Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16129
View
364
Reply

"Buang Artis? Korang Buang TV, Radio Dulu" - Beego

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-4-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Padanlah beegok kena cerai dgn bini first dulu ..jenis meradak duit orang camni segala jenis bantuan memang dia hadap gila2 . .dulu kawin pun guna duit ex bini kan .. dia satu sen tak keluar duit
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-4-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin lame makin terserlah tahap IQ dan kebebalan masing masing ek.buat maluu ajaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:18 PM | Show all posts
jijioaynna replied at 9-4-2020 08:52 AM
Aku pon dah lama gilerrr xlayan cerita melayu retis sampah menjijikkan..so proud of myself. mmg ...

aku pon sejak ada unifi ni mmg tak tgk dh drama melayu...baik layan tvn, fox, warner, travel chanel & natgeo
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Blah ar gobee, aku bukak tv tengok berita ngan tengok rancangan masak2 jer koserrr nak tengok retis wekk
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:26 PM | Show all posts
retis msia ni feeling standart retis hollywood ke apa
anggap jual suara, jual bakat, jual muka sahaja utk cari duit

mostly korang jual makanan, jual perfume, jual tudung, jual supplement, jual makeup, 'jual' anak, ambik paid review, jd duta... tu utk hidup kan.

yg beli apa korang jual tu org bunian ke
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
TV aku, aku beli, pakai duit aku, ko tak payahlah nak sibuk aku nak buat apa.

Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak berporem, retis malaya ni cumalah bahan iols untuk membawang jah. I dont give a shit kekdahnya pasal produk u. Dah sendu kan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp pulak nk buang tv... x cerdik
Punya statement...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ternyata artis2 bodoh ya
Xpaham persoalan pokok

Masing2 nak merempan

Kata orang jeles dengan dia
Bla bla bla bla

Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:55 PM | Show all posts
retis malaysia ni ingat kita beli tv semata nak tengok depa ker...

hurm.. nampak sgt level banggang retis2 kita..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:58 PM | Show all posts
halah halah halah.... bingo beguk ni... nak suruh buang tv. bukan pakai duit ko. ktorg pakai unifi da bertahun tak tengok drama melayu. lagi ada anak2. channel kartun je. pastu layan HBO, layan fox. macam2 ada cerita. lagi memberahikan tengok dari drama melayu sampah.

aku ni sampai la masa ktorg buat event, ada retis datang. helokk je dia datang. aku x greet pun. aku buat bodoh. orang amik gambar aku tak kenal. sampai la kawan aku tegur. tu artis la. pelakon cerita ....... aku terkebil2 ye ke? tak tahu. dia bagi nama siap aku google, memang aku tak kenal.. hahahha

aku layan lagu pun kalau ada kat utube reaction je. dalam kereta baru buka radio. tu pun aku jarang naik keta sebab kl, aku suka bawak moto.

so retis... tak masa aku nak buang tv sebab ko la. ko buang la idup ko dari netizen.. dulu nak apa minta netizen undi, mtk tgk drama sbb rating. abis tu ko ingt, drama korang tu sapa yang tgk?? binatang ke???????? tak perlu netizen konon.. ehh.. mereput la ko diam2 kat rumah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 03:17 PM | Show all posts
jadah aku nak kena buang tv 50 inch tu?? camna aku nak tgk abah yiddin berucap? eh eh ehhh. takde maknanya beli tv semata2 nak hadap retis
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:00 PM | Show all posts
hmmmm apo kau ni merepek
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sentap sgt tu. Ala org benci retis msia yg perasan hebat je, so buat apa nak buang TV yg dibeli guna DUIT SENDIRI.

lain la retis, kalau takde peminat, production team taknak ambik berlakon, so takde job. Jadi retis=perlukan peminat utk Jana duit, either u like it or not bego! (bermaksud bodoh dlm Bahasa indo)
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:58 PM | Show all posts
tv dan radio masih diperlukan untuk siti nurhaliza, ernie zakri, dan aina abdul.

ncis, svu, cerita hantu thailand, murika, hindustan dll.

hidup ini pilihan, bego.

bodoh tu juga pilihan

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian.. geram ler tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Ewwwww. Ada hati nak sama level kan diri dgn artis2 Hollywood, Korea, Bollywood, French, Spanish???
Sebab suruh meols buang TV kan? Sedangkan me'ols tgk Netflix. Dan programme kat Astro pun, Channel2 US and UK jah. Retis2 sangkak Malaysia je mohon bantuan khusus. Artis2 selain retis Malaysia, BERI sumbangan pd negara diorang.
RETIS MALAYSIA SOOOOOOO SANGKAK
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
awenda507 replied at 9-4-2020 01:31 AM
Org tgk tv bkn hadap hiburan je Beego oii

Perasan la artis sini... tambah meluat aku dgn diorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 04:52 AM | Show all posts
sarah82 replied at 8-4-2020 01:46 PM
Aku layan netflix series dari luar negara.

rasa kan..padan muka...netizen la yg kayakan dorang..beli barang dorang yg made in china..wahahahaha..aku boleh gelakan je..baru padan muka siapa yg sokong dorang and peminat dorang...apa kau rasa
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
mandear11 replied at 10-4-2020 04:52 AM
rasa kan..padan muka...netizen la yg kayakan dorang..beli barang dorang yg made in china..wahahaha ...

Kannn.. Mujur aku x minat jadi pemuja manusia ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list