Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5449
View
73
Reply

Kesan Kuarantin, 'Naked Challenge' Jadi Trend Terbaru TikTok

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-4-2020 10:21 AM | Show all posts |Read mode

Sumber: Ibtimes





Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ataupun bahasa mudahnya kuarantin bukan sahaja dilaksanakan di Malaysia, malah hampir seluruh dunia turut menggunakan cara sama untuk membendung wabak Covid-19 daripada terus menular.


Kesan daripada situasi ini, Naked Challenge menjadi tular dan popular dalam kalangan pengguna aplikasi TikTok.





Sumber: Youtube





Bogel dan rakam reaksi muka pasangan anda


Daripada perkataan Naked Challenge sahaja, anda sudah tahu ianya berkaitan dengan apa. Kebiasaannya, pasangan wanita akan menanggalkan kesemua pakaian dan berdiri di hadapan pasangan mereka secara mengejut.







Dalam masa sama, mereka akan merakam reaksi wajah pasangan yang kebanyakannya akan terkejut dan gembira dengan apa yang dilihat.







Naked Challenge ini sangat popular di barat hingga menjadi ikutan remaja di sana. Diharapkan, cabaran sebegini tidak menjadi ikutan remaja Malaysia pula. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-4-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
...dan menteri pengajian tik tok malaysia menggalakkan pelajar main tik tok

Seharusnya tik tok diharamkan dari muka bumi malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape lah tik tok tik tok
Tik tok yang iols.tengok joget keranda je...
Hahahaha
Lagu rizky ayuba..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Naked challenge ni x ada pulak yg bising kata merendahkan kaum wanita no.. Oh lupa.. Omputeh buat jadi x apam
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde faedah tk payah la tgk. Geli nengoknya
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:44 AM | Show all posts
sarah82 replied at 10-4-2020 11:05 AM
Naked challenge ni x ada pulak yg bising kata merendahkan kaum wanita no.. Oh lupa.. Omputeh buat ja ...

pasangan gay pon ada tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 10-4-2020 11:44 AM
pasangan gay pon ada tu.....

Hahaha.. Yg tu x sanggup tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Jijikkkkk...memalukan..memualkan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak de naked pun.. nak naked tanpa seurat benang
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Naked challenge ni ekceli huntok membuktikan pada donia, gamer tegar gimana sekalipun, tetap boleh berenti main game bila tengok awek/wife/bf sundri telanjang bulat depan mata dan terus terkam. Tu jah.

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:33 PM | Show all posts
takut tgk nye...adoi la...

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:50 PM | Show all posts
ingatkan yang bogel tu tunjuk kat kamera tapi ada satu tiktok tu dia tunjuk diri dia berbaju pastu kengkonon jadi halimunan, dia tarik seluar dia konon nak bogel sekali tu kantoi trick tu tak jadi omg
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:58 PM | Show all posts
kalau aku la buat mcm tu,terkejut semua org dlm umah
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Challenge bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Moontori tak nak join? Katanukya tiktok menjana minda.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw ropa deyol yang sepesen tu,

Bukan ka begitu juga rupa husband/wife kome if nengok kome telanjang bulat tetiba depan mata?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy: Naked challenge ni ekceli huntok membuktikan pada donia, gamer tegar gimana sekalipun, tetap boleh berenti main game bila tengok awek/wife/bf sundri t ...



Binik Johan xmo buat ke? iols geli dngan komen ned yng dia nk ajar johan konon dia klau nora datang dia ngeseks bg puas pastu nora xkacau dia dah
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:53 PM | Show all posts
Edited by AceHand at 13-4-2020 11:05 PM
hyie replied at 10-4-2020 04:50 AM
ingatkan yang bogel tu tunjuk kat kamera  tapi ada satu tiktok tu dia tunjuk diri dia berbaju past ...

ada terselit kat sini tak chuols? part 1:40 ke 1:47 ataupun 2:16?

[youtube]DahTakde[/youtube]

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 10-4-2020 12:58 PM
kalau aku la buat mcm tu,terkejut semua org dlm umah

Buat time dgn laki jela...aku rs okay..haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp npk beza reaction laki dgn pompuan
Laki nampak pompuan naked terus nak terkam
Pompuan npk laki naked, tgk laki cam apoo!? Buang tebiat ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list