Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9846
View
100
Reply

Pelakon kanak-kanak dan ibu turut dijangkiti COVID-19 lepas shooting di Scotland

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 9-4-2020 03:45 PM | Show all posts
mak bodoh amalkan konsep redha. Tawakal tanpa usaha. Pentingkan kerja dari keselamatan anak. Tak layak jadi mak....

Tak usaha langsung nak bertekak dengan produser untuk batalkan filming. Takut sangat dengan kontrak.

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-4-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
@slyfynx thread sudah ada
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 9-4-2020 01:49 PM
haha jahat chuols!
anyway ibu pelakon kanak2 ckp kami tak minta sakit ni tp dgn korg p luar ngr m ...

Kira meminta lettew..covid da start time end disember awl januari kot..jnis xnk amik kisah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 9-4-2020 03:25 PM
Sejujurnya, tak tahu nak cakap apa apabila dapat berita ini. Apa boleh dikatakan, Allah sayang kam ...

Acik tu nk merasa gi oversea time wabak kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko ingat jaga kebersihan boleh terhindar covid ke?

Aku nampak sorang laki shopping bertopeng berglove lagi.

Sepanjang aku tengok dia, bersandar kat tiang. Pegang railing. Dengan glove dia tu.

Covid ni bukan tak bersih punya pasal.

Budak yg balik dari manchester dok wipe santize semua benda tukar mask tapi kena juga.

So ilmu tu tiada jangan claim ko paham dengan kata2 " kami dah bla bla bla"  
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
another drama meleis sampah yg shooting kt obersi dan  skripnya kuat berangan
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ada beza ujian dengan musibah...

musibah tu datang dari tangan2 kita sendiri...

covid dah menular sejak jan 2020, panas sejak feb 2020...

sendiri buat keputusan hidup, sendiri tanggunglah...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 9-4-2020 03:25 PM
Sejujurnya, tak tahu nak cakap apa apabila dapat berita ini. Apa boleh dikatakan, Allah sayang kam ...

Ayat tu menyalahkan Allah? Dah kena kata Allah turunkan ujian?

Nabi dah pesan, aishah ra dah pesan, umar al khattab dah pesan ribuan tahun dahulu. Jangan hampiri kawasan wabak. Jangan keluar dan masuk kawasan lain ketika terdengar wabak. Remain dan duduk di dalam rumah sendiri dan bersabar.

Tonggeng agama sangat petik takdir, Allah turunkan ujian.

Ni semua pilihan sendiri jangan nak libatkan Allah. Yg buruk datang dari manusia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:12 PM | Show all posts
Marhaennya muka Puteri Aishah kat gambar tu. Sekali tengok, tak perasan tu sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
GWS jelah.. letih nak hencap spesis degil bagak ni semua.

Countless times dah gomen nasihat elakkan unnecessary travel.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 9-4-2020 04:12 PM
Marhaennya muka Puteri Aishah kat gambar tu. Sekali tengok, tak perasan tu sheols.

Aku scroll balik iya lah so biasa2. Mula2 ingatkan mak budak tu. Tengok pun sekali lalu. Rupanya heroin.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Pihak produksi takde bagi apa2 bantuan ke @ provide medical insurance utk retis & kru?
Retis & kru takde channel ke utk buat aduan pihak produksi berkeras nak gi overseas even time tu covid19 da byk kes?
Susahnya jadi anak seni ni sampai bergadai nyawa DEMI sebuah karya agung.
Harap semua kembali sihat & drama tu letops la.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga cpt sembuh...rasanya 9hbMac tu dh ada yg kena covid 19,xrasa takut ke deorang semua tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Padah berdegil. berbaloikah???

Kerana duit, badan binasa
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 9-4-2020 04:55 PM
Kurex replied at 9-4-2020 02:23 PM
Another drama sampah?


drama tu pasal keganasan rumah tangga dan suami yg murtad
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 9-4-2020 02:40 PM
Aku rasa para pelakon serba salah jugak ni.
Dah produksi berdegil nk shooting jugak, tak pergi kang ...

dalam byk2 komen , ni komen yg aku palg setuju ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
So x nak saman produser ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 9-4-2020 04:48 PM
drama tu pasal keganasan rumah tangga dan suami yg murtad

Mesti heroin jenis isteri yg pasrah lagi menyerah... Sampah yg dikitar semula
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa produser cita ni sbab pusing sana sni owner yg sama je..company ape
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 05:19 PM | Show all posts
kesian budak tu...haishh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list