Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14638
View
394
Reply

[Tempatan] Kebenaran Terbongkar: Kes Kluster Itali Di Sarawak, Kematian 5 Sekeluarga Akhirnya Dirungkai Berpunca Dari ‘Officemate Chinese’

[Copy link]

Author: wunan88       Show all posts   Read mode

Post time 6-4-2020 11:53 PM | Show all posts
seluruh Tabligh kena kecam
OK ja
setakat cina ni sorang pun
pura2 nak play victim
tu baru hari ni semua dh tahu siapa dia
tetiba dah delete dari Facebook
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 6-4-2020 10:57 PM
Jangan buat tuduhan melulu kluster RHB
BERNAMA


Tuduh melulu kononnya.. Hahahahahaa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
cina lahanat ni. Kalau tabligh bukan main ko kutuk.. nak backup pulak bangsa tak cebok ni. Cepatla mati!
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:16 AM | Show all posts
Screenshot_1.png
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 6-4-2020 02:10 PM
Pastu acah playvictim...coverline guna ayat Minda positif , rakyat berbilang kaum

So yesteryear ...

betul tu... komunis tu time kantoi...mula lah ayat - rakyat berbilang kaum
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
kerabuBiru replied at 6-4-2020 11:51 PM
Kolig aku chinese pompuan n kira close rapat juga laa n very nice wit me... tapi aku kecewa anak d ...

dia msokkn ank dia skola cina ke skola kebangsaan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 6-4-2020 07:43 PM
Yap.. Diam je SMod.. Ermmm... Payah nak ckp nanti ace potong tacang..

Dl yg gua anak melaka tu kena banned la jugak bukak thread yg agak extream kn
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Leonclay replied at 7-4-2020 12:25 AM
Dl yg gua anak melaka tu kena banned la jugak bukak thread yg agak extream kn

Gua tu.. Hahahaha.. Siap ugut nk samn sapa gaduh dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Mz1271 replied at 7-4-2020 12:18 AM
dia msokkn ank dia skola cina ke skola kebangsaan?

Tak tau dan tak tanya further coz aku tgok anak2 dia pon baik2 jer ekceli... lgpon most chinese family ni bagus jer dia jaga anak2 n disiplin anak2 kalu nak compare dgn family malays
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannye kt ahli keluarga ni..
Moga ditempatkn mereka dlm golongan solihin..
Dipermudahkn segala urusan ahli keluarga yg lain & diberi kesihatan kpd mangsa2 yg berjangkit covid-19. Amin
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 7-4-2020 12:32 AM
Gua tu.. Hahahaha.. Siap ugut nk samn sapa gaduh dgn dia

Yg extream mcm ayam ni pn patut di banned je
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ong ping pong tkde inisiatif nak offer diri derma plasma kat kesemua cluster dia ke?? Harap hospital ambik darah dia ber-pint pint
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Leonclay replied at 7-4-2020 12:35 AM
Yg extream mcm ayam ni pn patut di banned je

Payah nak ckp.. Sbb smod diam sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya. Semoga si ayah di ICU recover quickly. But if I were her I would press charges against the chinese lady as a lesson to others to quarantine themselves properly. Ini dah sama macam perbuatan membunuh orang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
habislah netizen tau ni page RHB kena serang kang
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Leonclay replied at 7-4-2020 12:25 AM
Dl yg gua anak melaka tu kena banned la jugak bukak thread yg agak extream kn

aku ada tanya Gua tu , kenapa comparison  thread extreme dia buat tu macamx adil

pastu dia suh aku bukak thread lain buat comparison tunM and najib

kepala bana betul ...
wpun dah tua .. tapi tetap tak retis menilai mana intan mana kaca ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 7-4-2020 12:32 AM
Gua tu.. Hahahaha.. Siap ugut nk samn sapa gaduh dgn dia

alah dia tu x leh pakai laaa
dari penulisan pon tahu dia bias
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:20 AM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 7-4-2020 12:41 AM
Ong ping pong tkde inisiatif nak offer diri derma plasma kat kesemua cluster dia ke?? Harap hospital ...

adehhhh x payah la bagi darah babi ni kat org muslim
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Leonclay replied at 7-4-2020 12:35 AM
Yg extream mcm ayam ni pn patut di banned je

Akak dah lama berforum. Bahasa ayam Piyesh tu tertib (). Susah nak ban. Unless kuat mencarut macam akak.

But CI dulu lagik dasat. Sekarang ni mild ja sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 6-4-2020 11:28 PM
Hahahahaha....dekat sebulan ratib tabligh, takde pulak pemimpin sarawak bersuara, tiber baru 1 har ...

Sebab, super spreader tabligh 136 bukan dari Sarawak kot? Negeri heols patut bersuara bekap heols.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list