Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16127
View
364
Reply

"Buang Artis? Korang Buang TV, Radio Dulu" - Beego

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 12-4-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mehmet replied at 8-4-2020 02:20 PM
Sunyi bagi aku kalau Internet down. Internet siput.

Ini betul..... TV lama x bukak.. Ada PC monitor besar, tgk Netflix, popcorn time.. Main game kat steam...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-4-2020 05:02 PM | Show all posts
tak pernah terfikir beli tv sb nak tengok Beego
saya beli tv sb nak tengok national geographic...chimpanzee dan gorilla tu nampak lg cerdik dari hang la kodok,
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2020 12:59 PM | Show all posts
nuno replied at 8-4-2020 02:00 PM
Aku cuma minat artist porn je..tak promote gaduh2 jalan cite nye pun, kisah cikgu ajar anak murid el ...

Sakit jiwa ktawa bca statement uol yg ni HAHAHAHA.

Mula2 ngaku suka porn & then dlm otak iol dh trbyg muka Johnny Sins.

Pastu bab roti bakar x mkn, smpai office mrh pkrja pastu tnghri kluar dgn scandal, I can't.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2020 01:01 PM | Show all posts
bloodyamuk replied at 8-4-2020 01:51 PM
sorry den dah lama tak layan local entertainment
kahkahkah

Tngok crita org putih lgi best wlaupun ada scenes yg 18SX psl jln crita dorg lgi mncabar.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2020 01:04 PM | Show all posts
oranjes replied at 8-4-2020 02:08 PM
kan.... cite penghantar piza yg dihargai pelanggannya, tukang kunci yg membantu gadis yg terkunci  ...

Komen uol & komen c Nuno dh buat iol gelak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2020 01:06 PM | Show all posts
nesloice replied at 8-4-2020 02:16 PM
maaf kami beli tv bukan utk tgk drama/filem tempatan

Iol suka username & display photo uol. NEScafe, miLO & ICE. Klau buat into Dalgona mmg ngam.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2020 01:08 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 8-4-2020 02:27 PM
Manisnya ayat uols...tak mcm kak kiah

Xde lgi mngglabah teks ke?.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2020 01:11 PM | Show all posts
gideoncross replied at 13-4-2020 12:59 PM
Sakit jiwa ktawa bca statement uol yg ni HAHAHAHA.

Mula2 ngaku suka porn &  ...

hahaha..abang joni sins kau tu memang baik..kekadang jadi bomba selamatkan kucing..
kekadang misi astronot..apa2 pun misi yang abang joni sins executed semua berjaya tanpa melibatkan

sebarang kehilangan nyawa dan kerosakan harta benda haahaha


Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2020 01:15 PM | Show all posts
namieamuro replied at 8-4-2020 03:09 PM
so dah masuk season 6 drama netizen vs retis sangkak?

bole x korg para retis nk lawan netize ...

La Casa de Papel.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2020 01:18 PM | Show all posts
wadiunong replied at 8-4-2020 02:33 PM
naik menyampah pulak iols dengan netizen yg non stop nak attack retis2 ni. batak sangat ka netizen ...

Yg ni iol sokong 100%, dh mcm no life & xde activity yg nak d buat. Attack retis, retis attack, dumbass tol mnusia mcm ni. Klau iol dh lma iol ignore je, take dunno & move on, nnti pndailh brhenti sndri bila x d layan, ni d api2 kn, mna x nya mkin mnjadi2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2020 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 13-4-2020 01:01 PM
Tngok crita org putih lgi best wlaupun ada scenes yg 18SX psl jln crita dorg lgi mncabar.

skip skip saja scene camtu...

netflix crime series India pun jauh lebih best...directing, editing dengan screenplay letoppsss

cuba cek Delhi Crime
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:07 AM | Show all posts
Bergosip replied at 8-4-2020 03:22 PM
Ramai beralih ke hiburan Korea sebab drama dan variety show dorang.

