Gosip Tempatan
ADVERTISEMENT

Cari-Saiful Lv.14

Fav
Fighter | Credits 27701   
Tengah panas dengan perbalahan antara artis dan netizen, muncul pula Sharifah Zarina yang menggelar netizen sebagai 'kampung.com'.


Disebabkan tulisannya itu, pelantun lagu Langit Ke 7 ini menerima kecaman hebat di laman sosial.  


Foto: Makcik Bawang Channel


Netizen yang membaca komen tersebut tak puas hati, sampai hati Zarina kata begitu?


Yang digelar kampung.com inilah yang menyokong artis Malaysia selama ini.


Foto: IG


"Bagi kau semua orang di kampung mentaliti rendah ya? Kau ni lahir terus kaya tinggal di bandar ke?" komen salah seorang netizen.


Tak mahu memanjangkan isu, Zarina memohon maaf kerana terlanjut menyinggung hati mana-mana pihak.




Di Instagram dia kata didatangi mimpi mengenai hari kiamat.


"Semalam mimpi kiamat jadi saya mohon maaf. Ajal tak tahu sampi bila," tulisnya.


  



  



Apa pun Zarina dah minta maaf. Mungkin dia tersilap agaknya.


Harap lepas ni fikir seribu kali dululah sebelum mengeluarkan apa-apa kenyataan okay? -CARI
Rate
There are 1 People reward the building owner
18.4K Views
175 Reply Reverse order

ADVERTISEMENT


fadz84 Lv.13 2#

Challenger | Credits 16231   
Nk berbunyi jgk penyanyi one hit wonder ni... terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata netizen/bawangrangers mengamuk.. uhuksss

arffa Lv.9 3#

Adventurer | Credits 4000   
Bila musibah melanda maka terserlah perangai sebenar masing - masing

Bergosip Lv.9 4#

Adventurer | Credits 3060   
Kenapa tiba2 mention "kiamat", "ajal" dan guna card agama lepas dah terbagi statement yang bengong? Lol
Follow Us

kaseh80 Lv.11 5#

Highlander | Credits 7554   
Padan la sendu Dia ni OTAK PUN TEPU

gorjeous Lv.7 6#

Revolutioner | Credits 1786   
Emmm artis artis… walau kau artis, bila menulis tuu biar la pakai la otak..

cikmi Lv.11 7#

Highlander | Credits 8901   
lawak plak dgn artis ni....
mcm nk gak menyibuk....nk glamer free kot...
hahahaha

ADVERTISEMENT


ibu_haritz Lv.9 8#

Adventurer | Credits 4800   
Klu tak mimpi kiamat ko takkan mintak maaf kan..

crazybeach 9#

Troublemaker | Credits -120   
babik lah kau. takat popular satu lagu jah lepas tu sendu masuk gv1 tersingkir sendu balik. ko tu yang kg.com produk seni pun nan hado nak fefeling lebih ko tu diangkat sebagai retis anak seni apooo?

woobin^^ Lv.7 10#

Revolutioner | Credits 1542   
Sh zarina sape pulak. Pastu dan2 tiber mimpi hari kiamat bagai.. Masa ko post tu tak ingat kiamat ke sis
Artis2 sendu ni tak boleh ke duk diam2 je... tau tak netizen ni semua tgh kebosanan kat rumah
Cari pasal pulak..

msdummy.2018 Lv.12 11#

Defender | Credits 11832   
Cuba korang perhati  ek... Retis Yang mengata netizen dot com nie...retis tuh pun sama dotcom gak... Yg mentality sama level dgn netizen cap ayam.... Yg level tinggi xdeenya nk kuar statemt bukan... Contoh plg mudah... Tok ti...itu tunjuk dia berada kelasnya tersendiri.... Yg lain tuh sama jer akal letak lutut

jerungmanja Lv.4 12#

Keeper | Credits 766   
Nak naik nama balik ke. Sendu dikuburan. Dah tulis pastu mintak maaf, cakap pasal kiamat bagai. Dasar otak tertinggal kat jamban.
Oppss.. Saya minta maaf.

sixret Lv.14 13#

Fighter | Credits 22456   
Tak patut dia cakap mcm tu kan. Tapi kat forum pun ramai yang suka mengkampungkan sesama sendiri.

pearl.silver Lv.14 14#

Fighter | Credits 26122   
Musim artis sejuk beku nk cipta nama..

bellaamsar Lv.10 15#

Survivor | Credits 5193   
Ingat dah terbenam dlm mantel sbb sendu sgt

ADVERTISEMENT


L_Z Lv.7 16#

Revolutioner | Credits 1703   
Kampong la sangat natizen ni......try ko tengok anak ppuan ko tu...muka kampong ulu banat Swak la sangat...dasar ppuan xsedar diri....daripada ko dok sesaja..elok ja ko make up anak ko jadi org city ..lol:

bloodyamuk Lv.9 17#

Adventurer | Credits 3265   
owh penyanyi ni kan?

ececece retis dengar sini, terlanjur kata dengan terlanjur menaip menhencap disosmed dengan menekan papan kekunci tak sama tau...

melatah, terlepas cakap level boleh dimaafkan...

tapi menaip, typing typing, ada few second untuk tekan butang send, refresh post, baca balik komen/status bukan level boleh dimaafkan sangat

Ara_roro93 Lv.6 18#

Pioneer | Credits 1284   
Patut laa mung dari jaman dedolu kala totap sendurina sajok , bandar.com kunun sgt !

beta_carotene Lv.17 19#

Superior | Credits 58024   
Quote: sixret replied at 2-4-2020 03:23 PM
Tak patut dia cakap mcm tu kan. Tapi kat forum pun ramai yang suka mengkampungkan sesama sendiri.

meols segan bila kaka ustazah cakap camturr  


meols suka mempprt kan acik2 kepam kat sini.. sbb theyols xnampak muka meols hagitcheww


maybe kat padang mahsyar nnt uols semua kenal la kot


namr Lv.11 20#

Highlander | Credits 9825   
Who r yusssss
1234.. 9Next