Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
26281
View
784
Reply

Senarai permintaan Persatuan Seniman Malaysia mewakili artis2 tersangkak negara.

[Copy link]

Author: Rhyno       Show all posts   Read mode

Post time 29-3-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh dan bebal cukup pekatnya!!
Gi berambos!
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-3-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
siap voucher beli belah tu yang tak tahan..duit nak,voucher pon nak,rm1000 ganti kwsp selama 6 bulan pon nakkkk jugakkkkk!
key markk.
tak pernah la aku maki2 carut2 kt forum ni but kali uols deserve it
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:15 PM | Show all posts
Edited by mewo at 29-3-2020 01:18 PM

1 jer soalan iols, artis ni bukan rakyat ker?




Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:15 PM | Show all posts
sumber dari mana?
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ig live pn 89 org je...mana retis2 yg terjejas tu...ini kalau post kt board ci ni...lg seronok
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahanat.. ko sape nk mintak voucher mydin bagai.. bullshit la RETIS ni semua..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 29-3-2020 09:15 PM
Vutooooooo kepada artis tersangkak negara takde gred yg mintak bantuan khas!!!!!! Vutooooo

tak cukup pedas ni kurex
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah senang nya hidup Artis Msia ni ye
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangang tak bertepian
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
I nk kasi middle finger utk golongan artis malaysia

Frankly, golongan artis2 ni tak de faedah pun utk negara. Lupus pun tak de sape kisah..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
claudya replied at 29-3-2020 08:36 PM
patutlah tak nak mohon b40 sebab tak seberapa dapat. nak bantuan khas rupanya  cam cilaka nak r ...

Yg rm1000 dorg mintak tu gomen nk cekau celah mana plk kn? Yg kwsp tu rm500 mmg duit pencarum tu.. buto la dorg yg so called RETIS ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Voucher g beli brg kt mydin giant tesco pn nk???sedihhh gler papa kedana ke apa...

Test covid19 nk free?? Mak meols kt kg pn x hadap bnda free gni okeh
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:21 PM | Show all posts
jejarihalus replied at 29-3-2020 09:17 PM
Wah senang nya hidup Artis Msia ni ye

kasut giuseppe8.jpg


kasut i tak mahal ..... 10K je


Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah, banyak cantik! Lagipun artis2 shopping ke pun kat mydin tu? Katanya kemunculan eksklusif,tak nak peminat jemu nampak muka. So hadaplah berkurung dlm rumah. Peminat pun tak jemu tenguk diorang. Seniman jed jaidi ke? Sila meninggal!
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
vimash replied at 29-3-2020 09:13 PM
masa ni la pun artis buatla paid review ke jual preloved brg ko ke... confirm la ade yg melayan ...  ...

Ape nk dengki dgn makcik nasi lemak. Dh tu retis pun jual la nasi lemak jugak dr rumah.. Ke takut jatuh standard?
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 29-3-2020 01:20 PM
Voucher g beli brg kt mydin giant tesco pn nk???sedihhh gler papa kedana ke apa...

Test covid19 ...


Khensss. Sebelum ni check in prince court medical centre saje,bila covid19 ni tiba2 papa kedana downgrade shopping ke mydin, pergi sepital gomen lepas tu mendiva bila org tak layan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
brogi replied at 29-3-2020 09:15 PM
sumber dari mana?

sumber dari ig persatuan seniman sendiri. ada screenshot dekat thread black.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 29-3-2020 09:23 PM
Khensss. Sebelum ni check in prince court medical centre saje,bila covid19 ni tiba2 papa kedana  ...

Dan2 petik nama giant lh mydin lh....selama ni village grocer je  tayang tolak troli kot...sggup ke nk downgred bratur pnjg kt cashier mydin tu?? Kang nk express lane plak utk byr
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:30 PM | Show all posts
setakat bakat kayu kayan tak kebulur lah rakyat malaysia nak tengok. ni minta lebih2 dari rakyat miskin b40. kau orang baka apa? minta macam2.

sebab kau orang ramai lagi menyumpah artis2. hidup mewah tak tahu saving lepas tu minta macam2. ramai lg susah dari kau orang.

moga kerajaan xlayan permintaan double standard ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:31 PM | Show all posts
Life style retis.....




nikah di mekah....






majlis kat malaysia.....





balik dari haji.... buat umrah..

Retis pegi umrah macam pegi Jakarta


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list