Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10630
View
96
Reply

"Jangan Suka Mengangkang "- Azhar Sulaiman Bagi Amaran Pada Kasih

[Copy link]

Author: rikuren    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-4-2020 10:57 AM | Show all posts
bagus Azhar.

At least dia bertanggungjawab.

bagi nasihat segala.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-4-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ingat iols je pelik dia buskan diri mami..ingatkan heshe gayah
mike ang pun retis panggil mami kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 06:49 PM | Show all posts
Azhar Sulaiman ni orang Bentong, Pahang tak silapnya
Mana dtg pulak ber Mami bagai macam org Penang
Tapi kalau Penang pun, lelaki bahasakan diri Mamu bukan Mami
Lantak ko lah Zehar oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka cara Mami bagi respond dekat netizen. Unlike retis tak famous lain yang asyik triggered je. Respond Mami mcm respond retis Korea sana, org bukan Muslim tp mostly depa mintak maaf for every controversy created, eventhough kadang2 takde la controversial mana pun.

OT sikit, suka tgk anak first kasih ixora tu, hidung mancung muka mcm Sam bunkface. Si Kasih Leona ni hidung X mancung sgt tp sweet mukanya. Tp family ni mmg urban ye. Urban2 pun still rendah diri mintak maaf. Apa alasan retis pprt lain? Gitchew
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Beratnya dugaan hang mami bertabahlah
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 10-4-2020 10:56 AM
Terimame......

Weird nya..tq uuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia Mami, wifenya Maling tu kot, dari Emalin. Mungkin someone boleh Google, Mami stand for what in other languages. Macam my cousin panggil neneknya Neni, ku selalu gelak waktu kecik2 dulu sebab ingatkan dia panggil nenek dia dengan panggilan nanny the babysitter.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Wei dorang retis ke hahaha..ade show jugakla, ade grup menari2 mcm kpop pandoras..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 12:38 AM | Show all posts
Ni anak yg sulung rupanya
  

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 12:44 AM | Show all posts
Managerara replied at 11-4-2020 12:24 AM
Wei dorang retis ke hahaha..ade show jugakla, ade grup menari2 mcm kpop pandoras..

Haa tu la i baru tau yg rambut pendek dlm group ni adalah anak sulung azhar sulaiman..i tgk awal2 td sbb si leona ni ada share kt ig, i geram tgk yg rambut pendek ni nyanyi dgn slang nya, igtkan india mana..kikikiki


Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm rebel sungguh yg sulung ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga mami & isteri dipermudahkan urusan dalam mendidik anak2...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 10-4-2020 07:44 PM
Suka cara Mami bagi respond dekat netizen. Unlike retis tak famous lain yang asyik triggered je. Res ...

bukan stakat urban je
tp sgt humble ok...si kakak, kasih ixora penah gi cari keje part time...dia cuma mintak gaji around 600-650/bulan je
hanya utk buat kos belanja sheols gi univ nottingham semenyih - sg.penchala
dia ckp tak nak financially burden her parents ok
padahal parents and atok ko kaya gile kut
tp sbb sheols sgt super comel ms kekecik dulu, iols malas nk hencap lelebih
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang macam muka sam bunkface ixora si sulung tu. Leona raut muka lebih soft
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
myrasara replied at 11-4-2020 01:25 AM
Mcm rebel sungguh yg sulung ni

ha ah...semedang tunjuk middle finger bila bergambo
rasa nk pelempang je bdk nih
ntah hapa rebel nya..ms skolah pun dah buat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Azhar kurang mention ixora ni. Tapi dia ada deny ixora baisek walaupin nmpk benor ixora tu pro lgbtq
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel la dedua ade personaliti sendiri..tapi ixora mata panda gile..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 11-4-2020 11:32 AM

Baru kenal rupa anak sulung azhar. Muka dia kecik terletak gitu dgn hidung mancung, tapi jenis muka keras. Leona jenis muka soft dan nampak sweet. Anak2 dia ni semua kulit putih
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-4-2020 02:41 AM
ha ah...semedang tunjuk middle finger bila bergambo
rasa nk pelempang je bdk nih
ntah hapa rebe ...

Dia buat perangai apa chuols. Mcm ponteng sekolah ke.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 11-4-2020 07:56 AM
Azhar kurang mention ixora ni. Tapi dia ada deny ixora baisek walaupin nmpk benor ixora tu pro lgbtq

Ada dlm satu ig post dia mmg dia mengaku Bisex pun. Semoga beliau kembali ke jalan yg benar.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list