Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9850
View
100
Reply

Pelakon kanak-kanak dan ibu turut dijangkiti COVID-19 lepas shooting di Scotland

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-4-2020 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsamz replied at 9-4-2020 10:42 PM
Kesian kat budak ni..jenis baik dan mendengar kata..mak dia mmg groom giler2 utk jadi retis...hmmm

Ooooo.... No wonder Maknya x kesah bawa anak pergi juga. Walhal kita boleh je x pergi. Kalau production house nak saman, boleh tunjukkan kenyataan oleh kerajaan atas arahan utk elakkan travel time tu. Bukan x boleh buat gitu. Skrg dah jadi macam ni, x kesian kat anak tu ke....
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-4-2020 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 9-4-2020 12:50 PM
Get well soon ..

Tapi kenapa bukan duerra mitilda yang kena..mungkin covid boleh mengurangkan keb ...

Baru darjah 4 kan dia? Duhhhh.. Masuk skolah menengah nnt xtau la kebirahannya tu level apa
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 9-4-2020 03:45 PM
mak bodoh amalkan konsep redha. Tawakal tanpa usaha. Pentingkan kerja dari keselamatan anak. Tak lay ...

Duit nokksss duitttt..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada parents yg dah pontengkn anak2 dari skola bila makin bnyk kes covid.
Yg parent ni bwk anak gi blakon overseas.
Ok lah... takdir kn kak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2020 08:59 AM | Show all posts
Edited by Boomibulat at 10-4-2020 03:02 PM

Hrap2 dh tayang drama nanti xde tulis 'Dalam Kenangan'...
PUTERI AISHAH
PUTERI RAYYANA
ASHRAF MUSLIM
BEN AMIR
Semoga roh mereka dicucuri rahmat
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 10-4-2020 08:59 AM
Hrap2 dh tayang drama nanti xde tulis 'Dalam Kenangan'...
PUTERI AISHAH
PUTERI RAYYANA

Haha kejam
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih bershooting pada zaman wabak

Get well soon
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 10-4-2020 08:59 AM
Hrap2 dh tayang drama nanti xde tulis 'Dalam Kenangan'...
PUTERI AISHAH
PUTERI RAYYANA

nama pengarah juga, juru kamera

tp klu awal dpt infeksi, inshaAllah cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 10-4-2020 08:59 AM
Hrap2 dh tayang drama nanti xde tulis 'Dalam Kenangan'...
PUTERI AISHAH
PUTERI RAYYANA

Tetibe Ben Ali.. Ben Amir lah!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2020 03:01 PM | Show all posts
babycc replied at 10-4-2020 03:00 PM
Tetibe Ben Ali.. Ben Amir lah!

Hehe..yeke..x kenal sagt diorang ni..jap i edit..TQ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
perlu ke drama tak berfaedah shoot kat scotland pun time2 covid19? boleh kut jadi drama rasmi pesakit covid19 tengok ramai2 kat hospital dan pusat quarantine
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutnya shooting style zaman sulu. Kalau scene kat oversea, shoot kat cameron/genting/frasers hill
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 04:33 PM | Show all posts
munchkin replied at 9-4-2020 04:01 PM
Ayat tu menyalahkan Allah? Dah kena kata Allah turunkan ujian?

Nabi dah pesan, aishah ra dah p ...

Kadang2 geram jugak dengan orang macam ni. Bila di timpa musibah, mesti cakap, Allah sayangkan kami ..ee tak boleh la. Rasa nak muntah dengar. Kenapa tak cakap je..isi semua balasan tuhan bagi atas kedegilan kami..ha..tu baru betul..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 9-4-2020 08:12 AM
Marhaennya muka Puteri Aishah kat gambar tu. Sekali tengok, tak perasan tu sheols.

Dia memang. Dalam ig kemain kebaboom. Dalam tv,muka marhaen sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 10-4-2020 08:59 AM
Hrap2 dh tayang drama nanti xde tulis 'Dalam Kenangan'...
PUTERI AISHAH
PUTERI RAYYANA

Hehehe...naughty lah hang ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cpt sembuh...bila jd mcm ni duit pun x bernilai lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak tau nak cakap apa... semoga sembuh ye... tapi yg aku baca, siapa yg dah terkena virus ni walaupun sembuh, tak kan baik macam sedia kala... mcm paru2 akan tinggal parut kat dalam sebab dalam tu banyak luka2 so tahap kesihatan paru2 lps kena dah tak sebaik sebelumnya...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
mamakoya replied at 10-4-2020 01:03 AM
nak ckp padan muka pun x sampai hati..mungkin sbb terikat dgn kontrak, terpaksa pergi.. hilang payme ...

Yang cameraman sampai masuk icu. Patut saman je production ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ben Amir negatif kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak pegi, takda duit. Kalau dah pegi dapat penyakit. Penyakit lak boleh bawak maut, dah maut lak takleh dimandikan, takleh diziarahi.  Aisshh susah klu dh gila duit ni! Die ingat main2 sakit ni agaknya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list