Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
93445
View
1057
Reply

"Aku Yang Fashion Designer Pun Meluat Tengok, Bahalol" - Dato' Rizalman Ibrahim

  [Copy link]

Author: hafiz.ahmad    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni lagi seekor tak tau kehidupan B40 dan M40...ko dah duk kaya tak payahlah dengki dgn bantuan 1.6k kerajaan tu. Diam2 ulit laki sudahhhh...

Yang laki hang konon tak reti melayu tu, hahahahhaha...muka jawa totok kut...ada hati xreti melayu...klu bukan orang kaya, tu haaa jiran sebelah aku pun lebih hensem dan putih dari jawa totok ko tu...ko biar betul tak reti ckp melayu. Ko call mak nngko, mak ngko steady melayu..pastu ko pula cakap english khununya..hahahha aduhai itik

Padan muka kena bahalolkan oleh dato ri
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 31-3-2020 02:47 PM
Antaranya suntikan dana khazanah

Really? Suntikan means loan atau dpt sekedebuk tak perlu bayar balik?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 31-3-2020 02:46 PM
Sales meningkat2, rugi makin besar. Ada dulu dah dedahkan cara bibi itik dn mulut itik main duit

Camner tuh? Sales bnyk tapi bis rugi?? Sounds fishy
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 31-3-2020 02:20 PM
Orang kata vivik memang dah asal anak orka patut lebih classy dan tak batak nak show off tapi dia or ...

patutnya dia show off la her own brand. duck tu byk keluarkan bag kan.. tetap la LE LV, CD, hermes jugak yg dia usung ke hulu ke hiir. dia jual ke those brands kat pesen belit tu?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamaperdana replied at 31-3-2020 11:53 AM
Vivy buat tudung utk org kaya je... Yg marhean ni hampa tgk ja la yerr.. Brani la pakai hat fake...  ...

Tak jugak, yg T20 tak beli sangat pun tudung itik ni, yg banyak beli gol M40 dan ada jugakla yg B40 yg ikat perut nak beli tudung itik
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Selebriti yang aku suka time diorg melahar anju..azwana alia.. latest si rizalman ni... Bahak2 aku tgk live diorg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemurungan tinvi kena bash ngn netizen bape hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:06 PM | Show all posts
hahaha puas dgr rizalman berleter kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah vivy ni,banyak Kali dah buat perangai ...lps minta maaf,netizen pun berbondon2 beli semula brg beliau
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Overhead tinggi kalo bukak kedai, duck kan dah ade byk cawangan , dulu online ja. Skg terasa LA Kut.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini muka belacan..acah2 Tak pandai cakap melayu..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
zawara replied at 31-3-2020 12:32 PM
Muka melayu abes,cakap melayu tak reti..errr..kenapa? Cakap bahasa melayu xde kelas eh??? Phuiii

Ckp melayu x reti tp sebok dok amik kuota funding org melayu bumiputra utk bisnes dia...kat situ pon dia dah amik hak org miskin..bkn loan ke ape,funding utk suntik topap bisnes dia..plss la klau g sepora aku ala2 pegang hujung2 jari je mekap dia ni euwwww sgt..dah pegi sepora of course la nk beli mekap internasionale..dukk??euwww..orka pon x beli dukk ni..acik2 gov bnyka duk pkai dukk...orka beli tudung arzu je..,
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 31-3-2020 02:16 PM
yg ini xde pon dalam gusip?

Sebab dia deleted comment . Ramai orang bash dia kot. Tak terfikir nak screenshot.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KhunJee at 31-3-2020 03:40 PM

Rizalman mmg asal orang belah2 utara sana ke? Kenapa aku dgr dia cakap utara macam pelikkkkk.

Walaupun aku meluat dgn dedua ni tapi kali ni aku sokong rizalman hamput si vivy bimbo ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ehehnurza018 replied at 31-3-2020 02:01 PM
Vivy i okay lagilah, tapi tak boleh blah Lisa Surihani. Tu lagi perangai kekwat, kalah artis gre ...

lisa komen apa kne kecam pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:42 PM | Show all posts
dulu2 masa mula2 die jual duck teringin jugaklh nk beli...ingt lagi masa tu harga dlm rm120...disebabkn i rakyat marhaen so agak mahal for me yg pakai bawal 10hengget sajo..pk2 byk kali nk beli...ms tu mmg teringin sgt nk beli tudung duck tu..i follow vivy ni dr zmn die duk berblog lg...ske bc blog die dlu...skali terbaca blog arwah shea rasol buat review psl tudung vivy ni...die ckp tudung tu xsesuai dgn dgn die...susah nk bentuk...trus rs turn off nk beli tudung die...make up die pun camtu...ble tgk mua bella buat live gune lipstic die nmpk mcm yg timbang kilo je tp harga yahudi...alhamdulillah sampai skrg xpernah beli brg duck lg tp i ade 1 tudung vietnam duck yg bos i belikn
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 02:56 PM
Camner tuh? Sales bnyk tapi bis rugi?? Sounds fishy

sales byk kalau kos tinggi boleh rugi jugak
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia bkn pakai brg sendiri pun. Aku paling x suka usahawan mcm ni. Dia produce brg tp agungkan brand lain. Dr situ aku boleh decide nak sokong ke tidak. Dia tau dia x guna pun brand sendiri sbb kualiti brg dia not to her standard
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Melur1 replied at 31-3-2020 03:42 PM
sales byk kalau kos tinggi boleh rugi jugak

Nak byr gaji dia pun dah brapa..nak byr supplier lagi, gaji staff, elaun lavish living dia lagi
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Acikgomen at 31-3-2020 04:12 PM
jargon replied at 31-3-2020 03:34 PM
Ckp melayu x reti tp sebok dok amik kuota funding org melayu bumiputra utk bisnes dia...kat situ p ...


Geng2 gomen yg pakai tudung itik neh pun jenis yg main kutu baru boleh beli tudung tinvy dekkkk
Bukan hade duit sgt pun
Tapi sori yach, acik mmg sejak dulu inner pun haku borong arzu
Tapi takde la batak brand sgt
Belambak je tudung 10hengget dlm lemari tuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list