Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15387
View
364
Reply

"Buang Artis? Korang Buang TV, Radio Dulu" - Beego

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 1-5-2020 01:11 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-4-2020 01:17 AM
@gideoncross
ni le google chromecast
bleh kat harvey norman, lazada,shoppee

Thnks for the infoooo haha.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-5-2020 01:12 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-4-2020 01:15 AM
takde monthly commitment pun
googlechrome is a device as long as u ada internet ...so u bleh conn ...

Bila uol sbut lagha, iol tringat kat Suhaimi Saad sbb bgi bliau smua ni cuma duniawi, yg pnting Homeschool dia je HAHAHAHA.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 01:17 AM | Show all posts
mizzmimi replied at 19-4-2020 12:56 AM
Kan. Kalau movie/drama/lagu best, layan. Kosser nak minat2 tak heran hakuuu

Tol tu, mcm Wany Hasrita, last2 pun ada news yg dia ada bf tpi dia xnak expose kn siapa llaki tu BUT klau nak tahu clues siapa bf dia, ada kat Insta dia. Koserrrr iol nak telek. Kta slh stu forumer yg jdi CSI, ktanya WH ni ada bnyk dropped likes kat gmbr2 llaki yg satu ni kat certain Insta, so this forumer spekuan llaki yg d likes tu lh bf dia, cuma x thu siapa. Btw iol dh bosan dgn lgu WH yg duet dgn Dato' Jamal Abdillah tu haha, tu je lh yg d putarkn balik2 kat radio, issa big no from me.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 01:19 AM | Show all posts
Bergosip replied at 14-4-2020 04:30 PM
Iols tau siapa yang kena kecam.
Haru, Sarang, Naeun&Gunho. Sebab pernah baca statement yang dora ...

Budak2 ni famous psl ada mak bapak celebs je, klau budak2 biasa xde nya nak dpt limelight habis2an.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 1-5-2020 01:17 AM
Tol tu, mcm Wany Hasrita, last2 pun ada news yg dia ada bf tpi dia xnak expose kn siapa llaki tu B ...

Aku tak koser la nak telek socmed depa ne, nak telek sapa gaduh, sapa kantoi, sapa like apa bla bla bla. Memang tak ar nak buang masa macam takdak life. Kalau ada isu hot pun baca summary jah. Dah ramai sangat yang kemaruk reka isu nak dikenali ramai pastu buat produk timbang kilo harga firaun. Koser je.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 12:55 AM | Show all posts
mizzmimi replied at 1-5-2020 10:09 PM
Aku tak koser la nak telek socmed depa ne, nak telek sapa gaduh, sapa kantoi, sapa like apa bla bl ...

True right? Tpi ada gak org esp fans berat yg snggup telek 24/7, mcm xde life je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list