Variety show Korea

TROS tu rancangan yg mmaparkn gaya hidup anak2 selebriti je, that's y it looks so luxurious in so many ways & bila iol bca kat komen YT, ada yg kta org2 SKorea pun ada yg x brkenan sbb org2 biasa kat sna pun x mampu nak "bahagiakan" anak dgn mcm2, x sma mcm apa yg artis mmpu buat kat anak2 dorg. Btw iol bukn haters, iol pun ada tngok TROS tpi bukan pminat tegar, just for fun je & part Yuto & Sarang nak khwin kat Hawaii bila dorg dh 17 thun nnti & Sunghoon pun dh bgi restu, iol gelak je haha, kecik2 dh angan2, jgn lak nnti brubah angin. Almklum, kecik lain, dh bsar lain.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:10 AM | Show all posts
LipasComel replied at 8-4-2020 03:26 PM
mungkin dah tiba masanya i stop langgan astro... almaklum la artis malaysia pun tak bergantung dkt p ...

X unsubscribe? At least kurg stu bayaran bulanan. Klau kat rumah iol plak mmg xde Astro dri dlu sbb byaran mahal.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:15 AM | Show all posts
emera replied at 8-4-2020 04:10 PM
Rumah aku ada 3 ketul tv tp tak seketul pun tgk muka korang kat tv.. korang ingat ni zaman 80an ke,  ...

Komen2 kat forum Cari ni mmg bnyk yg klakar haha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:19 AM | Show all posts
tomatome replied at 8-4-2020 04:11 PM
Perasannye... weh artis aku beli tb bukan nk tengok korang blakon dgn rancangan ntah hape2 tu la.. l ...

Skrip dri series Mlayu TV3 yg pling bodoh yg iol prnh trdngar dlu: "Knpa awk msih aku/kau dgn sya? Sya kn suami awk, pnggil lh sya syg ke, hubby ke".
NO.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:21 AM | Show all posts
adelea replied at 8-4-2020 04:18 PM
aku tgk wayang pon sebb mcu saga, x men saga , harry potter saga , fast and furious saga ...

cit ...

Potterheads, assemble, wands up!.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:26 AM | Show all posts
salmon-suki replied at 8-4-2020 04:21 PM
Sori..xminat tgk retis bodoh mcm ni..my fevret ialah Jdorama,anime,manga etc..

Lagi satu,retis y  ...

J-dorama iol x brapa layan sbb x update sngt, last2 tngok pun cuma "Suit" psl ada Nakajima Yuto dlm tu tpi x hbis iol tngok. Anime & manga plak issa must haha, latest iol tngok "Tokyo Ghoul:re", bru smpai episode 7. Kaneki Ken dh jdi Sasaki Haise.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:32 AM | Show all posts
nordin84 replied at 8-4-2020 04:27 PM
apehal nk buang tv and radio..excuse me,jgn libatkan retis antarabangsa ea..depa siap tolong lagi or ...

Artis luar negara pun ada crita psl family tpi hasil krja dorg lgi mngancam, tu yg org suka. Retis M'sia plak brlakon dlm crita sendu pehtu xde crita lain, asek2 ada kkasih trsembunyi, xnak pcahkn rhsia siapa bf/gf tpi kat Insta ada bnyk clues psl bf/gf dorg, crita psl nak khwin 24/7 & pehtu holiday kat London haha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:37 AM | Show all posts
hayrin86 replied at 8-4-2020 04:34 PM
Anime lagi sedap. Download dulu baru tgk

Iol tngok anime kat "kissanime.ru", pnat nak dwnld2, speed internet pun mcm siput dh, siput lgi laju kot haha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:39 AM | Show all posts
hayrin86 replied at 8-4-2020 04:50 PM
Anime lagi sedap.. Manga kalau ada alih bahasa (macam alih suara) lagi layan.. Anime pilihan sepan ...

Uol suka tngok anime yg dubbed ke? Iol x suka, iol prefer Japanese version dgn English subtitles.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list