Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15047
View
143
Reply

Doa makan ke tu? Drama Bukan Gadis Biasa

[Copy link]

Author: limaubali007    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-4-2020 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by limaubali007 at 29-4-2020 12:13 AM

Iolls kongsi video yg di ambil dari Facebook, ada scene hero dan sahabatnya tengah baca doa makan waktu sahur, bila dengar balik.. Eh betul ke doa ni?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-4-2020 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Niat puasa tu..bukan doa buka puasa.. adoi lawak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg slh ke hape ni nk gelak xbrani plk tkut cite lawak. Kot realliti dh knp remy pon bodoh sekali. Klu mmt obses dr sendri tu dh tentu2 la xnmpk cerodik
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Aik? Niat puasa tu. ke mmg dia suruh baca niat puasa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2020 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by limaubali007 at 29-4-2020 06:50 AM

Bang remy sehak pun dengan confident nya mengaminkan doa 'niat puasa' ..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia makan sahur kan? Betul la tu dia niat puasa tp spatutnya baca doa mkn dlu baru niat puasa, baru nmpk cerdik ckt
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
iol husnuzon la, doa mkn heol baca Bismillah jer, settle dah tu. Lps tu trus niat pose skli mgkin lupa nk baca smlm done bekap
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgu sis explain. Hadam ke tak hadam?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh ke bebal ni?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi kan dah bismillah tu
Selalu je kami doa macamni bismillah dgn niat posa
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Masih x faham, kena bca doa mkn lps tu br baca niat puasa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:51 AM | Show all posts
Aduhaii...sampai ke editing team pun tak perasan ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 01:11 AM | Show all posts
Serabut nengok kak sis belakon jadi nek . Tak tau nape
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
hahahaha saspens...igtkan betui2 trlepas pandang td...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 01:57 AM | Show all posts
iols tengok citer ni sebab abam remy sehak je
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 29-4-2020 12:45 AM
Amboi kan dah bismillah tu
Selalu je kami doa macamni bismillah dgn niat posa

Niat dlm hati masing2 la. Motip niat utk org lain aminkn. Kelakar plk
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 29-4-2020 01:57 AM
iols tengok citer ni sebab abam remy sehak je

iols terpaksa tgk citer ni sbb tayang time buka puasa jer.. sbb nak tnggu azan.. kalo x mmg x la.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 02:48 AM | Show all posts
Niat tu masing2 la baca.. Apahal ada orang aminkan pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 02:53 AM | Show all posts
esok mesti viral dkt medsos lain plak..
rasenya mcm taktik biase cyct je ni nak up drama sheolss...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak tau pulak niat posa boleh baca ramai2 mcm ni dan aminkan skali. Slalunya kitorang niat sendiri2. Doa mkn je buat ramai2.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list