Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16131
View
364
Reply

"Buang Artis? Korang Buang TV, Radio Dulu" - Beego

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-4-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap lain kali Beego cerdik sikit ya bila nak bagi statement...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-4-2020 09:07 AM | Show all posts
Artis2 sendoo je kuat merempan psl issue ni. Peluang nak masuk media barangkali sbb takde job nak dikasi publisiti. Yg A listers tak berbunyi pun. Depa anggap ni ms nak berehat sbb jadual depa penuh sepanjang tahun. Ni la masanya nak spent dgn family
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 09:15 AM | Show all posts
loser...

wipe your tears now kiddo.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 09:25 AM | Show all posts
eh dia suruh buang tv?? motiffff??

masalahnya aku bukak tv bukan nak tengok dia ni atau retis2 malaysia terkinja2 dlm tv tu.. aku bukak tv semata nak tengok netflix yang ada mcm2 cerita best.. pastu netflix pulak bukan layan cite2 malaysia sbb cite msia boring.. ending tu expected sgt..

motif suruh buang tv?? macam aku bukak tv nak tgk kooooo not my level
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha lawak ko ni...
Tvtu aku beli guna duit sendiri. Pastu tv tu bkn hanya ada hiburan swmata. Lagi pun aku menyampah tgk muka retis malaysia yg sangkak jer....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
nesloice replied at 8-4-2020 02:16 PM
maaf kami beli tv bukan utk tgk drama/filem tempatan

Hahah.. Setujukk... Dah brapa tahun aku tak tengok drama2 haprak lokal sangkak. Iols layan movie international jah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang indo takde yang nk claim dia ke. Nama pun dah helok.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bodohnya stetment...banyak lagi cenel yg blh dilayan selain tv mesia...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 05:09 PM | Show all posts
aku nak buang artis malaysia je  sebab aku layan drama korea
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts


IMG_20200410_171152.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah pah lidah pendek (cuba dengar kalau dia bcakap) Akal pun cetek..

Patutnya dia kena cakap cuba korang buang rumah korang hahaha ini baru betul tk boleh hidup
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis lagi ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 12:29 AM | Show all posts
Iskh statement menunjukkan kebodohan sendiri, itulah artis sendu Malaysia perasan bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
apahal kita nk kene buang tv lak?
eh beego bahlol!!! tv aku ni bapak ko ke yg belikan ha???
aku ada tv sbb nk tgk netflix, youtube..in case ko bodoh x tau yg tv aku ni ada google chromecast ok.bleh tgk sume cenel satu donia
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
kalo x tgk netflix bagai, aku layan rtm tv3 pun hanya sbb nk tgk NEWS kat msia ni
iols sbg warganegara prihatin dgn lokal dan global current issues ya
bukan nk tgk drama2 meleis bodoh retis melwis ni sume...AJL Anugerah meletop bodoh tu oun sume haku x tgk
haku cuma tgk Berita Wilayah, Buletin Utama, Buletin 130, Berita Dunia bagai
dan aku nk tgk KKM punya sidang media covid stp hari 5 ptg
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 09:50 AM | Show all posts
mijot replied at 10-4-2020 05:06 PM
bodohnya stetment...banyak lagi cenel yg blh dilayan selain tv mesia...

Betul.. Yang ada Astro, boleh tgk channel HBO, Cinemax dan tiga saluran citer movie kelolaan Fox selama tempoh MCO (Perintah Kawalan Pergerakan)

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 10:11 AM | Show all posts
jengkoil replied at 9-4-2020 10:45 AM
org bukak tibi nk tgk dokumentari hewan laaaaa...tgk hewan lg terhibur dr tgk korg yg berlagak bilio ...

Betul.. Satu jam dah kira cukup untuk dapat faedah.. Kalau nyanyi2 buat apa..

Baik klik di sini untuk like


Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 02:06 PM | Show all posts
Orang beli TV nak tgk streaming platfrom from international content.
Sapooo nk tgk kau?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama tak tgk drama sampah melayu.ada aku kisah kalau artis Msia semua melingkup?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini sekor lagi artis wadefak. Dah la sendu, haih sebok lak nak suruh org buang tv. Ingat  kita beli dengan kepala bapak die punye duit ke? Elok ko buang otak kau beego dah alang2 ckp tak pakai otak... bodoh takleh diajar!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list