Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
87201
View
1018
Reply

"Aku Yang Fashion Designer Pun Meluat Tengok, Bahalol" - Dato' Rizalman Ibrahim

  [Copy link]

Author: hafiz.ahmad    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 31-3-2020 04:15 PM
miracle_forever replied at 31-3-2020 02:58 PM
patutnya dia show off la her own brand. duck tu byk keluarkan bag kan.. tetap la LE LV, CD, hermes ...


Show off banyak duit sampai boleh beli branded stuff macam beli beg kat repi jalan je gitu. Marketing ler tu, utk yang lurus bendul boleh cakap 'wah, kaya nye tokey itik'

Sama je dengan tokey timbang kilo, diorang pakai ke produk timbang kilo diorang sendiri?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 06:36 PM
Dia dpr modal dari maner? Pelik camner dia sustain duck dengan tiap2 tahun rugi n of coz duck buka ...

KHAZANAHHHHHHH
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:16 PM | Show all posts
InVendeTTa replied at 31-3-2020 12:12 PM
Eh...yelah...kenape aku sebelom ni x pernah perasan pompuan suka tunjuk beg camtu time nak amek gamb ...

Swan pun boleh laaa..beg sekolah anak..eh.mahal tau Swan..untuk category beg sekolah, dikira mcm LV dah
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 31-3-2020 11:22 AM
halah halah pondan tua pakai jubah ala ala ustaz tahfiz padahal tido sekatil ngan bf zaman berzaman  ...

Betul ke ni?omg this is sad
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg xpnh minat pn vivy ni..who r yuss je bg aku
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:21 PM | Show all posts
sibuk ngan overhead 1 juta kau sampai nak mintak tolong gomen...orang2 susah kat msia ni ada yg RM10 pun takde dalam tangan nak buat beli makanan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dato jgn lupa gefren Atok si lopak tu pun sama jer x habis2 show off barang2 branded dia konon nye duta international. Cakap pun berbelit slang. Mohon terasa.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
"poor will be rich????"

rich pala b**oh kau la kann...

dpt one off je wey bodoh, klu dpt monthly pun still x ckup bangang oi...paling tinggi 1,600 je one off bkn seminggu...
tahu x maksud one off???? klu 3 bln PKP, 1600 tu je la brjimat, kaya tang mana???? 28hr ni 1600 pun paras idung je...itu pun 600 dpt bln 5, bkn lumpsump...bangang...

ko jgn la pkir smua org yg dpt bantuan macam contoh makcik kiah yg laki pencen bwk grab dpt smua tu...

ada yg hany layak dpt satu skim saje...
bodoh laaaaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
aku_ker replied at 31-3-2020 03:18 PM
Overhead tinggi kalo bukak kedai, duck kan dah ade byk cawangan , dulu online ja. Skg terasa LA Kut.

Rasanya bukak cawangan high end mcm kat KLCC ni pon sedapla nak membayar sewa je..ni raya pulak org punya mood tuk melaram pakai mahal2 branded pon dah ke laut..acaner nak cover dgn sale suam2? So aku paham la dia concern dgn money flow dia..cuma tu la.tak perlu pertikai ape yg B40 dpt.dia pon dah mintak maap tp damage done.kesian..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 04:14 PM
KHAZANAHHHHHHH

Dana atau loan? Peerhhh
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
katak hijau replied at 31-3-2020 03:51 PM
Dia bkn pakai brg sendiri pun. Aku paling x suka usahawan mcm ni. Dia produce brg tp agungkan brand  ...

Yeeer dia tak pakai pun jenama sendiri kecuali tudung. Ader sesuatu yang pelik dengan income dia. Derma covid pun dia buat crowd funding hmmm.. tapi portray kaya macam ader telaga minyak
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 08:36 PM
Dana atau loan? Peerhhh

Danaaa.. Tu meroyan tu takut tak boleh sakau dana khazanah buat mcm harta bapa dia punya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 31-3-2020 12:37 PM
Mak vv kata orang jeles sbb tu dia kena bash teruk.
Facepalm.
Case closed.

Mak2 B40 kata vivy jealous dgn orang miskin..motip. Geram nya orng mcm ni. RM1600 tu kalau bagi ke diorng bukannya cukup pun..takat celah gigi je. Mahal lagi handbag kau
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 04:41 PM
Danaaa.. Tu meroyan tu takut tak boleh sakau dana khazanah buat mcm harta bapa dia punya.

Isshhhh macamtu ker vivy runs her bizz
Berape dia dapat tuh? Ngalahkan penerima brim lak miskinnyer
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 31-3-2020 11:21 AM
Tp ada banyak betul nya apa dato tu ckp kn..
Masa kaya tknak beringat.
Simpan pun tk.

Staff dia ada je komen kunun kunun datin itik terpaksa korban kan gaji beliau tak tahu la utk apa..byr gaji staff ke..byr rental ke..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 08:51 PM
Isshhhh macamtu ker vivy runs her bizz
Berape dia dapat tuh? Ngalahkan penerima brim lak miskinny ...

Berjuta si vivy ni dpt..tapi peliknya comoany asyik rugi.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
awenda507 replied at 31-3-2020 03:06 PM
Kemurungan tinvi kena bash ngn netizen bape hari ni

sampai off comment dh dia. hahahha... masuk la gua kejap
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 31-3-2020 02:10 PM
dah kuar dah petition suruh Vivy step down as UiTM board member..

http://chng.it/96Vn9Rf6

patut dia jadi BOD kat oxpod ja... see my level gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 04:58 PM
Berjuta si vivy ni dpt..tapi peliknya comoany asyik rugi.

Berjutaaaaaa dapat cenggituh ajerr
Weiiihh duit kerajaan tu duit rakyat semua
No wonder lerr mewah sesgt.
Ker parents dia tersgt kaya macam vincent tan termasuk dalam 50 riches people in malaysia maybe
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 31-3-2020 12:41 PM
Tudung itik bakalan jadi the next pareeda

elok le... bagi le org lain kaya pulak..

tengok rege yahudi ngat aih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list