Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
78244
View
903
Reply

"Aku Yang Fashion Designer Pun Meluat Tengok, Bahalol" - Dato' Rizalman Ibrahim

  [Copy link]

Author: hafiz.ahmad    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 31-3-2020 04:44 AM
Ha ah muka timor leste sangat.

Hahaha muka timor leste tak reti bahasa sendiri
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinvy koyak teruk
Dah 2 ari x update ig
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 31-3-2020 11:22 AM
halah halah pondan tua pakai jubah ala ala ustaz tahfiz padahal tido sekatil ngan bf zaman berzaman  ...

Rasa nya dia dah taubat nasuha...anggap la apa yg dibuat time tu zaman jahiliah dia
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:10 PM | Show all posts
dah kuar dah petition suruh Vivy step down as UiTM board member..

http://chng.it/96Vn9Rf6

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Esk buat sale tros netizen pon lupa la apa yg dia kata.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 31-3-2020 11:22 AM
halah halah pondan tua pakai jubah ala ala ustaz tahfiz padahal tido sekatil ngan bf zaman berzaman  ...

Tidur dengan bf? Pernah nampak ke? Jangan main cakap nanti jatuh fitnah. Tak pulak aku tahu. Tidur dengan anak2 dia aku tau la.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamaperdana replied at 31-3-2020 11:53 AM
Vivy buat tudung utk org kaya je... Yg marhean ni hampa tgk ja la yerr.. Brani la pakai hat fake...  ...

Yg fake duck pon xhingin pakai.. Apalagi yg ori, hehehe... Bio laa fanatik dia yg beli... tngh covid 19 ni ada org beli ke tudung2 dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:15 PM | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 01:58 PM
And yes selain retis2 yang suker menayang branded stuff........ vivy antara bisneswomen yg suker men ...

For anak orka yg dah pakai branded bag sejak kecil, vivy ni agak batak lah nak tayang beg sana sini sampai dalam salji

Kalau instafemes yg dulu org biasa baru dapat duit sekepuk aku paham juga kenapa mereka show off

Selayaknya lah vivy di buta peghotkan

Baideway bukan ke vivy ni kawan jahlop, BFF baru Tok RI?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:16 PM | Show all posts
ehehnurza018 replied at 31-3-2020 02:01 PM
Vivy i okay lagilah, tapi tak boleh blah Lisa Surihani. Tu lagi perangai kekwat, kalah artis gre ...

yg ini xde pon dalam gusip?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang kata vivik memang dah asal anak orka patut lebih classy dan tak batak nak show off tapi dia orang bisness, nak show off ler kot sebagai marketing. Tapi ada je asal anak orka batak show off walaupun tak buat bisnes apa pun setakat menumpang reta mak bapak
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 01:55 PM
Bukan bisnes dia rugi memanjang kerr
Camner dia maintain lavish lifestyle yer

Ada org post kat twitter, business dia rugi berjuta juta. salah satu sebabnya maybe sbb company kasi gaji tinggi sgt kepada director. Tu yg dia boleh kekalkan Gaya hidup mewah. That, or mmg family orka kan, so of course la ade duit. But funny, for a business yg dh lama and stabil (stabil ke) takkan xde cukup cash to pay your staffs salaries for the next 6 months. Bukannya staff dia tak keje Kan as we all work from home. So income should ada lah.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun dh lama tengok pic dia kat salji tu with the bag. Tp tak fikir apa2 pun time tgk tu. Rupanya maksud tersirat is nak menunjuk lol. Skrg bila tgk balik baru perasan pelik gila handbag tu dgn setting kt salji tu.

Anyway, iols terkejut jgk Dato' sound dia ni cuz they work together for Gen F before so I assume mesti lah they have a good relationshipkan.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:30 PM | Show all posts
vivy tu rajin nya angkut banyak beg main ski
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 31-3-2020 12:28 PM
sampai skrg iols tak boleh hadam tgk muka laki vivy ni......
muke mcm bdk nerd lepas spm......
mcm ...

Iols x tau langsung psl laki dia ni. Kenapa ye dia x reti ckp melayu? Kalu laki shilalat phmla sbb kga laki dia mmg ddk kat sna n dibesarkan kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 31-3-2020 02:20 PM
Orang kata vivik memang dah asal anak orka patut lebih classy dan tak batak nak show off tapi dia or ...

Dia dpr modal dari maner? Pelik camner dia sustain duck dengan tiap2 tahun rugi n of coz duck bukan laku sgt. Rasenyer bawal exclusive lebih laku tapi owner dia takler menunjuk sgt n tak semewah vivy
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 31-3-2020 10:22 AM
padan muka mak itik ni
terus terduduk dia kali ni kene smash dgn netizens

Xde nye sbab ghamai lg meleis yg memuja bibi itik ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cyber_mania replied at 31-3-2020 10:50 AM
Hahaha elok jgk vivy kena tiaw dgn rizalman mcm ni. Esok2 masa depan beringat sikit.

Utk golongan ...

Benda teeenik tu pon timbang kilo regher yahudi
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 31-3-2020 11:28 AM
sampai skrg iols tak boleh hadam tgk muka laki vivy ni......
muke mcm bdk nerd lepas spm......
mcm ...


Mulut dia mcam mulut itik tp muncung kena smash
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 12:55 PM
Bukan bisnes dia rugi memanjang kerr
Camner dia maintain lavish lifestyle yer

Sales meningkat2, rugi makin besar. Ada dulu dah dedahkan cara bibi itik dn mulut itik main duit
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 01:36 PM
Dia dpr modal dari maner? Pelik camner dia sustain duck dengan tiap2 tahun rugi n of coz duck buka ...

Antaranya suntikan dana khazanah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list