Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
1984
View
29
Reply

Siapa Yang Mula Guna Perkataan 'Kaki Pukul'? Tuju K-Clique Buat Laporan Polis

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-4-2020 07:26 PM | Show all posts
betul ker dikenali dlm industri tanah air...akak tak kenal pon...yg pasti nampak very busuk. next
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-4-2020 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 3-4-2020 01:48 PM
errr dia ni ke dlm k-clique yg ramai fans dr ahli lain sbb katanya "handsome" atau ahli lain sebenar ...

yg nsem tu mk...
tp xla nsem sgt..cuma ade aura badboy..pelik taste budak2 skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
boongalalang replied at 3-4-2020 04:25 PM
Lain, sapa tah nama mamat tu. Aku ingat huruf M je

ada sorg poremer bg taw mk namanya
Dan kaka dah tgk errrr x ensem mana pun, adeh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 4-4-2020 07:35 AM
yg nsem tu mk...
tp xla nsem sgt..cuma ade aura badboy..pelik taste budak2 skrg ni

kaka dah google muka si mk ni
Adeh x ensem satu hal tp dok pki rantai cam rantai baikal lg
mcm ni rupa2nya taste bbnu, kaa tanya gak kat anak2 yg bbnu memsg jwb ewwww... hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 4-4-2020 09:03 AM
ada sorg poremer bg taw mk namanya
Dan kaka dah tgk errrr x ensem mana pun, adeh

Oooh MK hahahaha aku ingat M je
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 4-4-2020 09:05 AM
kaka dah google muka si mk ni
Adeh x ensem satu hal tp dok pki rantai cam rantai baikal lg
mcm n ...

Hahahahaha..rantai basikal yer kaka
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm bdk pulau yg tinggal kat umah air tu.. bila dh besar berhijrah ke KL cari rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw sape nk tgk si MK tu boleh la nonton i can see your voice mlm esok yer.anak i dok bising2 cite nk tgk ni sbb ada MK
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka MK macam anak mami Penang,dah lah berantai emas.
IMG_20200405_125342.jpg
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list