Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
93444
View
1057
Reply

"Aku Yang Fashion Designer Pun Meluat Tengok, Bahalol" - Dato' Rizalman Ibrahim

  [Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-3-2020 10:54 AM | Show all posts |Read mode





Baru-baru ini, Vivy Yusof trending nombor satu di Twitter apabila usahawan ternama itu terpalit dengan isu berbaur menghina golongan miskin yang menerima bantuan kerajaan ekoran wabak Covid-19.





Melihatkan jawapan Vivy Yusof yang dilihat sedikit selfish dan tidak prihatin kepada golongan miskin, Dato' Rizalman Ibrahim tampil dengan menghentam Vivy Yusof di IG Live beliau.



Sumber Gambar: The Star Online





Pereka fesyen tersohor itu memulakan IG Live di Instagram milik beliau dan meluahkan rasa kurang senang terhadap tindakan dan tingkah laku Vivy Yusof itu.





"Kalau kita dah dok kaya raya ni, nak pi rampas jugak allocation depa tu semua pasal apa? Tak payah la"



Tidak cukup dengan itu, Dato' Rizalman juga mengecam tindakan Vivy Yusof yang sentiasa menayangkan beg berjenama beliau tidak kira tempat dan waktu. Hasil kepakaran rakyat Malaysia dalam menjadi detektif, tular beberapa gambar Vivy Yusof seperti yang disebut-sebut oleh Dato' Rizalman itu. Laju betul netizen buat kerja!


"Ada ka pi mount apa semua main ski bawak beg Chanel hat besar tu. Apa ke cerita? Jangan la jadi orang kaya buta perut tak pandai styling"










Di akhir video tersebut, Dato' Rizalman meninggikan sedikit suara beliau dan meluahkan rasa meluat beliau terhadap Vivy Yusof. Panas betul isu ini! - CARI


"Aku yang fashion designer Pun meluat tengok"


Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan korang kawan baik ke... Mesti dah gaduh sebelum ni kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
marah betul datok, kluar segala buta perut bahalol
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Si itik mmg lahir2 je dah kaya..x pernah rasa susah...mmglah buta peghott
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama betul dua2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols sokong dato rizalman. Gigih org kaya tp batak tunjuk beg
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaa.. Aku gelak keras perut2 dgr dia cerca..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Go go go dato
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tintik kan mason
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:15 AM | Show all posts
tok rizalman yg tersohor pun xde acah2 tak leh berbahasa melayu, tak kenal kobis dengan kunyit hidup...lalalal...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:20 AM | Show all posts
x boleh blaja susah sket ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg nampak macam jakun sakai 1st class bila pakai bag camtu pegi ski..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp ada banyak betul nya apa dato tu ckp kn..
Masa kaya tknak beringat.
Simpan pun tk.
Shopping jln oversea manjang.
Tak sampai sebulan duk kt rumah, dh mcm cacing kepanasan.
Dia bengang la kot org stay at home dpt gaji penuh.
Hati hitam.
Yg staf dia tu tk terasa ke bila bos ko ckp camni?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:22 AM | Show all posts
halah halah pondan tua pakai jubah ala ala ustaz tahfiz padahal tido sekatil ngan bf zaman berzaman ewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
padan muka mak itik ni
terus terduduk dia kali ni kene smash dgn netizens
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:23 AM | Show all posts
kesian....si vivy ni yg up kebodohan laki dia....Wakakkaaa......
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:29 AM | Show all posts
org kaya batak bagai tiada hari esok
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia muka papua guinea ada hati fefeeling xreti ckp melayu...kalau komunis xreti bahasa malaysia bolehla kita ckp p balik wuhan..ni suami maktik ni nk suruh balik mana..gedik je memasing
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Huhuhuuu
Dato pn semboq habehh

Depa laki bini lahir dr kelorga yg kaya
Mana paham keadaan rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 31-3-2020 11:01 AM
Bukan korang kawan baik ke... Mesti dah gaduh sebelum ni kan.....

Hahhaa iols kalau hat gol B40 ni yg nk hentam2 tu paham laa juga
Tp bila sesama sendiri komplen sesama sendiri mesti amik peluang je time ni la nak ngata seteru gituhhh.

Sedangkan sesama fashion designer pun ade yg sindir gak siap ckp drpd duk pung pang baik g jahit baju PPE tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list