Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18824
View
119
Reply

Nora Danish Didakwa Edit Gambar, Perut Buncit Tiba-Tiba Jadi Langsing

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-4-2020 12:20 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh pula baru-baru ini bila ada yang mendakwa Nora Danish edit gambar, dari perut buncit berubah menjadi langsing.


Seorang pengguna di Twitter memuat naik dua gambar aktres ini yang nampak sama tapi sebenarnya berbeza.





Gambar yang dimuat naik di IG seorang jurusolek jelas kelihatan perut Nora yang kelihatan buncit.


Namun gambar yang sama dimuat naik di IG Nora sendiri nampak langsing pula.



Kredit foto: Twitter



Di ruangan komen, perkara ini menjadi bahan jenaka.


Kata mereka habis semua senget dalam gambar tersebut semata-mata nak edit perut nampak langsing.

"Jari, glass frame belakang tu habis senget dia edit," tulis salah seorang netizen.


Namun, sesetengah yang lain pula berkata ianya adalah normal untuk edit gambar sebelum memuat naiknya di media sosial.


Foto: IG


Yang gelap, boleh putihkan. Yang nampak gemuk boleh edit jadi kurus. Kalau orang biasa pun nak nampak cantik, apatah lagi artis kan?


Yang penting Nora Danish tetap cantik dan 'meletup' walaupun dah beranak dua! -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-4-2020 12:27 PM | Show all posts
Tgk bayang2 yang tibe2 warp pun dah tau edit.
BTW, gosip kah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape tangan MUA tu hitam dri muka
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar mua nampak lebih real
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 24-4-2020 12:27 PM
Tgk bayang2 yang tibe2 warp pun dah tau edit.
BTW, gosip kah?

jubin lantai pun dh bengkok..hahahas
.
normal kot semua kita2 pun edit gambar, superstar taiwan jolin tsai yg kurus melidi tu pun edit juga gambar sampai bengkok hotel room dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak... I ni kira ketinggalan zaman la upload gambar sendiri tanpa edit...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Die dah tarap acik2.. So susuk terkeluar siket..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
itulah penting kalau nak ambil pic, kita minta ambil ngan phone kita je, lepas dh edit mana2 yg patut hahahas baru send out to kawan2 xD
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 24-4-2020 12:30 PM
Nape tangan MUA tu hitam dri muka

Itu namanya fondesen tebal kat muka...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Malunyaaa kantoiiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 24-4-2020 12:36 PM
itulah penting kalau nak ambil pic, kita minta ambil ngan phone kita je, lepas dh edit mana2 yg patu ...

aku ada kawan yang macam ni. amik gambar dr tepon dia, dia tgk muka dia hodoh. terus dia delit. hareyy. lepas aku dh tahu perangai dia mcm tu. mmg tak lah nak amik gmbr gune tepon dia lagi
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha..jari makeup retis she tu sampai hilang hujung kuku
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 24-4-2020 12:36 PM
Itu namanya fondesen tebal kat muka...

hahahaha. lain kali cakna la sikit tangan tu, jgn muka je duk cakna. makeup kan sekali tangan tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:55 PM | Show all posts
kantoi kantoiiii huhu malu wehhh.. cekap nurtizen kita spot the diff ya!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 12:58 PM | Show all posts
Hover sangat editnya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi i suka nengok neyqal tu ya Allah comel sungguh laa
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 24-4-2020 12:41 PM
aku ada kawan yang macam ni. amik gambar dr tepon dia, dia tgk muka dia hodoh. terus dia delit. ha ...

hahahas! ;)
.
saya ialah, satu ambil gambar dari hp saya atau saya tunggu je kawan send  gambar kat saya. cantik saya post, xcantik, hellloo delete terus xD
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Husband perli ex wife filter badan,  ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain betul dr gambar asal
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk betul gmbr ori tu..padan la dia edit.tp dh tahu body X selansing zaman anak dara, pakai la baju yg sesuai. Lately nmpk ND ni suka betul pakai baju fabric organza color pastel gitu. X sesuai dgn sheols. Pakai baju yg sesuai ikut bentuk badan kan X payah susah2 edit gmbr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list