Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9860
View
100
Reply

Pelakon kanak-kanak dan ibu turut dijangkiti COVID-19 lepas shooting di Scotland

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-4-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Over nya lahai sinopsis drama ni..mcm pernah jah drama2 sblum ni konsep crita dia...better tngok crita tamil..bukan crita tamil malaysia...tamil india tu ha..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-4-2020 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash lah siiis. Time2 camni pun drama sampah sama naik...bila kena guna ventilator baru dah hilang glamour.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kat budak ni..jenis baik dan mendengar kata..mak dia mmg groom giler2 utk jadi retis...hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 9-4-2020 08:38 PM
Mesti malncong free kn production bayar. Tu yg gigih nk gi scotland

Rse production tggung sbb ank dia kn bwah umo msti nk kne ade penjaga..tu la hamak sgt nk melancong last2 kne covid..yg ksiannye ank dy pun kne skli..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 9-4-2020 03:20 PM
Produksi bodoh satu hal sebab tak nak rugi sanggup ambik risiko. Mak bapak lebih bodoh tak nak kehil ...

Aku pun sakit ati bila dgr budak2 kecik mcm ni dah mula join berlakon/menyanyi. Budak tu tau ape. Follow je. Alasan utk saving budak tu? So ape guna korang tu as a parent? Kerah tenaga budak kecik tu apehal?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_ijau replied at 9-4-2020 08:26 PM
I is confius ni.. drama ni utk tv3 ke rtm?.. kat berita ckp drama rtm tp kenapa promo kat tv3?

tv okey , ni bukan promo safura dtg mhi
ada nyanyi, maybe dia tanya pwrkembangan terbaru so safura citer la kot dia tgh shoot drama apa
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
memang tak memintak sakitnya, tapi jangan dengan mudah menyerah. semua dok kecoh kot pasai penyakit nih
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 9-4-2020 04:50 AM
Get well soon ..

Tapi kenapa bukan duerra mitilda yang kena..mungkin covid boleh mengurangkan keb ...

Kejamnya doa chuols. Hahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm kontrak kerja depa ni, xde ke waiver clause? Yelah, kena kerja dlm musim pandemik mcm ni. Depa pelakon jer and bukan essential services. Ada basis tak utk legal action? Yelah, depa terikat kontrak so producer kena bertanggungjwb lah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
erm produksi mane ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak nak ckp padan muka kau?
Kalau kau sebagai seorang mak, tak boleh nak protect keselamatan anak kau sendiri, siapa lagi budak 6 tahun tu nak harapkan?! Tok kau?
Bangang lah mak celaka mcm ni. Harap2 anak kau pulih 100%. Dan kau, semoga kena bantuan pernafasan
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Knp ben amir balik awal.. Apesal dia kata time will tell?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya. Moga baik-2 saja.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
nak ckp padan muka pun x sampai hati..mungkin sbb terikat dgn kontrak, terpaksa pergi.. hilang payment je xpe, takut dlm kontrak kena bayar gantirugi 2-3 kali ganda kalau x ikut jadual shooting.. pendapat aku, kes ni production house laa kena tggjawab pd semua yg terjangkit masa shooting ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 9-4-2020 12:52 PM
Hahahaha.. kecik2 dh membirah

Uiiii jumpe dia kt aeon shah alam boleh tahan mengeletiknya.. Yg paling x tahan geng yg ngikut dia plak ngalahkan artis gelak kuat2 terkinja2 semua jantan.. Ada bdk lembut.. Tp ada sorg yg tua sket mak dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 9-4-2020 03:33 PM
Budak tu pon da start demam masa kat sana lg.. mak die x terasa apa2 ke? Aku ni.. dgr anak batuk2  ...

Ikutkan lama tuu dh demam.. Balik awat x terus buat test
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mohdael replied at 10-4-2020 12:38 AM
Knp ben amir balik awal.. Apesal dia kata time will tell?

Sebab dia seram nk stay sana lelama.. Mase nk g sana pn dh serba salah.. Paling lewat sampai sana katanya? Xtau laa betul ke idok.. Ni hasnul rahmat pn ada gk skali kan shooting sana.. Tgk ig dia mcm dh deepress je
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Nama drama Demi

Komen FB

Demi Covid

Hmmm tengah tahan gelak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
I nak buat emoticon ketawa dkt fb tp takut kene hencap. Dkt sini boleh la nak2 si putri aisyah tu. semua mcm memintak2
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari December akak & husband x bagi anak balik naik bas bila dpt tahu pasal cif-19 ni.. Time tu Wuhan teruk. Sanggup la kitorng drive up 3 hours utk ambil dia dan hantar balik on Sunday sampai dia cuti sem. And we decided its best for us all to stay safe until 6 months after the MCO ends.  Better setahun x naik public transport and avoid crowd. And this parent boleh pergi time gini bawa anak? Yg production house memang business and nak jimat selagi boleh. Tp keputusan kan ditangan kita. Jauhkanlah pendedahan kpd risiko ya. La ni terpaksa la hadap. Jgn letakkan kesalahan kpd yg lain..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list