Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
78245
View
903
Reply

"Aku Yang Fashion Designer Pun Meluat Tengok, Bahalol" - Dato' Rizalman Ibrahim

  [Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2020 05:04 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 31-3-2020 11:22 AM
padan muka mak itik ni
terus terduduk dia kali ni kene smash dgn netizens

Sampai delete post main ski dengan bag tu..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 05:07 PM | Show all posts
setelah meneliti gambar2 dalam salji dalam ig tinbo.. dapat meols rumuskan mmg betullah apa rizalman cakap tu.. mmg nampak xkena gayanya dlm salji tebal bawak handbag besar2.. gaya tinbo ni ada sedikit macam kepam hanis haizi, ginila gaya nya bawak handbag tak sesuai majlis..

janji branded pastu atas meja masa amik gmbr wajib tala bahagian depan handbag atas meja dan pastikan mengadap camera ye

batak brand betul
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ehehnurza018 replied at 31-3-2020 02:01 PM
Vivy i okay lagilah, tapi tak boleh blah Lisa Surihani. Tu lagi perangai kekwat, kalah artis gre ...

Kena bash camne you? I tertinggal ketapi tak perasan pulak dia kena bash. Ingatkan diaorg rapat with each other.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua lah nak jadi hero time ni. Tudung dia pun harga yahudi jugak, acah je pakai model muka kepam, ala2 semua org boleh pakai.. sekali tengok harga..  
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 02:36 PM
Dia dpr modal dari maner? Pelik camner dia sustain duck dengan tiap2 tahun rugi n of coz duck buka ...

Nak tuang teh. Vivy & company dia hutang juta2 ye kat company my aunt (investment comp)
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
aku ada beli 1 tudung duck kt mak aku, sbb aku x gemor duck sbb aku tak pakai shawl n tudung dia sgt licin. aku beli pun time dia sale dkt kota damansara. nasib aku p tu tak ramai org n yg penting tak yah beratur n berebut
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:23 PM | Show all posts
kaknamgosip replied at 31-3-2020 09:19 AM
Nak tuang teh. Vivy & company dia hutang juta2 ye kat company my aunt (investment comp)

hahah sesuai nama ko "kaknamgosip"
Silakannnnn.... tumpahkan
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 09:03 PM
Berjutaaaaaa dapat cenggituh ajerr
Weiiihh duit kerajaan tu duit rakyat semua
No wonder lerr mew ...

Apa yg aku tau dari rumors aku baca bapa dia ni ada baik dgn geng politik laa..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:25 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 31-3-2020 04:25 PM
Dato jgn lupa gefren Atok si lopak tu pun sama jer x habis2 show off barang2 branded dia konon nye d ...

and dont forget about lopa nya
fashion sense
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kaknamgosip replied at 31-3-2020 05:19 PM
Nak tuang teh. Vivy & company dia hutang juta2 ye kat company my aunt (investment comp)

Meehhhhh
Iniler yang dikatakan dunia medsoc
Tak seperti yang ditayang2 pada umum
Hakikatnyerr sangat berbeza dgn aper yg ditayang
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:29 PM | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 02:56 PM
Camner tuh? Sales bnyk tapi bis rugi?? Sounds fishy

akak speku
beg2 dia semua parked under OPEX

marketing cost katanyehhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 05:24 PM
Apa yg aku tau dari rumors aku baca bapa dia ni ada baik dgn geng politik laa..


Duit khazanah jutaa2 dapat cenggituh ajer padahal bis rugi
Sanggup ko yerr
Hebat lagi makcik niaga goreng2 tepi jalan......hebat lagi pekerja cleaner ....hebat lagi peniaga pasar malam....takder saper bantu...gigih kerja cari rezeki halal
Ader juge hikmah covid......kehidupan realiti tak seperti yg dicanang didalam kehidupan medsoc.
Macam ader 2 kehidupan yang berbeza.......kesian betul jadi hamba dunia media sosial
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 09:35 PM
Duit khazanah jutaa2 dapat cenggituh ajer padahal bis rugi
Sanggup ko yerr
Hebat lagi makcik n ...

Sebab tu kena kutuk.. Nanti dia meroyan la..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ehehnurza018 replied at 31-3-2020 03:36 PM
Sebab dia deleted comment . Ramai orang bash dia kot. Tak terfikir nak screenshot.

Ape yg Lisa komen tu chouls?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 31-3-2020 11:15 AM
tok rizalman yg tersohor pun xde acah2 tak leh berbahasa melayu, tak kenal kobis dengan kunyit hidup ...

Serius arr tak kenal kobis dengan kunyit? Punya la beza. Hahaha. Vonghok kan dia. Lain la kunyit ngan halia lengkuas
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul dia guna duit khazanah (rakyat) utk berjoli sakan, aku tak halalkan walau sesen pun.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Paham sbg ceo company mmg akan terksan dgn covid 19 ni..
Lg la org stop dl beli brg2 mewah ni..byk simpan..tp cmpny sndri xkn xde duit reserve utk cover sales 3-4 bulan ni..salu company ade reserve kot utk kes2 sales kurang or xde lngsung for a few months..dr ko nk komen psl b40 yg dpt insentif dr gomen baikla ko fikir stratergy to make sure ur product still relevant or whatever..
iols buat sales pon risau sbb customer on hold byk job n order..N plus x lyk pon dpt insentif from gov..tp idok ler iols nk komplen sbb depa dpt..
Aihhh..geng2 T20 ni sebok plak B40 a bit richer sbb covid 19 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenCaramel replied at 31-3-2020 05:46 PM
Paham sbg ceo company mmg akan terksan dgn covid 19 ni..
Lg la org stop dl beli brg2 mewah ni..byk  ...

1.6k tu one off kan b40 dapat.......selama mane covid nih ader....itu pun t20 nk dengki kerr
Ko hidup mewah bertahun2 kot.......tak sampai sebulan mro ko dah dengki dengan golongan marhaen. Ko ingat dgn 1.6k satu keluarga tuh b40 bley hidup mewah tidor atas katil empuk rmh berhawa dingin macam ko kerr. 1.6k tu cukup2 untuk beli makanan dan perubatan ajerr weiih. Otak ko letak maner.......tak der empati langsung kerr pada b40? Selama nih baru aku tau pasal dana khazanah utk bizz ko. Ko tak nampak ker aper yang ko da ambil dari rakyat? Kalau ler betul bab khazanah nih....mmg dahsyat ko yerr
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
InVendeTTa replied at 31-3-2020 12:12 PM
Eh...yelah...kenape aku sebelom ni x pernah perasan pompuan suka tunjuk beg camtu time nak amek gamb ...

Bagi aku carlo rino pun mahal buat perabih duit aku je..ujung2 beg beratus tapi isi duit rm10 jah sebab da hbis blnja kat beg
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:01 PM | Show all posts
aku sokong apa yg dato rizalman cakap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list