Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16023
View
364
Reply

"Buang Artis? Korang Buang TV, Radio Dulu" - Beego

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-4-2020 09:39 AM | Show all posts
hayrin86 replied at 8-4-2020 04:50 PM
Anime lagi sedap.. Manga kalau ada alih bahasa (macam alih suara) lagi layan.. Anime pilihan sepan ...

Uol suka tngok anime yg dubbed ke? Iol x suka, iol prefer Japanese version dgn English subtitles.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-4-2020 09:42 AM | Show all posts
hayrin86 replied at 8-4-2020 05:17 PM
Pernah tgk anime ini tak?

Iol cpt2 Google psl anime ni lps bca statement uol ni haha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:47 AM | Show all posts
julielapadite replied at 8-4-2020 06:33 PM
Dia ingat kita pakai tv tebal lg kot siaran rtm dan tv3.

TV iol kat ruangtamu msa ni yg Toshiba Regza thun 2k08 yg jnis tebal sikit haha, nsib bukn "tv tebal" thun 50an dlu2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:52 AM | Show all posts
becir replied at 8-4-2020 07:37 PM
I tengok walking dead..Ada pelakonalaysia ke?

Uol ckp psl TWD, iol dh stop tngok stakat S8 sbb S9 & 10 dh jdi merepek.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 09:54 AM | Show all posts
toxicated replied at 8-4-2020 07:45 PM
Aku membayangkan ini kata2 azwan ali.

Display photo u ngam dgn kta2 u haha, mcm hairan + awkward.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 10:01 AM | Show all posts
kikiharris replied at 8-4-2020 08:23 PM
Abes kalau buang TV.. nak tengok berita, national geog ke, EPL or netflix kat mana? Kat rumah kau?
...

Muda bini dia yg Jo Eun Jung tu, lahir thun 1994. So thun ni umur dia dh 26.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 10:05 AM | Show all posts
adm7 replied at 8-4-2020 08:44 PM
Bila jadi mcm ni aku cuma nak cakap padan muka kat karat/batak yang gila2 support artis esp yang san ...

Trgelak iol bca komen uol ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 10:09 AM | Show all posts
BoLapciOus replied at 8-4-2020 08:48 PM
Ingt heran ke klu xde tv..klu ditakdirkan muka beguk tu pun asik duk tyg kat tv 24 jam iolls sgup cm ...

Ingt nak control ktawa sbb komen ats u dh klakar, rupa2nya x dpt control sbb komen uol lgi klakar sbb nak buang TV kdlm lombong sbb muka Beego kat screen 24/7. Ni tngh typing pun ktawa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 10:15 AM | Show all posts
Bergosip replied at 8-4-2020 09:43 PM
Bonus. Saya bagi selingan video variety shows Hello Counselor dan Boss in the mirror.

Kalau ada ...

Yg show Counsellor tu best, iol suka tngok yg psl Muslimah brtudung & kna kecam kat SKorea bcs of her veil tpi dia gigih truskn hidup sbb ada 2 org anak. Laki dh xde sbb dorg dh brcerai.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 10:17 AM | Show all posts
keds replied at 8-4-2020 09:45 PM
I layan cerita omputeh je....huhuhahaha

Same as me.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 10:18 AM | Show all posts
Antara retis yg perasan bagus
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 10:23 AM | Show all posts
HannahMontana replied at 8-4-2020 11:00 PM
mcm lah ada artis Malaysia sahaja yang menghiburkan kita kita, artis Malaysia sebenanrya xlayak jadi ...

Pondan d rogo* badak, astaga.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 11:16 AM | Show all posts
artis bole je hidup tanpa netizen, yg buat diorg berjaya dan popular pon atas usaha dan bakat diorg sendiri, bkn netizen. Acah2 je netizen ckp 'tanpa netizen siapalah artis', mcm lah kau bg duit kat artis dan kau sponsor hidup dia. Kau netizen bkn ada impak pun terhadap kejayaan seorg artis, dah kau yg bodoh sokong artis tu buat apa. Apa2 anugerah pun artis akan berterima kasih kpd producer, pengarah, team produksi, keluarga dan rakan2, netizen dia sebut last, sbb apa? sbb peranan kau tu kecik je lah. netizen mmg bodoh, yg sokong artis pun dua kali bodoh. Artis pun tak mintak kau sokong dia, kau je tenhegeh2 minat kat artis mcm mk klclique lah apa lah, BODOH. Tanpa sokongan netizen pon artis bole berjaya lah, mcm lah kejayaan artis hari ni disebabkan kau BODOH.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini beego ni dh lme x nmpk berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 14-4-2020 10:15 AM
Yg show Counsellor tu best, iol suka tngok yg psl Muslimah brtudung & kna kecam kat SKorea bcs of  ...

Sedihkan video tu. Tapi nasib baik penonton dekat show tu tunjuk reaction positive.

Harap show Hello Counselor bertahan lama. Dah banyak dah show seangkatan dengan dia yang dah kena terminate.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 14-4-2020 09:07 AM
TROS tu rancangan yg mmaparkn gaya hidup anak2 selebriti je, that's y it looks so luxurious in so  ...

Iols tau siapa yang kena kecam.
Haru, Sarang, Naeun&Gunho. Sebab pernah baca statement yang dorang kena kecam. Yang lain2 macam tak je.

Sian, Sua, Seola dengan dua kakak dia. Dah lah makanan selalu kena kongsi. Satu hotdog kongsi 3 budak, 1 orang dewasa. Kesian tengok haha

Rowon , Raim. Rumah pon kecik bebenor. Tapi pandai betul Rowon tu. Lagi matang dan bijak dari ayah dia.

Yang tunjuk mewah tu sikit je tapi running time dorang panjanggggg haha. Yang lain2, selalu bawak anak jalan2 taman, pergi beli barang dekat kedai, minum air makan kek kedai hispter. Tu je.

Ramai budak2 TROS kecik2 ada konflik cinta hahahaha. Meriah love story dorang

Yang fun tentang TROS sebab nak tengok tahap cerdik budak2 TROS, konflik cinta, akal dorang buli ayah dorang, cara budak2 ni selesaikan masalah. Semoga rancangan TROS ni tak ditamatkan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2020 03:21 PM | Show all posts
Cita melayu tertengok pun sebab tunggu azan maghrib  ja.
saya layan cita luar negara ja setakat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2020 06:46 PM | Show all posts
msrosse replied at 9-4-2020 10:42 AM
Kau ingat aku bli tv tu pakai duit seniman ke? Fyi kau idop zaman batu ke nk dgr radio?

PornHub brsembunyi kat blkng AXN haha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2020 06:51 PM | Show all posts
smeetasmitten replied at 9-4-2020 11:16 AM
Iols semua tengok. Astro, tv free, netflix, androud tv tapi still tak kenal kau beego

Nak tnya kat uol ni, uol tahu x apps yg mna stu utk kita pkai utk watch live TV? Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 15-4-2020 06:51 PM
Nak tnya kat uol ni, uol tahu x apps yg mna stu utk kita pkai utk watch live TV? Tq ...

Yg i pernah tengok redbox tv & livenettv
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list