Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14791
View
175
Reply

Sharifah Zarina Gelar Netizen Sebagai 'Kampung.Com'

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-4-2020 04:08 PM | Show all posts |Read mode
Tengah panas dengan perbalahan antara artis dan netizen, muncul pula Sharifah Zarina yang menggelar netizen sebagai 'kampung.com'.


Disebabkan tulisannya itu, pelantun lagu Langit Ke 7 ini menerima kecaman hebat di laman sosial.  


Foto: Makcik Bawang Channel


Netizen yang membaca komen tersebut tak puas hati, sampai hati Zarina kata begitu?


Yang digelar kampung.com inilah yang menyokong artis Malaysia selama ini.


Foto: IG


"Bagi kau semua orang di kampung mentaliti rendah ya? Kau ni lahir terus kaya tinggal di bandar ke?" komen salah seorang netizen.


Tak mahu memanjangkan isu, Zarina memohon maaf kerana terlanjut menyinggung hati mana-mana pihak.




Di Instagram dia kata didatangi mimpi mengenai hari kiamat.


"Semalam mimpi kiamat jadi saya mohon maaf. Ajal tak tahu sampi bila," tulisnya.


  



  



Apa pun Zarina dah minta maaf. Mungkin dia tersilap agaknya.


Harap lepas ni fikir seribu kali dululah sebelum mengeluarkan apa-apa kenyataan okay? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk berbunyi jgk penyanyi one hit wonder ni... terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata netizen/bawangrangers mengamuk.. uhuksss
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila musibah melanda maka terserlah perangai sebenar masing - masing
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tiba2 mention "kiamat", "ajal" dan guna card agama lepas dah terbagi statement yang bengong? Lol
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan la sendu Dia ni OTAK PUN TEPU
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:13 PM | Show all posts
Emmm artis artis walau kau artis, bila menulis tuu biar la pakai la otak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:15 PM | Show all posts
lawak plak dgn artis ni....
mcm nk gak menyibuk....nk glamer free kot...
hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu tak mimpi kiamat ko takkan mintak maaf kan..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:16 PM | Show all posts
babik lah kau. takat popular satu lagu jah lepas tu sendu masuk gv1 tersingkir sendu balik. ko tu yang kg.com produk seni pun nan hado nak fefeling lebih ko tu diangkat sebagai retis anak seni apooo?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sh zarina sape pulak. Pastu dan2 tiber mimpi hari kiamat bagai.. Masa ko post tu tak ingat kiamat ke sis
Artis2 sendu ni tak boleh ke duk diam2 je... tau tak netizen ni semua tgh kebosanan kat rumah
Cari pasal pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba korang perhati  ek... Retis Yang mengata netizen dot com nie...retis tuh pun sama dotcom gak... Yg mentality sama level dgn netizen cap ayam.... Yg level tinggi xdeenya nk kuar statemt bukan... Contoh plg mudah... Tok ti...itu tunjuk dia berada kelasnya tersendiri.... Yg lain tuh sama jer akal letak lutut
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak naik nama balik ke. Sendu dikuburan. Dah tulis pastu mintak maaf, cakap pasal kiamat bagai. Dasar otak tertinggal kat jamban.
Oppss.. Saya minta maaf.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak patut dia cakap mcm tu kan. Tapi kat forum pun ramai yang suka mengkampungkan sesama sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Musim artis sejuk beku nk cipta nama..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat dah terbenam dlm mantel sbb sendu sgt
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kampong la sangat natizen ni......try ko tengok anak ppuan ko tu...muka kampong ulu banat Swak la sangat...dasar ppuan xsedar diri....daripada ko dok sesaja..elok ja ko make up anak ko jadi org city ..lol:
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
owh penyanyi ni kan?

ececece retis dengar sini, terlanjur kata dengan terlanjur menaip menhencap disosmed dengan menekan papan kekunci tak sama tau...

melatah, terlepas cakap level boleh dimaafkan...

tapi menaip, typing typing, ada few second untuk tekan butang send, refresh post, baca balik komen/status bukan level boleh dimaafkan sangat
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut laa mung dari jaman dedolu kala totap sendurina sajok , bandar.com kunun sgt !
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:30 PM | Show all posts
sixret replied at 2-4-2020 03:23 PM
Tak patut dia cakap mcm tu kan. Tapi kat forum pun ramai yang suka mengkampungkan sesama sendiri.

meols segan bila kaka ustazah cakap camturr  


meols suka mempprt kan acik2 kepam kat sini.. sbb theyols xnampak muka meols hagitcheww


maybe kat padang mahsyar nnt uols semua kenal la kot


Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Who r yusssss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list