambung ke yg jadi jembatan selamat kan penduduk?

Atm tu lah yg buat jambatan kecemasan.

Ckp serupa cirit bunyinya. Busuk dan tiada value. Done flushed

Bye.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 03:31 PM | Show all posts
adoiyaiii ada yg msih lagi ingkar...siap g berkelah....
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 22-3-2020 05:10 AM
DAP ni mmg anti sgt dgn tentera ker??
ker sbb tentera penah bunuh moyang komunis depa??
kalo t ...

Mungkin bila isytihar darurat tentera above law already

Sbb tu masing2 menyampah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-3-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-3-2020 01:47 PM
Depa lupa apa nenek moyang komunis depa buat kat mayat2 anggota keselamatan yg terkorban masa daru ...

klu negara lain mrk buka je seal file merah tu supaya belajar dari sejarah
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 22-3-2020 07:38 PM
klu negara lain mrk buka je seal file merah tu supaya belajar dari sejarah

Aku ni boleh ermmm saja la... Kita nak jaga hati semua pihak..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 22-3-2020 07:06 PM
Fakta sejarah yang disorok ni la yang buatkan 8% masyarakat kita sentiasa kena kencing dengan komi ...

Mungkin sampai masanya kerajaan kena ubah dan tulis sejarah yg benar semula.. Bukan utk buat kita bencikan org lain tapi buat kita belajar.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 04:02 PM | Show all posts
hari ni rba DAPig ramai menikus.

mungkin sakit kena covid19 dari geng2 DAPig sendiri.

atau tak sanggup up isu2 BODOH makan tuan yang geng2 DAPig sendiri timbulkan hari ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 04:27 PM | Show all posts
Edited by EJALTI at 22-3-2020 10:44 AM

Nih memang species bangsat kiasu haram jadah.  Dah tuh kuat play victim....Vavi sial keparat punyer spicies..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukur Alhamdulillah depa dah step down. Kalu dak entah apa jadi Malaysia la ni. Kalut sungguh...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahanat punya pee esh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list