Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9474
View
127
Reply

"Hospital Suruh Bawa Pulang Kerana Covid-19" - Isteri Jibob Mohon Bantuan

[Copy link]

Author: ctcheery    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-4-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-4-2020 11:14 AM
Dia beli tin 400 gm mmg kos sehari 50dia kena beli 800gm dpt guna 2  hari.. Jadi seminggu hanya  ...

Satu je la pasal pampers selain tena. Tena ni boleh tarik besar (org gemuk perlu ni) dan tak mudah bocor.
Banyak dah jenama lain sekarang. Ada satu tu pek warna ungu utk xl yg ada 6 je dalam tu. Ok sikit yg tu.
Aku harap jibob ni kecik la dari dalam tv. Boleh pakai yg murah sikit
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-4-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 3-4-2020 11:32 AM
Pi la sarah pm ka bini dia kasi tips kat mana nk cari brg2 muroh ni.
Susu ensure tu mmg mahal gil ...

Yes. Ada satu lagi brand mcm ensure. Murah sikit. Sikit la
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 6-4-2020 12:58 PM
Satu je la pasal pampers selain tena. Tena ni boleh tarik besar (org gemuk perlu ni) dan tak mudah ...

Yg aku share link tu.. Ok.. Mcm tena tapi repack.. Kalau badan xl tena x ada.. Dan L tena kecik dari DrP.

Yg mahai aku pernah beli kat tok.. Test sebab masa tu promote adalah jenama Banitore.  8 pack rm155 yg ni lagi ok dari tena.

Ni link kedai aku beli pampers juga.. Dia dok jitra jadi biasa dia antar utk aku kat rumah.

https://shopee.com.my/product/139763734/7307118294?smtt=0.0.9
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 6-4-2020 09:10 AM
Yg aku share link tu.. Ok.. Mcm tena tapi repack.. Kalau badan xl tena x ada.. Dan L tena kecik da ...

TQ.
Weols belikan org tua. Dah tua x gerak sgt. Badan pon makin sihat. By the way, tena yg xl tu pon out of stock.

So Anju, kalau you baca ni, boleh la war warlsn kt ig, mana tahu ada forumer m40/b40 yg mampu dan yg tinggal berdekatan dgn this poor guy. Yg polished makan marbling steak pon kalau sudi, boleh juga lah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 6-4-2020 01:17 PM
TQ.
Weols belikan org tua. Dah tua x gerak sgt. Badan pon makin sihat. By the way, tena yg xl tu ...

No problemo.. Utk wet tissue better guna jenama ni sebab murah.. Aku beli 24 pek harga dlm rm70

https://shopee.com.my/product/80648492/1490694970?smtt=0.0.9

Aku ada juga beli dan simpan bath wipes utk kegunaan masa ayaq tak ada ka atau masa tok kat kecemasan.

https://shopee.com.my/product/15055234/1542742742?smtt=0.0.9
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian. Tapi lepas ni persatuan seniman kena anjurkan kursus money management.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2020 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Jibob mcm mak iols... Mkn melalui hidung dan weols pam susu setiap 2 jam.. Mmg lama2 mak lemah.. Pening fikir nk buat mcm mna.. Sbb hnyaa bergntung pada susu.. Xdk sumber makanan lain..last weols buat bubur nasik... Bleder jd hancur n cair.. Tembak masuk saluran tu n alhamdulillah mak kembali bertenaga dna kuat.. Legaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu... Muda lagi dah begini... Saya doa beliau sihat walafiat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list