Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16088
View
364
Reply

"Buang Artis? Korang Buang TV, Radio Dulu" - Beego

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2020 03:43 PM | Show all posts
nuno replied at 13-4-2020 01:11 PM
hahaha..abang joni sins kau tu memang baik..kekadang jadi bomba selamatkan kucing..
kekadang misi ...

Dasar pminat stia Brazzers uol ni HAHAHAHA.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-4-2020 12:18 AM | Show all posts
Edited by gideoncross at 19-4-2020 12:19 AM
bloodyamuk replied at 13-4-2020 03:54 PM
skip skip saja scene camtu...

netflix crime series India pun jauh lebih best...directing, editi ...

Iol pun sllu skip je scenes mcm tu haha, jgn tkut.

Btw iol xde acc kat Netflix, so I'll try kat Telegram. Mna thu ada series ni, dia documentary ke?

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya suruh kita buang tv yg kita beli sendiri.... eh eh eh.. kita if tak suka retis, kita tukar channel...takde nak buang tv.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 12:32 AM | Show all posts
Bergosip replied at 14-4-2020 04:15 PM
Sedihkan video tu. Tapi nasib baik penonton dekat show tu tunjuk reaction positive.

Harap show ...

Apa je show yg nak sma mcm "Hello Counselor" tu yg dh kna terminated? Mind to share? Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 12:35 AM | Show all posts
mizzmimi replied at 9-4-2020 01:33 PM
Sejak berporem, retis malaya ni cumalah bahan iols untuk membawang jah. I dont give a shit kekdahnya ...

Iol pun x minat kat retis2 tmpatan ni, x lain x bukan, msti psl ada bf & khwin yg gah. Psl krja xde.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 12:37 AM | Show all posts
ANTUGIGI replied at 9-4-2020 01:58 PM
halah halah halah.... bingo beguk ni... nak suruh buang tv. bukan pakai duit ko. ktorg pakai unifi d ...

Part "Lgi mmberahikn" tu panas skit iol mmbcanya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 12:39 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 12:41 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-4-2020 02:42 AM
apahal kita nk kene buang tv lak?
eh beego bahlol!!! tv aku ni bapak ko ke yg belikan ha???
aku ad ...

Mcmna nak pkai Google Chromecast tu? Ada kna bayaran bulanan mcm Astro ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 12:43 AM | Show all posts
ice98 replied at 12-4-2020 04:21 PM
Ini sekor lagi artis wadefak. Dah la sendu, haih sebok lak nak suruh org buang tv. Ingat  kita beli  ...

Beego ni last iol tngok dia msa iol msih skolah mnengah, lbih dri 12 thun dh haha. Pastu xde lgi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 9-4-2020 12:45 PM
Padanlah beegok kena cerai dgn bini first dulu ..jenis meradak duit orang camni segala jenis bantuan ...

Haah teringat 1st wife tu. Anak profesor rasanya keje pon not bad. Sume expenses kawin resepsi suruh wife tanggung sampai savings habis. Dia suruh wife guna company punya benefit cuti ke oversea nak honeymoon. Pastu ada pasal tak bagi wife pregy ke camne ntah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 12:49 AM | Show all posts
animcute replied at 12-4-2020 05:02 PM
tak pernah terfikir beli tv sb nak tengok Beego
saya beli tv sb nak tengok national geographic...ch ...

Astaga, trgelak iol mlm2 ni bila bca komen uol.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-4-2020 12:35 AM
Iol pun x minat kat retis2 tmpatan ni, x lain x bukan, msti psl ada bf & khwin yg gah. Psl krja xd ...

Kan. Kalau movie/drama/lagu best, layan. Kosser nak minat2 tak heran hakuuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 12:56 AM | Show all posts
smeetasmitten replied at 15-4-2020 08:49 PM
Yg i pernah tengok redbox tv & livenettv

Mcmna uol install apps ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-4-2020 12:41 AM
Mcmna nak pkai Google Chromecast tu? Ada kna bayaran bulanan mcm Astro ke?

takde monthly commitment pun
googlechrome is a device as long as u ada internet ...so u bleh connect your pc/handphone/tablet to tv
and dalamnya udah ada pre install dgn youtube, netflix,hulu,hbo go, disney+,spotify, CBS,  HBO now and byk lagi cenel2 yg melaghakan kita semua dgn keindahan duniawi ni
now if terasa nk tgk tv1/tv3 for local news, i bukak online streaming je via google chromecast nih

i beli kt lazada je.mmg authorised seller.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
@gideoncross
ni le google chromecast
bleh kat harvey norman, lazada,shoppee
IMG_20200419_011715.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-4-2020 12:56 AM
Mcmna uol install apps ni?

I guna android box tu memang dah pre-installed. Atau pun you cari kat google playstore pastu download
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Sabar saja lh dugaan
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 11:43 AM | Show all posts
gideoncross replied at 19-4-2020 12:43 AM
Beego ni last iol tngok dia msa iol msih skolah mnengah, lbih dri 12 thun dh haha. Pastu xde lgi.
...

mujur ada gambar sekali kalau tak mesti ko tak ingat dah dia mane satu... hahahaha...

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 01:10 AM | Show all posts
smeetasmitten replied at 19-4-2020 09:19 AM
I guna android box tu memang dah pre-installed. Atau pun you cari kat google playstore pastu downl ...

Thankssss.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 01:11 AM | Show all posts
ice98 replied at 29-4-2020 11:43 AM
mujur ada gambar sekali kalau tak mesti ko tak ingat dah dia mane satu... hahahaha...

Kijam sngguh statement chuolzah haha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list