Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
26314
View
784
Reply

Senarai permintaan Persatuan Seniman Malaysia mewakili artis2 tersangkak negara.

[Copy link]

Author: Rhyno    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-3-2020 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sambaldurian replied at 29-3-2020 10:19 PM
Ak rs ni rekaan la. Saje sindir2 artis. Ape2 pun ini peringatan utk kita semua, menabunglah.klu terp ...

bukan rekaan.. ni memang dari ig persatuan seniman... and kt komen pun ada geng2 artis yang setuju siap suruh share posting tu
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-3-2020 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak cantik muka hang nak mintak macam-macam, sila cermin muka, frontliner pun tak mintak pekdah macan hang. Sila pi mampxx
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Voucher keperluan diri untuk artis : Org marhen mcm kami x perlukan sabun mandi semua tu ke?

1k sebulan untuk 6 months?: Marhen dapat ONE OFF.

Dana khas bagi penerangan khas supaya para kipas nk mati fhm? MENHAN kata kadar pematuhan 97% ke 95%? : jd, x perlu rasanya. Motif?

Org lain siap ada usul nk potong 50% EPF distribution by Employer lg. Hurrmmm..malas nk cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Penggiat seni semua ni rakyat Malaysia kan?
Kalau layak mohon la bantuan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols rasa masa drg tgh bincang2 nak buat senarai permintaan nih .. dorg tu tgh mabuk ketumlah
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha. Sape senarai artis tersangkak negara ni demand mcm dia jer manusia yg membangunkan msia ni?? I need to know!
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
claudya replied at 29-3-2020 10:26 PM
bukan rekaan.. ni memang dari ig persatuan seniman... and kt komen pun ada geng2 artis yang setuju ...

Kat post mana eh? Carik kat ig diaorg tak jumpa... ke dah edit sbb ramai yg maki
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tergelak je bc request dorg...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Melampau... frontliner yg bergadai nyawa x ada pun minta itu ini...kebykan frontliner KKM tu pun x layak pun apa yg PM umum kecuali bantuan kakitangan awam RM 500..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:32 PM | Show all posts
kepala bana dia request macam-macam.. kat telinga pakai airpods pun still nak mintak bantuan. anjir
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols jarang mencarut tp retis msia bodoh tahap infinity ni patut dimaki smp dorg rasa x layak utk hidup n menyesal hidup sbg manusia sebab bodoh bebal bangang bahalol mati lg baik
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 29-3-2020 09:59 PM
Frontline pun 600 kerajaan beri tue yg keje bagai nak mati. Retis apa keje dia tp mau 1k allaun. A ...

Frontliners dpt rm600 tu depa tak minta, tp kerajaan yg nak bagi sbg menghargai perngorbanan mereka yg sanggup bergadai nyawa demi menyelamatkan rakyat Malaysia. Retis2 ni demand Rm1000 sebulan tnpa ada apa2 sumbangan pun kpd negara. Pergi mampus ahhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapalah yg punya idea tu....nampak sangat artis2 ni indah kabar dari rupa...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebabian ape nih. 3 jenis je kategori pendapatan di malaysia ni, b40,m40,t20. Artis tu adalah kerjaya ko paham tak wahai artis2 sangkak negara? Occupation, paham? Kalau pendapatan bulanan ko jatuh bawah range b40 jadi silakanlah claim ape yg b40 semua dpt. Yg nak lebih2 tu bleh la pegi meninggal..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 29-3-2020 10:13 PM
Mana yang masuk fanclub artis2 low IQ tu. Dah boleh lah keluar dari fan club dorang.

Seswai la... Jadi fan retis sengkek alih2 mengemis bantuan khas.. Bantuan khas opah dia! Haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
julielapadite replied at 29-3-2020 09:04 PM
Mak Dara dari dulu dah boikot sama ahli muzik ni.

Bukan mak dara la..nyonya mansor laaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh la retis2 ni,mintak macam2.Nak senang dia jer,fikirlah orang lain.Demand melampau.
Ada orang lepas RMO kena terminate keje,mcm member iol.Sian,dah la nak puasa,raya..kena terminate keje lagi.Cari kerja susah time2 camni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut lah korang ni jadi artis, sebab bodoh dan bengap rupanya. Gi mampus la korang. Staff2 kkm pun tak pernah request mintak elaun banyak mana, kerajaan up jadi 600 je woi dkt dorang. Sedar diri dan letak otak di tempat sepatutnya bleh tak, bukan dkt kepala lutut!
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak masuk akal gelagat artis msia nih. Diorang rasa kasta depa lagi tinggi dari makcik kiah ka apa... kena sembah kasi bantuan macam2..memalukan. Bakat meminta dan kaut untung saja.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
emptyspace replied at 29-3-2020 10:32 PM
kepala bana dia request macam-macam.. kat telinga pakai airpods pun still nak mintak bantuan. anjir

Anjirr kurappp sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list