Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12772
View
252
Reply

"Dah Kering Idea Ke?" - Grup Dolla Dikecam Tiru Identiti Blackpink Versi Malaysia

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-4-2020 12:07 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 3-4-2020 06:52 PM
mati2 akak ingat doula ultramen sambut baby kt rumah

Ommoo. Me too. Ingat acik bidan
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-4-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 3-4-2020 07:21 PM
Cam.nama.dolla cantik.jah
Mak iols dolu slalu beli dolla cantik
Iols.suka guna utk hilangkan jeraw ...

I pon guna!! Best jer berangin.tp i guna sapu kat lelemak badan
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa masalah nya dia nk tiru pun. Xpaksa pun korg kpopers ni minat. Tp tang seksi tu mmg xpatut la
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Whoryusss? Tp mmg vid clip tu sebijik blackpink. Blackpink celopp
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:00 AM | Show all posts
tapi yang kata tiru korea blackpink tu, actually korean pop pun tiru US pop sbnrnya.. they just evolved..  and  blackpink bukan first girl group pun.. so,normal la org nk inspire / tiru pun. fans yang melebi-lebih.. sampai naik meluat baca komen depa... but seksinya dolla ni, mula2 igt indon ka apa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Belum sempat deols nk bernafas dlm industri dh kena kecam.. haha.. lain kali ko amik je lah muka2 asli melayu yg duduk kat flat pprt tu jd ahli group. Xde la nampak kpop sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-4-2020 06:53 PM
Baca komen ni terus tergelak tepat sekali

Acik ingatkan group anti vaksin doula douli buat lebemmm demi mencari sesuap nasi
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 4-4-2020 05:30 AM
Acik ingatkan group anti vaksin doula douli buat lebemmm demi mencari sesuap nasi

Hahahaha.. Apa habaq la kan group tu la ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 3-4-2020 07:41 PM
Dolla make you wanna covid! {:cryrun{:cryrun{:cryrun

Hahahahahahhahha...gelakkk wehhhhh baca komen ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kumpulan NAMA tu bertiang jauh lebih baik boleh menari and nyanyi hanya tak seksi dan tak jelita aje
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Group ni tahan kena maki??cpt koyak x??
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
I kasi komen fair je lah since i xminat kpop, klau xkenal blackpink mgkin boleh lah since lagu agak catchy n video cantik jugak

BUT

WHY LAH KORANG X LEARN LESSON DARI GRUP ACAH KPOP SBLM NI?? KALAU PEHA GEMUK PLEASE JGN PAKAI SHORT LEPAS TU MENARI!!! Faham x kpop tu semua tiang??? Sbb tu nampak kemas bila menari. Not bodyshaming tho. Tp kalau gemuk menari, xsemua org gemuk can pull off. Majority cant
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 05:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 4-4-2020 05:16 AM
anony-mous replied at 4-4-2020 02:14 AM
I kasi komen fair je lah since i xminat kpop, klau xkenal blackpink mgkin boleh lah since lagu agak  ...


Tak la gemuk sangat pon deyol. Ok nice jah body. Paling berisi dalam group tu pon body stended body Park Bom jah.

Irl lawa kot badan deyol. Weol tahu retis kpop tino yang kurus tu badan stended budak derjah 6 yang ummah gosip selalu kutuk flat chested la hapa la.

Bagi yang takenal Park Bom:

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Apeni dolla dolla main nama bapak aku haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka semua tak lawa, menari nampak mcm pompuan murah.. kalau mcm feminin dulu baru ok, muka semua comel2, kaki kurus, pakai skirt pendek pun tak nampak seksi, tapi nampak comel, baru sesuai nama doll
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Untuk standard malaysia okla tahap diorg meniru tu.. so far grup kpop tiruan yg tbaik lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm group yg sll nyanyi kat pub.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 10:31 AM | Show all posts
bolehla jadi modal budak2 yang baru capai puberty
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni memang betul betul hu r yussss
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kejap je ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list