Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15414
View
364
Reply

"Buang Artis? Korang Buang TV, Radio Dulu" - Beego

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-4-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan dah kena carut dgn netz...aduh aduh
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis ni pun.. Sikit2 nak terasa. Sikit2 nak sentap. Chil2 je sudah..
Tp akak x kesah buang artis yg sombong bongkak riak mcm ni.. Setahun x tgk saluran tv Malaysia pun xde ubah kehidupan akak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry iols layan Korean Drama....Oppa Seo Kang Joon hensem nak mampos....drp nk menengok muka bersagat ko ni bang...kucing aku pon jijik sambil angkat jari tengah...Retis Msia??? Whooo r yussss???
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:26 PM | Show all posts
TV kat rumah iols memang iols beli untuk tengok drama lakonan si Beego ni.
Radio pun, iols beli sebab iols kemaruk nak dengar lagu Pain Boles korang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko dh lh sendu
Bg plk statement cenggini

Fauziah nawi tu pun nmpk terikut sm jgk tu

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:47 PM | Show all posts
ko hingat org malaysia beli tv radio hanya tuk tonton pilem pelakon kayu jer ker, ko hingat artis, hanya tuk so called pelakon2 penyanyi2 malaysia jew ker. ngoksss sgh. artis2 holiwood kaya raya mansion sebesar alam pon gi shoping pakai suar pendek selipar jepun jew
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
keras perot  gelakkan  dia ni... nape... tv n radio tu ko belikan ke? sentap ponen plak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi sombong kemain..ptt la ko x fofuler dr dulu walopn ade rupa. dpt jd hero citer komedi puteri dgn nowadanish je yg aku perasan lakonan ko..selain tu aku x npk lak dia jd hero yg meletop2..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Beego ni tak faham isu. Yg org berbulu dengan artis Malaysia yg kononnya acah2 different level drp citizen. Bukannya artis Hollywood yg panggil netizen Malaysia ni lembu,low iq. Terimalah hakikat yg kerja artis ni memamg bergantung kpd peminat. Kalau fan base kuat,senanglah dapat job. Cuba tengok bini ko tu,ada ke berlakon lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 8-4-2020 08:50 AM
Rmh aku tv hanya buka berita , carton network, history channel,discovery,national geo, movie je. Dra ...

Tengok lions mating pun lagi berfaedah drp tengok beego,didie alias & friends ni. At least takde menyakitkan hati.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorang salah faham tu. Yang sampah bukan semua retis, tapi retis2 low level, low iq yang memekak pasal bantuan khas tu je. Ramai je artis berkualiti kat malaysia ni, and surprisingly, these group takde memekak pun claim diri national assets sampai kena bagi bantuan khas. Tapi ye la kan, dah nama pun retis takde kualiti memang tak heran la level pemikiran diorang pun sampah macam diorang jugak
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
elnor_81 replied at 8-4-2020 08:08 AM
Dh nape artis2 sejuk beku ni?netizen bkn kutuk dia.dia ni mmg sangkak nk bantuan ke?

Artis yg top chilled aje. Yg frozen pulak yg terasa lebih. Depa malu kot nak mohon sebab selama ni depa ingat depa T20.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Org nak buang artis sampah cam ko ni ha beego oiii. Abes semua ko nak pakat suruh kitorg buang dah kenape? Otak letak kat dahi ke? Drama low class ko mmg tak tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg byk bunyi stok stok.artist tempelan... Kira.artis yg bley diganti dgn sesape saje... Top artis majority diam.ajee..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya yang minta bantuan khusus ni kebanyakannya pelakon sampah dan penyanyi poyo. Ada ke orang label semua artis sampah lolz nek poziah nawi dan beego jangan twist ayat netizen please.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Statement bodoh. Laki sapa yg bodoh sgt ni. I is rengsa.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 8-4-2020 04:19 PM
ngan documentary2 psl murder cases yg cold cases semua tu kan..
.
but sorry to say ye kenapa ha ...

sebab dorang rasa kasta dorang lagi tinggi dari rakyat biasa. tu yang nak bantuan khas. nak PM letak dorang dalam golongan khas penggiat seni. padahal dah letak dalam b40.. i ada baca komen dekat fb, dia salah seorang kru belakang tabir. dia kata kru2 belakang tabir tak kisah pun pasal bantuan.. artis2 yang spin konon bantuan tu untuk kru2 belakang tabir and artis veteran lepas kena kecam.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah beego pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo yang ni ke beego.. Aku dah lupa muka orang nama beego ni macam mana.. Artis rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
korang mati kena virus corola pun takpa. aiols sedari kecik layan er,xfiles,micheal jackson. nokrong betul manusia begu ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list