Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
26798
View
784
Reply

Senarai permintaan Persatuan Seniman Malaysia mewakili artis2 tersangkak negara.

[Copy link]

Author: Rhyno    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-3-2020 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu la hampa..sokong lg retis2 sangap duit ni..nak buat kempen khidmat masyarakat pun berkira..hamjad sungguh!
Tak payah buat kempenla deyyy..video bersepah duk ada
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-3-2020 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kehkehkeh habislah kena sumpah seranah retis2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh!nak test covid nak free je!bodoh!
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 29-3-2020 08:49 PM
betul tu...bukan ke bantuan tu bersifat umum...depa pon  dh msk kategori tu sumer...atau depa ni ...

Ya mereka warganegara malaysia pro max / i-plus lain tak sama mcm kita
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
satu je aku nk ckp. ba ba lam=bebal
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 29-3-2020 09:01 PM
Bodoh!nak test covid nak free je!bodoh!

mohon president dioarg +covid...
rakyat biasa melawa pn x cukup belanja....retis ni sibuk nk jaga muka lg...
mmg babi la idea2 ni..
kecuali yg terjejas sbb shooting postponed tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:04 PM | Show all posts
kejadahnye dorang ni
muka tak malu masing2
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 29-3-2020 08:30 PM
adakah mereka golongan yg berasingan dari rakyat lain?

Mak Dara dari dulu dah boikot sama ahli muzik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Haram jadah betoi
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:05 PM | Show all posts

sialannn nyaaa ---  ikiut ajerlah bantuan standard yg kerajaan dah buat tu --melainkan kerajaan bagi job kat korang utk buat "iklan" ... choiiii
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kuarantin berlaku dalam zaman tun ko semua boleh telan air liur pahit jelah..simpan tuntutan bimbo ko tu

Nak tolong rm1k sebulan untuk kurangkan beban bayar kereta mewah ke? Orang pakai kereta mewah ni takde mintak2 bantuan..ko dah independent

Sama2lah kita bisnes dari rumah pkp ni, konon kutuk2 keje aku siap label anak derhaka makan beras parent. Nahh..rasakan


Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sahih ke ni? kang nanti kata fitnah. sebb mcm over betol permintaannya..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Benging, banyak cantik muka korang..apa sumbangan korang pada negara???

Bodoh benak pergi m****s..
Pupus lah korang dari Malaysia ni. Tak layak duduk negara prihatin.. taraf retis bodoh lagi bawah dari asnaf yg reti bersyukur.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk retis2 Malaysia tersangkak
IMG_20200329_210444.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh ci... sungguh la.. ape tak reti ke nak apply bawah kuota rakyat marhaen? Nak jugak bantuan khas bagai!! Sialan sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 29-3-2020 09:06 PM
sahih ke ni? kang nanti kata fitnah. sebb mcm over betol permintaannya..

dia dari ig persatuan seniman malaysia sendiri. takde sape reka.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboiii demand mcm2. Tak malu!
Aku harap bwg rangers jalankan tugas dgn jayanya. Bakul tong sampahkan demand dorg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:12 PM | Show all posts
bongok la dorg ni!! T40 pun x bising dorg xdpt bantuan duit, korg pulak nak demand mcm2..puiii

korg bukan rakyat malaysia ke?? korg bkn dpt jugak penangguhan loan kete dgn rumah ke???

nak jugak duit!!! nmpk sgt korg ni jenis xde saving, jenis berlagak kaya, tp sbnrnye poket kosong
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
masa ni la pun artis buatla paid review ke jual preloved brg ko ke... confirm la ade yg melayan ... asyik nak tuntutan khusus je dah kenape.... nak bandingkan diri dgn makcik jual nasik lemak. konon makcik nasik lemak lagi kaya. boleh meniaga dari umah. hellooooo makcik nasik lemak skali kayuh dapatla beberapa ratus. ko skali kayuh dapat beribu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Vutooooooo kepada artis tersangkak negara takde gred yg mintak bantuan khas!!!!!! Vutooooo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list