Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
26294
View
784
Reply

Senarai permintaan Persatuan Seniman Malaysia mewakili artis2 tersangkak negara.

[Copy link]

Author: Rhyno    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-3-2020 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
No 1. Bantuan khas rm500 - rm1000 untuk beli barang keperluan
No 3. Baucer keperluan diri untuk beli barang2 keperluan harian


Apa benda ni. Melebih betul.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-3-2020 10:11 PM | Show all posts
Sangkak Gila rupanya Artis Malaysia yang Ada Rumah 3 tingkat. Bini berlagak boleh bawa kereta Besar.

Now, see my Level lahhhhh. Lahanat.

Selfish. Oh lupa. Tak Sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 30-3-2020 02:07 AM
Dia saje trigger n provoke Tu. Aku paham sgt dah modus operandi dia. Lama Aku perati dia. Sape yg  ...

Gila la ayam ph ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 29-3-2020 08:55 PM
So lepas ni korang yg mana fanataik retis tu bawak2 la insof. Jgn beli dr depa ni produk timbang kil ...

Mana yang masuk fanclub artis2 low IQ tu. Dah boleh lah keluar dari fan club dorang.


Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:13 PM | Show all posts
Sangkak lu Sangkak.

APA yg ditayang selama ini FAKEEeee.

Bini shopping make up kemain bumper Lebar.

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
FB_IMG_1585490675125.jpg This is PUN DEK!!
Beras, air mineral pun masuk dlm senarai tuntuan
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:15 PM | Show all posts
Kesian utk artis2 lain kut nanti dpt tempias n persepsi tak elok dek kerana perangai tamak sstgh artis ni..

Utk artis yg buat perangai, u r so done ! Say bye2 to ur career
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
What de fish....demand namateyy...korg retis je kut
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ak rs ni rekaan la. Saje sindir2 artis. Ape2 pun ini peringatan utk kita semua, menabunglah.klu terpaksa buat personal.loan jgk, separuh loan tu ko simpan dlm asb ke. Berguna.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 29-3-2020 10:15 PM
This is PUN DEK!!
Beras, air mineral pun masuk dlm senarai tuntuan

Sape pengerusi persatuan ni sblm Aku Salah maki?
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 29-3-2020 10:15 PM
This is PUN DEK!!
Beras, air mineral pun masuk dlm senarai tuntuan

Xde coway ke Kt umh retis2 tu sume? over naw sampai mineral water pun nk kena support.. INI SUDAH LEBEYYYY..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lista replied at 29-3-2020 10:10 PM
Yang tak boleh blahlah..mintak 1000 yg takde KWSP, baucer utk shopping, free test Covid kat swasta?? ...

Anjing kurap pun tak sehina artis2 tersangkak ni.. Bullshit.. Tak agak2 permintaan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 29-3-2020 02:20 PM
Sape pengerusi persatuan ni sblm Aku Salah maki?

Entah..
Zed Zaidi ke Ahmad Idham tah
Aku pun tak tahu..tak amik port pun
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:22 PM | Show all posts
Lahanat yerrr perangai. Ko ingat tinggi sangat ker darjat 'retis' ko tu? Tak sama dengan rakyat marhaen? Babi la korang!
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 29-3-2020 02:20 PM
Xde coway ke Kt umh retis2 tu sume? over naw sampai mineral water pun nk kena support.. INI SUDAH  ...

Kan
Smpai mineral water pun nak suh sponsor.
Fefeling  sgt.
Jerang je la air paip tu..tak mati eh minum air masak suam.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 29-3-2020 10:01 PM
Kalau bang julripin ko mitak, ko marah x?

Tak.. iols akan senyap je....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow....brp lah agak2 jumlah artis kt msia ya....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahanat! Pi mampos
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sambaldurian replied at 29-3-2020 10:19 PM
Ak rs ni rekaan la. Saje sindir2 artis. Ape2 pun ini peringatan utk kita semua, menabunglah.klu terp ...

bukan rekaan.. ni memang dari ig persatuan seniman... and kt komen pun ada geng2 artis yang setuju siap suruh share posting tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak cantik muka hang nak mintak macam-macam, sila cermin muka, frontliner pun tak mintak pekdah macan hang. Sila pi mampxx
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list