Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
26799
View
784
Reply

Senarai permintaan Persatuan Seniman Malaysia mewakili artis2 tersangkak negara.

[Copy link]

Author: Rhyno    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-3-2020 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 29-3-2020 09:23 PM
Khensss. Sebelum ni check in prince court medical centre saje,bila covid19 ni tiba2 papa kedana  ...

Takat ni takde lagi artis kena masuk wad disebabkan virus ni kan
Kalau depa sakit pun kena duk wad sepital gomen gak kan pakai baju jalur2 biru tu.


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-3-2020 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Cibaiiii la retis2 sangkak ni semua! Bodoh mmg x bleh bek bincang dh ek. Mohon kjaan who are yussss kn saja!
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 29-3-2020 01:49 PM
I tgk td test covid kat KPJ Damansara je pun dh rm600. pukimak la retis2 ni semua. Tinggi sangat k ...

Kasta tinggi katanya. Beli handbag, kereta,motor besar boleh tapi nak juga voucher mydin, voucher covid19 test. Katanya menghiburkan kita,naklah balasan. Sila bersara lah kalau camtu. Didie alias, emilda, herul azreen, black, shuib, pijo omar kalau takde pun iols rasa takde sapa kesah. Diorang tu yg kena kesah kalau orang dah meluat kat diorang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 29-3-2020 09:01 PM
Bodoh!nak test covid nak free je!bodoh!

Tue la pasal. Melancong dana sini, tunjuk hanbeg.. Aku yg keje bagai nak mmapus belum mampus g obersea. Deme wahhh yp time skrg kemain
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:55 PM | Show all posts
kwsp takde? nak cakapnya, company aku, kwsp adalah pilihan. so its your choice nak buat ke idak. nak buat tu mudah, pergi que kt kwsp office, register no acc then bank in seperti biasa melalui maybank2u begitu... mudah bukan? kalau gaji bulanan retis dpt 10k, 10% simpanler dlm kwsp. x banyak tapi ada...

bantuan utk kerugian. kalau company yg mengalami penurunan sales dlm 50%, boleh dapat saguhati RM600 stp staff kan... so syarikat2 produksi yg terlibat tu boleh lah kome ishtihar kat sini..

yg kome gaji >8k tak dapat apa2 memang bergantung kpd gaji kalau ada gaji drp company n guna savings....

sebab tu periuk besar, kerak mesti nak besar. kalau periuk besar, xkan masak nasi sikit. itu pilihan stp ramai org yg gaji banyak... why not, gaji banyak pun tapi style kan diri guna periuk kecil. benda tu boleh aje lah sebenarnya..

KAEDAHNYA, YOUR LIFE YOUR CHOICE~~
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat la tak pernah kemaruk nk bergambar dgn retis kalau selisih dekat mana-mana pun.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergi MAMPUS!! Kalau kerajaan bagi dekat artis bantuan aku tak halalkan tax aku aku untuk artis bodoh tersangkak bak kata azwan ali. Lepas habis MCO semua pakat pergi London dan flexing!
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang cite boikot jela retis bising2 pasal permintaan ni. Support retis yg xbising je. Jadah diorang ni!

Ke DAP bayar seksek retis bising ni?? Aku dah mmg sangka buruk salu kat DAP ni. Ni mesti retis2 bising ni geng lantikan baru RBA DAp

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
karamell replied at 29-3-2020 09:35 PM
Motip nak suruh keraajaan tanggung retis spesis biawak hidup. Frontliners pun xder mintak permintaan ...

Frontline pun 600 kerajaan beri tue yg keje bagai nak mati. Retis apa keje dia tp mau 1k allaun. Ale uto la
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 29-3-2020 08:39 PM
Perghhhhhhhhhh.. Hanya gambar ni saja yg menceritakan kata2 aku skrg.

Anak buah ko xdatang sini ke? Aku rase anak buah ko kena bayar utk bod CI je ni. Tu xmuncul sini. Banyak Kali Aku seru datang sini xmuncul2
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 29-3-2020 01:15 PM
siap voucher beli belah tu yang tak tahan..duit nak,voucher pon nak,rm1000 ganti kwsp selama 6 bulan ...

Ye..

Mmg pundek laa depa ni..

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
wakakaka meols dapat skodeng grup telegram retis2 seni ni link dia ada kat ig seniman tu.. kamahen yach memasing berangan hidup sangat chat kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mintak je lah artis2 yg kaya raya buat tabung bantu  geng2 seni yg marhaein.. punya ramai artis taraf jutawan (or show off kaya raya..) kat msia ni.. time ni lah bantu membantu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Barbie tullah retis sangkak.
Ingat dah dapat pakai keta besar, duk rumah besar pale otak pprt tu berkembang ckit tapi bahlulllllll tolollllll tak abis.
Selfish giler.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 29-3-2020 08:52 PM
P*ntekkkkkkkkkkkkk

Kalau bang julripin ko mitak, ko marah x?
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 30-3-2020 01:59 AM
Anak buah ko xdatang sini ke? Aku rase anak buah ko kena bayar utk bod CI je ni. Tu xmuncul sini.  ...

Hahahahahaha.. Aku x faham.. Dia langgar MCO dgn balik ke rumah parents dia? Bodoh betul la ayam PH tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mewo replied at 29-3-2020 09:15 PM
1 jer soalan iols, artis ni bukan rakyat ker?

Artis yg menyalak bising2 NI dari kategori RAYKAT
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak bila retis malaysia ni bukan kategori rakyat malaysia? Td sis dgr nanas pny ig live dia cakap makcik jual nasi lemak can work from home untuk jual nasi lemak dia then artis2 ni nak work from home apa? Like seriusly nanas? Korg boleh buat ig review which is STILL AT HOME, boleh jd rider foodpanda boleh jual prelove. Like seriusly otak kau hny pk keluar keje shooting je yg kau boleh buat??
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 29-3-2020 09:35 PM
seburuk buruk kayu belut alif syukri takde dia merempan minta duit kerajaan? walaupun dia tida ...

Katernyer alipp ni dapat bantuan puak bebasmason! So why not retis yg bising2 ni apply bantuan kat puak bebasmason???
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 29-3-2020 10:01 PM
Hahahahahaha.. Aku x faham.. Dia langgar MCO dgn balik ke rumah parents dia? Bodoh betul la ayam P ...

Dia saje trigger n provoke Tu. Aku paham sgt dah modus operandi dia. Lama Aku perati dia. Sape yg melenting lagi dia provoke.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list