Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
93446
View
1057
Reply

"Aku Yang Fashion Designer Pun Meluat Tengok, Bahalol" - Dato' Rizalman Ibrahim

  [Copy link]

Author: hafiz.ahmad    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
jerungmanja replied at 31-3-2020 05:39 PM
Serius arr tak kenal kobis dengan kunyit? Punya la beza. Hahaha. Vonghok kan dia. Lain la kunyit n ...

Bukan takleh beza kobis and kunyit.

Dia mmg tak tau kobis tu apa, kunyit tu apa..
Buta BM.
Orang Nismilan tapi tak reti cakap Melayu.

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila you nak join Radzwan Radzwill jahil PPE utk frontliner? Tapi i sapot you bahan si fake duck.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 31-3-2020 06:07 PM
aderaderker replied at 31-3-2020 12:38 PM
Tu bag Christian Dior, Chanel yg warna merah tu.

Edit
Dah jumpa gambar
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 02:36 PM
Dia dpr modal dari maner? Pelik camner dia sustain duck dengan tiap2 tahun rugi n of coz duck buka ...

Kan Khazanah pump modal biz vijik..ade benang tahun2 lpas
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Wrong move vivy.. Wrong move
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha. Aku yang fesyen designer pun dok meluat dgn hangpa. Kena sebijik la.kaw duck vivy
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 31-3-2020 01:36 PM
golongan mana yg ramai beli tudung itik. tu

Young executive sis. Kalau pegi lunch kat kafe2 mcm dottys klcc ade la penampakan golongan2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 31-3-2020 06:01 PM
Bagi aku carlo rino pun mahal buat perabih duit aku je..ujung2 beg beratus tapi isi duit rm10 jah  ...

Yeke sis..pasal slalu nampak carlo rino jual lambak2 kat sogo tu mcm hina dina je sis standardnya..aku tgok handbag2 jenama underwear lelaki pon ade..like Renoma tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila tgk betul2 si vivik flex henbeg designer label ni teringat kat kepampoms.. Cuma biz kepampoms lbh kepada MLM and scam tapi dedua bertuhankan designer label or branded items. Tak sabau mak nak tgk camne penghujung si itek ni, endup jadi mcm kepampoms ke or better..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 31-3-2020 06:19 PM
Young executive sis. Kalau pegi lunch kat kafe2 mcm dottys klcc ade la penampakan golongan2 ni.

and mostly bdk2 petronas jgk.. kira mcm dorg punya starter/essential kit la jgk tudung itik tu..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 31-3-2020 06:06 PM
Kan Khazanah pump modal biz vijik..ade benang tahun2 lpas

Dia da dapat duit kerajaan lagi awal dr b40 waktu wabak covid19. At least b40 dapat waktu bencana besar......mmg memerlukan. Vivy dapat waktu dunia masih aman makmur......ko da nikmati duit kerajaan awal2 lagi hokeh

1juta bley tampung 625 keluarga susah b40. 1 keluaga ada beraper org.......da berapa bnyk perut bley di isi tak berlapar.

Berape juta dia dapat??
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Stapler dgn planner murah yg bersepah ada jual kat Alibaba, dia jual dengan harga zionis pon laku keras weiiiiii.
Kenapa ada ramai yg taksub dgn brand itik gembo gembo ni?
Ai siyesli kenot brain this kind of insanity.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-3-2020 05:59 PM
1.6k tu one off kan b40 dapat.......selama mane covid nih ader....itu pun t20 nk dengki kerr
Ko h ...

Iols setuju 200% apa uols ckp ni..x padan dgn kaya tapi dengki dgn golongan marhaen
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 31-3-2020 06:27 PM
and mostly bdk2 petronas jgk.. kira mcm dorg punya starter/essential kit la jgk tudung itik tu..

Yasss. Exactly. Meols yg bertudung bawal ni rasa plain je di samping diorang.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab kata tokri, golongan kaya ni hutang keliling, bila jadi macam ni, memasing menggelupur dok mikir nk bayor hutang macamane...meanwhile makcik kiah hat jual goreng pisang tepi jalan, cash basis, less hutang.
Tu yg diaorg dengki tu dgn golongan b40 ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 31-3-2020 05:07 PM
setelah meneliti gambar2 dalam salji dalam ig tinbo.. dapat meols rumuskan mmg betullah apa rizalman ...

Macam mana lah dia boleh bawak handbag besar gedabak tu waktu main ski. Iols dulu masa dekat Jepun, rasa nak terumbang badan bila lalu dekat kawasan salji yang tebal. Dah lah kasut pon basah2 sikit, salji tu berat jugak weyh. Silap2 boleh terjatuh waktu nak kuis2 salji tu.

Salute lah. Demi gambar dan gaya. Padahal dia petite je, kuat dia lalu dekat kawasan salji tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kaknamgosip replied at 31-3-2020 05:19 PM
Nak tuang teh. Vivy & company dia hutang juta2 ye kat company my aunt (investment comp)

Company FV memang tak buat untung ke? Selalu Sale Sold Out je, siap ramai yang beratur.

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
InVendeTTa replied at 31-3-2020 04:34 PM
Rasanya bukak cawangan high end mcm kat KLCC ni pon sedapla nak membayar sewa je..ni raya pulak or ...

Kenapa dia bukak banyak physical store. Dekat IOI City Mall, macam tak laku je. Tak pernah nampak orang dalam kedai dia.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 07:06 PM | Show all posts
dalam dia marah2 tu, antara perkara yang boleh usahawan2 T20 ni amik tau adalah kena ada savings yg dapat cover business selama 6 bulan. tu sgt2 penting. pasal cam MCO ni, sbulan, so kalau ko dah ada 6 bulan savings, ko tak perlu concern.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 31-3-2020 06:05 PM
Bukan takleh beza kobis and kunyit.

Dia mmg tak tau kobis tu apa, kunyit tu apa..

Alaahhh gedik mengada sangat tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list