Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12716
View
252
Reply

"Dah Kering Idea Ke?" - Grup Dolla Dikecam Tiru Identiti Blackpink Versi Malaysia

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-4-2020 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 3-4-2020 06:52 PM
mati2 akak ingat doula ultramen sambut baby kt rumah

Aku pun sama... ingat ada doula yg nak jadi artis
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-4-2020 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dolla ke doula.hehehe.oklah dik non sekalian
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:35 PM | Show all posts
hopefully dorang muda belia.. jangan 30an ke atas... hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 3-4-2020 09:37 PM
Ex student kah sis?

Adik iols ex msu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak ok je asalkan bukan anak akak yang buat benda lagha ni.


Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 3-4-2020 06:51 PM
muka jawa ada hati nak berkpop..


Well, kokesen Briton macam Oli London tu pon gigih nak berkpop bedah muka berkali2 supaya boleh jadik Jimin BTS.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
eLiaD replied at 3-4-2020 07:26 PM
kt US ada Doja yg aset cam Nikki Minaj.. Dolla ade x

Doja Cat is 10 times better than Nikki.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
At 1st aku ingt Doula mana la td...
Astaghfirullah... Apa kena mata ku ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mgkin salah satu jurus sebelum jadi doula, jap lg diorang jd doula beranak org la tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:27 PM | Show all posts
tengok 2 melayu, 2 lagi tk tau tp mcm bukan muslim. kump sexy ni biasa x kekal lama
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:30 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 3-4-2020 11:01 PM
Well, kokesen Briton macam Oli London tu pon gigih nak berkpop bedah muka berkali2 supaya boleh  ...

khabarnya sekarang minah kokesen/black yg minat kpop berebut2 nak berkapel dgn jantan korea. bangga giler dpt usung bf kpop dia org, persis pompuan pilipin berjln2 dgn kokesen tua hanyir sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
berapa umur semua dlm grup dolla? nampak gaya mcm dah berumur nengoknya, kat situ dah failed, kat korea kalau ko nak debut umur 21, 22 dkira tua okeh, passs 21 ke atas kira tua, judge pun akan tanya sblm2 ni buat apa umur belasan tahun? tp kalo talent ko mantap ko pass laa hahah. Korea skg kalau idol nak debut pun umur 14,15 gitu, infact skg yg debut kat korea lahir tahun 2005, 2006.

Stop laa nak buat grup kpop bagai, skg zmn rappers yg naik. Malaysia pun penah berkpop dlu ada grup nama gula-gula, kat indo ada grup Cherrybelle, tp kat indo grup2 kpop dah bubar, rata2 ahli pun byk yg kawen. Kat Malaysia jaa x serik2, nak juga lahirkan blackpink, kalau netz korea dapat tau, Lol abeslaa kena kecam.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 3-4-2020 07:19 PM
Lerr mati2 igt group doula peneman org beranak tu adoi salah baca rupanya

Hahaha.. aku pun sama.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Muntah hijau
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 3-4-2020 11:30 PM
khabarnya sekarang minah kokesen/black yg minat kpop berebut2 nak berkapel dgn jantan korea. bangg ...

Yeaaaappppp sememangnya.

Contohnya, ada satu Youtuber black tu, Darcei namanya, tetiba kapel dengan mamat kpop. Memang in sangat la negara kpop ni.

Tapi aiol suka tengok anak2 kacukan black ngan kpop, macam family Mazelee (Youtuber jugok) tuh. Eksotik sangat rupa persis ummah Borneo.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Red Lipstick a big no sis, HAHAHAHA adushhh.
kpop xguna red lipstick, guna tp lite2 je sis.
Hahahahah adehhh kat sini udah failed.
Tp berdasarkn mv haku dah boleh agak mana satu lisa, mana jennie, mna yg jisoo dan rose wannabe, korang boley cam, sbb style2 angle trick mmg sebijik dohh nak sama dgn blackpink, tp stylist kena up sikit guna wardrobe gucci, Lv sbb outfit BP mmg branded stuff sajork, and make sure dance korang kasi up lagi, ni kalau jyp nengok mesti ketawa berdekah sbb dance cenggini pun lepas jd retis, x sync xde energy.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai menari, bagus.
Tapi kena muka semua berlemoih?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu dia cakap apa?gaya ku merangkak? Apa ke bende liriknya ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat doula douli otomen fire td..
Kumpulan ape ni.. Whorrryoussss sgt
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Euwwwwww
Whoooo r yusssss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list