Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
101644
View
1056
Reply

"Aku Yang Fashion Designer Pun Meluat Tengok, Bahalol" - Dato' Rizalman Ibrahim

  [Copy link]

Author: hafiz.ahmad    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-7-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kaseh80 replied at 13-7-2020 10:44 AM
Its all about branding
Jadi kalau beli brg yg ada brand rasa puas kut


Lapik bantal ajo lah ngaji tu.... haha
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-7-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli baca pengampu dia bekap Rizalman ni. Bodek sgt. Yekkks berpada pada la. Semata mata nak rizalman reply and post.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Uolls da tgk Risanitize dia tu mahal namatey tu. Tp para pentaksub ok jurrrrr. Tah laa iolsss rase mahall la jugekk
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 15-7-2020 06:16 PM
Kesian iols tgok org Yang kena marah sbb ckp Mahal..beriya lar pentaksub duk Komen kalau tak mampu ...

Khenn. Rizalman skrg ta boleh ckp brg dia mahal ke ape ke. Nnti marah mcm monopose.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 07:15 PM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 15-7-2020 06:04 PM
maybe la kanterpedaya dgn  kata 'ape salah berhabis utk agama'
asal kaitan agama je beli yg murah ...

kalau mampu memang tak salah nak berhabis untuk agama.
macam pakai telekung mahal, sejadah cantik semua ok jer, janji tak menimbulkan rasa riak

Ni bukan berhabis , tapi berhutang.


Islam tak suruh kita menyusahkan diri beli benda yg kita tak mampu, benda tu bukan wajib di miliki tapi taknak ketinggalan



Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mahai nya sanitizer sampai rm80..hujung2 sama je fungsi dengan sanitizer lain..kkm suh basuh tangan pakai sabun, bukan duk tonyoh sanitizer sampai gelupas kulit

yang follower pon acah bekap padahal takkan nak pulun beli sanitizer sebotol rm80
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 07:48 PM | Show all posts
247 replied at 15-7-2020 06:56 PM
Uolls da tgk Risanitize dia tu mahal namatey tu. Tp para pentaksub ok jurrrrr. Tah laa iolsss rase m ...

mahalnya... tapi dont worry... mamasab come to the rescue again boleh minta agen2 mamasab tolong jualkan sanitizer dia tu...


produk tak laku? takde customer? jangan risau....
agen boleh beli sesama agen, dropship beli sesama dropship...


ulang2 la sampai sold out... tak habis di jual? jangan risau, boleh kambus belakang rumah dengan ikan paus bbq
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hird at 15-7-2020 08:41 PM
mimi77 replied at 6-7-2020 01:45 PM
sebenqnya mmg sistem dia....cstmr kena buat sndiri....tp kena ada code ejen....but sbb ramai yg x  ...


Mcm officemate iols ni. Yg previous sale tu cust2 dia tak sempat nak beli. Kwn iols sempat key in sekali ja. Utk sorang lain (cust tak blh online wkt promo) dah tak sempat.  Dah kena refund pula.


Bukan ke sekali beli maksimum 10 ja?  Yg agent kecik mcm kwn iols memang tak merasalah. Bukan tak ada Cust tapi prob tak sempat nak beli. Btw kawan iols dah dapat surat cinta dari hq

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Harga yahudi pon pentaksub dia boleh abis borong. Tu jela level dia. Sapa yg bli mmg biol. amboii skrg tak blh nak kritik lgsg ke? Maksum sgt keeee. Mcm org hadap sgt la gan brg2 dia tu. Blagak pon satu hal, rengsa okay
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 15-7-2020 06:16 PM
Kesian iols tgok org Yang kena marah sbb ckp Mahal..beriya lar pentaksub duk Komen kalau tak mampu ...

i ada try sanitizer brand green cross
Tangan tak mengelupas macam sanitizer biasa
Maybe sebab ada moisturizer
Sekarang dah murah compared tu awal pkp

Yang pentaksub ni pulak asalkan apa yang RI keluarkan
Semua nak sokong, overpriced pun sokong


Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai brand Watson.. wangi dan gel likat..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 09:22 AM | Show all posts
hird replied at 15-7-2020 08:26 PM
Mcm officemate iols ni. Yg previous sale tu cust2 dia tak sempat nak beli. Kwn iols sempat key i ...

dulu xde problem pon. boleh ja ejen duk beli...yg jd isu bila ada PS2 yg membeli dgn byk. bala tentera depa la duk peghabih


Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 16-7-2020 09:22 AM
dulu xde problem pon. boleh ja ejen duk beli...yg jd isu bila ada PS2 yg membeli dgn byk. bala ten ...

Ps boleh ke beli tneeq ke depa pasang team cam rizalman repost ig sape tah. Ramainya team dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 09:42 AM | Show all posts
247 replied at 16-7-2020 09:25 AM
Ps boleh ke beli tneeq ke depa pasang team cam rizalman repost ig sape tah. Ramainya team dia.

ye..depa kena buat team la sbb semua kena battle on9 saja.


Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
faiz-za replied at 15-7-2020 05:33 PM
Sanitizer RI rm79.90

Amboiii yahudi sangat harga. Baper ml ni? I beli sanitiser hovid je, order online, free postage lagi. I rasa tu yg plg murah dari jenama yg dipercayai. Yg local product kadang depa tak letak alkohol content so i takmo beli. Beli utk persediaan anak gi sekolah. I kat ofis cuci dgn sabun je
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 01:25 PM | Show all posts
hird replied at 15-7-2020 08:26 PM
Mcm officemate iols ni. Yg previous sale tu cust2 dia tak sempat nak beli. Kwn iols sempat key i ...



Tu yg ada agen meluahkan rasa sedih tu hari tu - diorg nak lawan dgn agents yg wifi power, siap ajak adikbadik iparduai tolong battle sama. Kalau pun ada limit sorg hanya 10, kalau dia panggil 6 org tolong, dia dah boleh dpt 70 set (sbb campur agent tu juga sorang lagi) - yg agent nak beli setkt 5 set pun, terkial2 nak masuk website yg memanjang crash.

bila ada agents yg dah disavantaged in this way - i rasa mcm kurang fair bila diorg disetkan minimum sales quota....sbb diorg bukan takde customer, tapi takleh beli sbb barang limited.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Leo_Tigris replied at 16-7-2020 01:25 PM
Tu yg ada agen meluahkan rasa sedih tu hari tu - diorg nak lawan dgn agents yg wifi power, sia ...

Iolss ada baca tp ade pentaksub kata ni la peniaga melayu manja. Bencik laak iolss tgk pompuan tu komen. Actually x fair mmg betul

Ada agent sendu2 pun dpt 5 ke 10 order pun susah tembus. Means si rizalman ni kena ubah system dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list