Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15448
View
364
Reply

"Buang Artis? Korang Buang TV, Radio Dulu" - Beego

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 8-4-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sori..xminat tgk retis bodoh mcm ni..my fevret ialah Jdorama,anime,manga etc..

Lagi satu,retis y memekak byk ni mmg produk dorg pun sampah..tgk artis gred A,xde memekak mcm retis xde gred ni..so yeah..retis low gred mcm begok ni is cancelled
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sory x minat artis malaysia terutama melayu..lama x tgk drama atau filem melayu..penyaynyi lagi lammx de kelas...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnye.. aku tv on 24 jam.. kartun kartun kartun.. chanel afc, hbo, learning..awani.. bodo ke die ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 8-4-2020 02:04 PM
ala..acik fauziah nawi pun...

mmglah poets, painters, writer tu termasuk dalam golongan artis..go ...

X..dia bebal xfaham isu skrg..netz duk marah psl dorg dgn angkuhnya nak special treatment drpd gomen cuz they're so full of themselves,as retis,y telah kenkunun burjasaaaaa kpd negara..

Lain y netz marahkn,retis bodoh mana nak faham the actual issue..keje dorg hafal skrip,berlakon jah..ego melangit bajet2 entitled.. Ni kalau letak kat reddit best gk,boleh masuk as r/choosingbeggars
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
apehal nk buang tv and radio..excuse me,jgn libatkan retis antarabangsa ea..depa siap tolong lagi org..yg sangkak nak bantuan ni retis mesia yg bg bini beg,keta mahal..euwwww
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengok cerita org utan cerita singa cerita kehidupan dekat BBC earth Nat Geo dll...xdenya nak layan drama picisan lokal yg kayu asyik2 cinta anak orang kaya
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:34 PM | Show all posts
Kurex replied at 8-4-2020 01:41 PM
Ek eleh.. drama pun sampah, aku bukak tv sebab nak tgk cartoon, bukan drama super sampah adaptasi no ...

Anime lagi sedap. Download dulu baru tgk

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 8-4-2020 02:26 PM
Ehhh.... Banyak lagi movie lain lah, Hollywood, Bollywood, Thailand malah Tamil pun lagi best. Apa a ...

Kannnn... Tamil jauh lagi best.. Selain netflix.. Ingt nk nengok retis mlaysia je ke..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp kita masih gunakan perkataan 'artis'.. Kita tak gunakan 'selebriti' yg menyeluruh kpd penyanyi pelakon pelawak pengacara popular atau suam2 kuku. Bila sbeut artis mst aku igt artis yg terlibat dgn kesenian.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:46 PM | Show all posts
Nasib baik tak tgk program nyanyi2 lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rmh aku tv hanya buka berita , carton network, history channel,discovery,national geo, movie je. Drama kul 7 ke mlm ke koser nak.layan
Klu nk.tgk pn tgk pelakon nya dulu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:50 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 8-4-2020 04:21 PM
Sori..xminat tgk retis bodoh mcm ni..my fevret ialah Jdorama,anime,manga etc..

Lagi satu,retis y  ...

Anime lagi sedap.. Manga kalau ada alih bahasa (macam alih suara) lagi layan.. Anime pilihan sepanjang 2016-2018 adalah Island, Grand Blue, High School Fleet, Flip Flappers, Rerided, Dances with the Dragons, Schoolgirl Strikers

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kat tv tu memanjang ke org tgk citer drama melayu yg mengarut ntah pape? byk lg citer lain yg berfaedah dr dok tgk citer artis malaysia yg xde faedah lngsg
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:01 PM | Show all posts
ape cter yg ko berlakon best??? ermm sorry???
nextttt!
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:02 PM | Show all posts
me12345 replied at 8-4-2020 03:36 PM
Retis retis ni berenti lah berbunyi..netizen ni jgn di bakar. Depa terlebih masa lapang PKP ni..kang ...

Setuju.. TV kan ada pelbagai kategori rancangan.. MYTV a.k.a myFreeview ada saluran berita kelolaan RTM (CH123 MYTV)..

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh beego bongok.. Org tak boikot retis luar negara lah ... Org boikot retis msia jer .. Retis luar negara kami supportlah gila!

* btw td kat newsfeed fb meols ada lah lalu lalang lara alana punya page .. Propalah si awal nak record alana kengkonon miss her kindy padahal nk show off KASUT GUCCI!  Eh blh pg ke rahmatullah lah kau!
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepanjang quarantine ni, I tengok drama dan movie oversea, berita Malaysia, filem Melayu klasik, kartun. So, yeah, I am okay without these people. We bought TV not to watch them. There are so many other TV programmes can be watched.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:17 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 8-4-2020 04:21 PM
Sori..xminat tgk retis bodoh mcm ni..my fevret ialah Jdorama,anime,manga etc..

Lagi satu,retis y  ...

Pernah tgk anime ini tak?

dances with the dragons title card.png

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Statement bodoh dan bongkak nextttttt
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan dah kena carut dgn netz...aduh aduh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list