Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15360
View
364
Reply

"Buang Artis? Korang Buang TV, Radio Dulu" - Beego

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-4-2020 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 8-4-2020 01:57 PM
Kita boleh survived la quarantine ni kalo tak dapat dengar lagu dan tengok movie drama pun.
Nation ...

hahha.. tepat sangat,  aku dah 5 tahun x tengok tv,  astro pun dah 12 tahun x dak,  tapi unifi kena ada, layan netflix,  hypp tv,  youtube dan sudah semestinya forumm ni.. hihi
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aai2 replied at 8-4-2020 01:46 PM
Bodohnya...ingt org beli TV nak tgk muka artis ke... berlakon tah apa2...kalau berlakon taraf oscar  ...

Dia ingat kita pakai tv tebal lg kot siaran rtm dan tv3.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tgk monyet nk kena makan dengan buaya td lg jauh mendebarkan dari drama retis malaysia...hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku hrp sgt lps ni jgn la ade netizen yg gigih nk bergambo dgn depa ni.igt2 la sikit derang x suka netizen dan tak diperlukn pon.korang bg derang kaya beli produk derang apahal.akulyn la jgk citer melayu sbb aku klu citer omputih yg oerang2 yg ganaz2 aku takot..so lps ni x nk lyn dh drama melayu..baik tgk rancangan masak2.kat astro waloon kerang diulang tyg..aku mmg x pnh nk senyum pon dgn retis klu jumpa kt mall..aku buat2 pandang tempat lain mmg aku whoareyuss kn je derang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 8-4-2020 03:22 PM
Ramai beralih ke hiburan Korea sebab drama dan variety show dorang.

Variety show Korea

Cool ! Ur the master sifoo
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 06:55 PM | Show all posts
retis msia di musim covid-19 ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru aku sedar tv di rumah adalah utk menonton retis2 tersangkak..radio dlm kereta selama ni yg aku dgr adalah suara beego jua..bertahun baru ku sedar .. hantukkan kepala ke dinding adalah harus untuk ku
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodownya retis sendu ni..
Cubalah tgk contoh mcm beto ..bront mcm gini
So retis sendu semakin korang berkata kata..makin terselah ngoknya ..jadi baik diam ajerlah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh hellooooo....!!! Ko pikir aku beli tv tu dengan duit ko ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg nasib korg la kot retis2 malaysia dpt producer, director yg pemalas2 xde anjakan paradigma.. balik2 citer mcm tu.. balik2 citer mcm tu..

sian korg sbb xde peluang nak explore bakat korg sbb dah dilimitkan oleh org2 dlm industry korg sndri yg pemalas and xde vision.. setakat nak kaut untung bodo2 je la..

seriously kesian korg..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
I tengok walking dead..Ada pelakonalaysia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 8-4-2020 04:26 PM
X..dia bebal xfaham isu skrg..netz duk marah psl dorg dgn angkuhnya nak special treatment drpd gom ...

kannn..?! like.. seriously sangkak2 yg menyalak ni mmg tahap bengap nak mampos ker..? mereka tak paham issue yg dipertikaikan oleh netz.. dorang dok twist plot tunggang langgang.. dorang mmg fail pemahaman ker..?

dorang fail bab pengeluaran i-lestari, fail bab package BPN by kerajaan, termasuk la presiden seniman pun fail gak bab2 yg sama..??!!

tahap kebodohan apa kah ini..?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Beego ni dah boleh tukar nama panggil bengap
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasannya korang nih. Ktorg tgk tv tgk netflix la. Kalau korg melingkup pun ktorg ape ada hal la retis sangkak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 8-4-2020 01:43 PM
Utk hiburan aku cuma perlukan netflix dan utube je. Stakat drama2 lakonan artis smpah mcm beego ni,  ...

Sama la nok i perlu netflix, youtube, spotify and telegram..and takde tengok langsung artis malaysia sangkak. Lenyap terus pun tak kisah kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 8-4-2020 01:59 PM
ni pukimak. bukan duit bapak kau yang belikan aku tv la sial

aku mana tengok drama ke, nyanyi kat ...


Aku membayangkan ini kata2 azwan ali.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 07:47 PM | Show all posts
toxicated replied at 8-4-2020 07:44 PM
Sama la nok i perlu netflix, youtube, spotify and telegram..and takde tengok langsung artis malays ...

kalau netflix u layan ape je
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh sampah laknat mana ni? Elok pi kutip cpt sblm kena rembat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hello.. tv kat rmh nie pon xsior nk tgk drama2 melayu yg hampeh.. iolss layan yg antarabangsa saja..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh bodoh. Meols tengok Netflix. TV show local cuma berita. Yang lain yillek. Tak sangka selain bodoh, retis M'sia feeling entitled  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list