Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16128
View
364
Reply

"Buang Artis? Korang Buang TV, Radio Dulu" - Beego

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-4-2020 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
emilyrose replied at 8-4-2020 07:38 PM
kannn..?! like.. seriously sangkak2 yg menyalak ni mmg tahap bengap nak mampos ker..? mereka tak p ...

Mana laa dorg nak faham..dorg reti meratib netz nak palau dorg sbb jeles dgn lifestyle fake dorg tu..acah2 kaya tp papa
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2020 10:56 PM | Show all posts
Buat mcm ini.

Kami rakyat Malaysia hanya menyokong artis-artis antarabangsa dan produk hiburan antarabangsa sahaja.


sebab artis-artis Malaysia xde otak,sengkek lepas tu bodo
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 10:58 PM | Show all posts
Beego artis baghal kahwin  sekejab mcm cebok berak sahaja dahhhhh bercerai,hutang melekat mcm tahi palat ....baghalnya ke lautan hindu

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:00 PM | Show all posts
mcm lah ada artis Malaysia sahaja yang menghiburkan kita kita, artis Malaysia sebenanrya xlayak jadi artis lagi...byk lagi kena belajar ...mrk hanya bidan terjun dalam dunia hiburan sahaja.Bakat kurang, rupa pun xde...duit tahulah mmg mrk xde.

Berlakon pun ala-ala pondan nazak dirogol badak cissssssssssssssssss dasar biawak xcukup makan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sukacactus at 8-4-2020 11:02 PM

Dia hidup zaman bila ye
Org tgk tv skrg bukan sekadar drama, muzikal semua tu
Byk lg program lain......tgk nat geo lg bagus!
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 8-4-2020 10:14 PM
Iols suka tgk video kucing jugak walaupun tak reti pegang kucing. Suke tgk youtube channel liziqi. ...

Kan.. kadang2 ralit tgk kucing ni geram nak gigit.. mmg hilang stress tgk video kucing..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by acik79 at 8-4-2020 11:12 PM
Kurex replied at 8-4-2020 01:41 PM
Ek eleh.. drama pun sampah, aku bukak tv sebab nak tgk cartoon, bukan drama super sampah adaptasi no ...


Kan? Aku pun ban cite melayu kat rumah ni... anak2 dara aku mmg suka tgk sbb cintan cintun tapi aku tarbiah balik... tak payah la tgk cite melayu yg tak de unsur2 mendidik ni... balik2 cite anak dato sana anak tan sri sini... nyampah betul... lagi best tgk cite korea...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-4-2020 01:46 PM
Aku layan netflix series dari luar negara.

Tv kat rumah aku biasanya kartun anak2 tgk... aku lebih rela join tgk tom & jerry dr tgk cite cintan cintun bisnes juta2
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
acik79 replied at 8-4-2020 11:10 PM
Tv kat rumah aku biasanya kartun anak2 tgk... aku lebih rela join tgk tom & jerry dr tgk cite cint ...

Kartun lagi menarik dan byk pengajaran.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:12 PM | Show all posts
kikiharris replied at 8-4-2020 08:23 PM
Abes kalau buang TV.. nak tengok berita, national geog ke, EPL or netflix kat mana? Kat rumah kau?
...

Baru nak kata..isu ji sub kawen lebih penting dari isu artis mesia tagih perhatian tau x..
Fokus ke lee sang yoon pulak




Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau pehal beego? Tv tu aku beli sendiri bukan kau beli pun. Ingat tv tu tunjuk muka artis2 sendu macam kau je ke sampai takde siaran lain.

Artis2 tak perlu fans? Kau ingat artis2 yang dilantik jadi duta produk berani buat ayat macam kau ni tak? Hakikatnya artis memang perlu fans/netizen untuk sokong kerjaya masing2 kecuali artis2 sendu macam kau yang dah nak tamat tarikh luput
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 8-4-2020 01:57 PM
Kita boleh survived la quarantine ni kalo tak dapat dengar lagu dan tengok movie drama pun.
Nation ...

tau takpa. 60% tv on kt rumah ni sebab nat geo wild,pahtu kartun anak2 aku..xde drama2 lahh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ktorg xrasa artist tu useless..ktorg rasa artis malaysia sangkak bantuan khusus je useless..buang tv buat ape bukan tgk korg pn..but u r wrong. To keep u guys popular, u need fans. Bab korg survive/sustain dlm bidang ni bkn sbb fans tu da lain. Keyword kt situ popular
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
lawak sorang2 punya komen dari fb sampai la forum.cari. artis malaysia asik bergaduh je dengan netizen. manakala retis indon balik bertanding dangdut je di sambut begitu meriah oleh rakyat walau pon kalah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
wadiunong replied at 8-4-2020 02:33 PM
naik menyampah pulak iols dengan netizen yg non stop nak attack retis2 ni. batak sangat ka netizen ...

of coz la banyak masa sis..ni kan kuarantin time..tggu masa je sorang2 kena bom.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih baik dia ni diam dari bagi komen bangang macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko rase ko same level ngn retis international ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 8-4-2020 10:02 PM
Opkos la tengok and search citer2 best n nama pelakon2 hebat. Never in my life i akan search nama  ...

Iols search beego kt netflix kluar cite dumb and dumbber noks.. Selayaknya lah
Screenshot_2020-04-08-23-53-53-824_com.netflix.mediaclient.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok Little House on the Prairie sajo
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:10 AM | Show all posts
Edited by ekmal_sorrow at 9-4-2020 12:11 AM

is it me atau artis2 local skang memang berbunyik mcm pak2 menteri setgh penggal yg ari tu?
aneh jugak ek?

and then TV x semestinyer tgk drama [carut marut expletive] diorng...
leh guna main Playstation 4,

radio leh dgr business talk channel....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list