Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12773
View
252
Reply

"Dah Kering Idea Ke?" - Grup Dolla Dikecam Tiru Identiti Blackpink Versi Malaysia

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-4-2020 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengembalikan zaman kegemilangan MAX24:7
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-4-2020 11:17 AM | Show all posts
dani-rox replied at 3-4-2020 06:41 PM
dah la nama dekat nak sama dgn Dollah

Iol plak tringat kat nma rapper Ty Dolla Sign haha.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 3-4-2020 06:52 PM
mati2 akak ingat doula ultramen sambut baby kt rumah

sama laaaaa.. igtkn ada kes yg terbaru hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:23 AM | Show all posts
Edited by gideoncross at 4-4-2020 11:30 AM
pencintaABC replied at 4-4-2020 11:14 AM
Mengembalikan zaman kegemilangan MAX24:7

Iol pling xboleh lupa zaman buruk ni haha, mula2 kna umpat keji pehtu ada pujian yg mngatakn "Jgnlh korg kutuk, bgi dorg pluang. Klau SKorea fans sorg puji, xkan Mesia x boleh buat?" pehtu senyap manjang. Btw kwn iol dlu ada minat kat members MAX247 tu, ziziq je iol nengok, siap mentioned nma members kat status FB dulu haha & bila iol kutuk MAX 247, org kat FB iol ada sindir iol by saying jgn kutuk org lain, hek eleh, pminat lh tu tpi x ngaku, skrg dh hilang entah kmana pompuan tu haha, last nmpk thun 2k11.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:26 AM | Show all posts
user2012 replied at 3-4-2020 07:06 PM
netizen ni grup minah macam ni cerca la tapi kalau deris sapikyle julporn jual body okay jah  ...

Dik Manno pun ada certain forumers x boleh lupa sbb dorg kta saiz bliau yg nalla haha. Dorg yg ckp, bukn iol.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:28 AM | Show all posts
eLiaD replied at 3-4-2020 07:26 PM
kt US ada Doja yg aset cam Nikki Minaj.. Dolla ade x

Bdn Doja Cat original uols, Nicki Minaj tu implant je. Btw lgu DC yg "Say So" tu catchy af.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bajet k pop?
Nampak kepam
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:30 AM | Show all posts
timah03 replied at 3-4-2020 07:26 PM
Tarian tak sharp.... And nampak mengah di situ ye dikkk...

Display photo u screenshot PUBG haha.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah bergambar pun baju koyak koyak tak payah
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 4-4-2020 11:30 AM
Display photo u screenshot PUBG haha.

A'ah.... Ya.... Baru belajar main pubg....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:38 AM | Show all posts
adeqo replied at 3-4-2020 08:10 PM
kpopp punn aku xminat n pangkahh apatah lg kump dollahh nii

Nakajima Yuto ttap d hati haha.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:38 AM | Show all posts
zaman f4 dulu ada grup tiru gak ni zaman blackpink pon ada org tiru gak...mmg pegi ke kubur la grup gini
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
adoiii la kumpulan ape ni tunjuk imej keruntuhan akhlak?
da mcm geng2 kingcoco plk malu la weyyy xsesuai dgn norma masyarakat msia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Datang dari pedalaman mana pulak tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Monkey see monkey do

So ni nate beruk mana tlepas ni??{:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:01 PM | Show all posts
gideoncross replied at 4-4-2020 11:26 AM
Dik Manno pun ada certain forumers x boleh lupa sbb dorg kta saiz bliau yg nalla haha. Dorg yg ckp ...

Itulah katanya orang kurus ni selalunya ... eh lari topik lak jahat uols
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:14 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 3-4-2020 09:42 PM
Kan timah.. Lgpun body x mantap la.
Blackpink ni lagu2 je best tapi tarian kureng.. Kump sistar j ...

PCD dh kluar lagu "React", mantap lgu tu, one of my fav msa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 4-4-2020 05:15 AM
Tak la gemuk sangat pon deyol. Ok nice jah body. Paling berisi dalam group tu pon body stended b ...

I xckp semua u. I ckp yg pakai shorts tu. cuba u tgk. Yg lain tu kurus stended malaysia. Yg pakai shorts tu kan peha besar xsesuai nk menari2 pakai mcm tu. cina bukit suka pakai mcm tu walaupon peha besar
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sudah2lah

Muka belacan masing2.
Anak dara melayu ni byk kurus2 tp peha besar gedabak.
Jd jgnlah ditayang hokey
Buruks
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba teringat lagu Dolla Dolla Dolla Dolla yang ni



Ni pon Dolla gak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list